Irgendwo im Suchbegriff
Suche nach dem Anfang des Suchbegriffs
Firma
Tätigkeit
Produkt
Marke
Suchbegriff als ein Wort
FIRMEN -

Standheizungen

- 7 Treffer
1.Tachograph-Klinika Kft.
Komitat:
Hajdú-Bihar
Anschrift:
4030 , Diószegi u. 32.
Über uns: Tachograpf-Klinka, legfőbb szolgáltatásai között szerepel, levegős állófűtés beszerelés, Vizes állófűtés beszerelés, állófűtés javítás, autószerelés. Amennyiben szolgáltatásainkkal kapcsolatban szeretne még több információhoz hozzájutni, esetleg széleskörűen tájékozódna, még több szolgáltatással kapcsolatban, csak el kell látogatnia honlapunkra! Úgy gondolom, hogy amennyiben minket választ, garantáltan elégedett lesz majd szolgáltatásaink minden formájával.
Handelsaktivität Einzelhändler, Dienstleister
PRODUKTE , , , , , Standheizungen
2.Orcsik Műhely Kft.
Komitat:
Csongrád
Anschrift:
6724 , Ősz u. 51.
Über uns: Az 1969-ben alapított ORCSIK-MŰHELY-ben kezdetben az autóvillamosság, majd egyre bővülő szolgáltatások képezték tevékenységünket. Feladataink körét már több mint 15 éve kibővítettük teljeskörű autójavítás tevékenységgel, kivéve a karosszéria és fényezést, valamint autóalkatrész értékesítéssel. A szakmánkból kiemelve, különösen a villamos, a dízel- és a benzinbefecskendezős rendszerek diagnosztikája, javítása területén szereztünk kiemelkedő gyakorlatot. 1992 tavasza óta hivatalosan teljes körű BOSCH szerviz, majd 2005-től teljeskörű Bosch Car Service vagyunk. Valamennyi munkatársunk jól képzett. Folyamatos és rendszeres szakmai tudásfrissítésnek, a BOSCH technológiának és a világszínvonalú műszerezettségünknek köszönhetően a legbonyolultabb járműrendszerekben is otthonosan mozgunk, képben vagyunk. 1970-óta folyamatosan foglalkozunk szakképzéssel, szakmai utánpótlás neveléssel is. Ügyfélszolgálatunkon hozzáértő és szolgálatkész kollegák válaszolnak a felmerülő kérdésekre, akik kezelni tudják az esetlegesen felmerülő panaszt, és a legjobb megoldást kínálják. Szolgáltatásaink során az egyedi igényeket is figyelembe vesszük. Rugalmas, kiváló minőségű szolgáltatásokkal, rövid várakozási idővel és kedvező árakkal várjuk tisztelt Megrendelőinket. Nálunk a siker mércéje: az ÜGYFELEINK bizalma és elégedettsége. Orcsik Sándor Ügyvezető Okl. villamosmérnök, Gépjárművillamossági műszerész mester
Handelsaktivität Einzelhändler, Dienstleister
Firmenprofil: Auto-Service, Aftermarket, Vertragswerkstatt für Bosch und Diesel. Komplette Leistungen für Kraftfahrzeugelektronik, Reparatur von Autoklimaanlagen, Standheizungen, Bremsen und Fahrwerken. Technische Überwachung.
3.Carrier Transicold Hungária Kft.
Komitat:
Győr-Moson-Sopron
Anschrift:
9028 , Fehérvári út 80.
Über uns: Cégünk a Carrier raktérhűtők és Sütrak buszklímák importőre. Fő feladatunk Carrier, Sütrak és egyéb járműklíma készülékek értékesítése és szervizelése. 24 órás belföldi és nemzetközi ügyfélszolgálatunkkal, országosan 15 szervizközponttal, Európa szerte több mint 500 szervizponttal állunk ügyfeleink rendelkezésére.
Handelsaktivität Importeur, Vertreter, Dienstleister
Firmenprofil: Verkauf und Wartung von Standklima- und heizanlagen, Carrier Dachklimaanlagen, Südtrak Klimaanlagen für Busse sowie sonstigen Fahrzeug-Klimaanlagen überall in Ungarn.
4.Jég-Sas Klíma Kft.
Komitat:
Zala
Anschrift:
8900 , Újhegyi u. 2.
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1163 , Cziráki u. 26-32.
Komitat:
Borsod-Abaúj-Zemplén
Anschrift:
3530 , Görgey Artúr u. 5.
7.Prim-Vol Trade Kft.
Komitat:
Hajdú-Bihar
Anschrift:
4030 , Ozmán u. 3.
Über uns: Prim-Vol Trade Kft gyökerei 1989-re nyúlnak vissza. Jelenlegi tulajdonossal, 2000-től működik. Fő tevékenységünk az autóbusz alkatrészek valamit a Solaris autóbuszok, értékesítése. Beszállítóink többsége, nagy múlttal rendelkező, első osztályú minőséget képviselő cégek. Amennyiben buszalkatrészekkel kapcsolatban szeretne bővebben tájékozódni, látogasson el honlapunkra és tájékozódjon bővebben! Vegye fel velünk a kapcsolatot Ön is!
Handelsaktivität Importeur, Großhändler
Die Suche dauerte 0.00 s lang