Irgendwo im Suchbegriff
Suche nach dem Anfang des Suchbegriffs
Firma
Tätigkeit
Produkt
Marke
Suchbegriff als ein Wort
FIRMEN -

Reinigungsgeräte

- 37 Treffer
1.Belt Hungary Kft.
Komitat:
Veszprém
Anschrift:
8175 , Rákóczi Ferenc u. 5.
Über uns: Cégünk 1991 óta működik és alapvető higiéniai termékek, munkavédelmi eszközök és ruházat, tisztító- és védőszerek kereskedelmével foglalkozik. Termékeink széles kínálatával várjuk ügyfeleinket.
Handelsaktivität Importeur, Großhändler, Vertreter, Dienstleister
Firmenprofil: Einzel- und Großhandel mit HACCP-Hygieneprodukten, Haushalts- und Industriepapieren
2.Made In Hygiene Kft.
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1114 , Bocskai út 14.
Über uns: Cégünk 1996 óta van jelen a hazai piacon. A tevékenységünket Tork mosdóhigiéniai termékek forgalmazásával indítottuk, de termékskálánkat folyamatosan bővítve jutottunk el napjainkig, amikor is többek között takarítóeszközök, tisztítószerek, szennyfogó szőnyegek széles választékával várjuk vevőinket. Célunk a megrendelők rugalmas, a megbeszélt határidőre történő zökkenőmentes kiszolgálása. Ezt a folyamatosan bővülő termékválasztékkal és szorgalmunkkal igyekszünk biztosítani.
Handelsaktivität Einzelhändler, Großhändler, Vertreter
Firmenprofil: Vertrieb von Hygieneartikeln für Badezimmer; Reinigungsmitteln, -geräten, -maschinen, Schmutzfangmatten; Papier- und Schreibwaren
3.Vasi Seprű Kft.
Komitat:
Vas
Anschrift:
9700 , Hársfa út 10.
Handelsaktivität Großhändler, Dienstleister
Komitat:
Pest
Anschrift:
2315 , Móra Ferenc u. 13.
Über uns: Az Ujvári Bt. Takarítógépek és takarító-berendezések kiskereskedelmével foglalkozó vállalkozás. Cégünk a Nederman Norclean ipari porszívók magyarországi forgalmazója. A Norclean ipari porszívók megoldást nyújtanak az ipar összes területén történő anyag-összegyűjtési problémákra. Alkalmasak szilárd vagy folyékony anyagok összegyűjtésére akár robbanásveszélyes környezetben is.
Handelsaktivität Einzelhändler
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1118 , Rétköz u. 49/C
Über uns: Keress egy meg bízható takarító gépekkel foglalkozol céget? Nem találja a meg felelöt? Nem tud meg egyezni a cégekkel? Akkor nyugodtan keresse meg a cégünket folyamatos akciókkal kedveskedünk a vásárlóinknak. Nálunk lehet bérelni, vásárolni, több tucat közül válogathat. Keressen fel minket akár személyesen vagy weblapunk által higgye el meg fogunk egyezni és nem fog csalódni.
Handelsaktivität Einzelhändler, Großhändler, Dienstleister
7.Wixter Line Kft.
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1131 , Reitter Ferenc u. 117-119.
Über uns: Takarító gépek, berendezések kiskereskedelmével foglalkozunk, valamint különböző gépek, berendezések kölcsönzésével, lízingelésével. Ha Önnek szüksége van takarítógépre vagy más gépre akkor keresse fel honlapunkat és tekintse meg kínálatunkat és árainkat. Ha minket választ biztosan nem fog csalódik, mert rendkívül kedvező árakkal dolgozunk. Különböző takarítóeszközök és gépek közül mi megtaláljuk önnek a legmegfelelőbbet.
Handelsaktivität Einzelhändler, Dienstleister
Komitat:
Fejér
Anschrift:
2400 , Dózsa György út 31. I/1.
Über uns: Cégünk 2003 óta vállal takarítást. Dunaújvárosban vállalunk munkákat, irodaházak, telephelyek napi vagy nagytakarítását, megbízható munkatársakkal és gyors munkavégzéssel.
Handelsaktivität Dienstleister
Dienstleistungen: Reinigungsservice
Komitat:
Borsod-Abaúj-Zemplén
Anschrift:
3533 , Glanzer Miksa u. 19.
Komitat:
Csongrád
Anschrift:
6724 , Ruszti u. 14.
Handelsaktivität Großhändler, Dienstleister
MARKEN Hako, WAP
Komitat:
Veszprém
Anschrift:
8200 , Kádártai 3268/A/2 hrsz.
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1201 , Madách u. 5.
Über uns: [P][F]Kedves érdeklődő, leendő és meglévő ügyfelünk![/F][/P] Cégünk a Temi Infó Bt. 1995-ben alakult alapvetően mosdóhigiéniai adagolók és töltők, valamint anyagaik nagykereskedelmi forgalmazására. Azonban az egyre szélesebb körű igények szükségszerűvé tették kínálatunk bővítését. Ezen igényeknek megfelelően felvettük kínálatunkba a különböző takarítóeszközök, vegyszerek, hulladékzsákok forgalmazását is. Ügyfélkörünk: takarítócégek, irodaházak, ipari, egészségügyi, vendéglátó-ipari létesítmények. Törekvésünk: ügyfeleink igényeinek mind szélesebb, rugalmasabb kielégítése az ár-érték optimális megtartásával. Szolgáltatásaink a különböző higiéniai adagolók, papíráruk, folyékony szappanok és takarítóeszközök, vegyszerek értékesítése mellett a következők: helyszíni díjmentes igényfelmérés, adagolófelszerelés, szervizelés, díjmentes kiszállítás. Kérem tekintse meg oldalunkat, az alábbi fotók, ha teljes képet nem is, de némi rálátást mégis adnak az általunk forgalmazott termékekre. Továbbá megtalálja árlistánkat, elérhetőségeinket. Köszönjük, hogy meglátogatta oldalainkat! Örömmel köszöntenénk ügyfeleink között. Amennyiben további segítségre lenne szüksége, készséggel állunk rendelkezésére a következő telefonszámokon: Elek Gábor ügyvezető: 06-20-992-0517, Katona Krisztina területi képviselő: 06-20-439-5418, Tóth Judit kereskedelmi asszisztens: 06-20-549-8129. Szívélyes üdvözlettel: Elek Gábor ügyvezető
Handelsaktivität Großhändler
Firmenprofil: Großhandel von Papierwaren.
13.Képes Higiénia Kft.
Komitat:
Pest
Anschrift:
2120 , Szent István u. 1.
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1161 , Milán u. 25/A.
Über uns: Cégünket 2002-ben alapítottuk meg, elsősorban komplex takarítási rendszerek és a hozzájuk való tisztító- és fertőtlenítőszerek forgalmazására. Céges filozófiánk, megfelelő ár-érték arányú termék és szolgáltatás biztosítása partnereink részére. Azért, hogy ezt a célt biztosítani tudjuk, kifejlesztettük a PERIDOX Ipari Tisztító és Fertőtlenítőszer családot.
Handelsaktivität Hersteller, Einzelhändler, Großhändler, Dienstleister
MARKEN Peridox
Komitat:
Komárom-Esztergom
Anschrift:
2900 , Török Ignác u. 90.
Handelsaktivität Einzelhändler, Großhändler
Dienstleistungen: Produkte der Hygiene
16.Italclean System Kft.
Komitat:
Tolna
Anschrift:
7130 , Bajcsy-Zsilinszky u. 120.
17.Horizon Higiénia Kft.
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1163 , Cziráki u. 26-32.
Über uns: A Horizon Higiénia Kft. 2003-ban alakult, ipari minőségű tisztítószerek gyártásával, valamint forgalmazásával foglalkozik. A 2004-es évben termékskálánk folyamatosan bővült a tisztítószerekkel szorosan kapcsolódó kiegészítő termékekkel. Felkerültek terméklistánkra a papíráruk és adagolók, valamint a takarítóeszközök, ezzel közel 200 termékre növelve kínálatunkat. Jelenlegi termékskálánkkal minden partnerünk teljes higiéniai igényeit ki tudjuk elégíteni. Termékeink előállításánál arra törekszünk, hogy partnereink tökéletes higiéniát érjenek el egyszerűen kezelhető termékeinkkel. Nem gyártunk intelligens mosóporokat, nem forgalmazunk "világ legjobb termékeit", mindössze olyan tisztítószereket és a takarításhoz szükséges termékeket, amelyekkel a legegyszerűbben, de egyben a leghatásosabban lehet dolgozni. Területi képviselőink segítségével partnereink asszisztálásával mindig megtaláljuk az alkalmas termékeket egy adott helyiség teljes körű, és egyben gazdaságos takarítására. Az általunk forgalmazott termékek ÁNTSZ, OKBI, OÉTI engedéllyel rendelkeznek, valamint HACCP rendszerbe illeszthetőek.
Handelsaktivität Hersteller, Großhändler
18.Treff Duó Kft.
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1173 , Pesti út 474.
Komitat:
Bács-Kiskun
Anschrift:
6500 , Szent Margit u. 11.
20.Novitas Trade Kft.
Komitat:
Hajdú-Bihar
Anschrift:
4027 , Sinai Miklós u.35.
21.Delta Clean Kft.
Komitat:
Csongrád
Anschrift:
6800 , Makói út 7717/16.
22.Portech Hygiénia Kft.
Komitat:
Baranya
Anschrift:
7630 , Zsolnay Vilmos u. 53.
Über uns: Cégünk 1990-ben alakult pécsi székhellyel. Fő profilunk a papírporzsákok gyártása és magyarországi forgalmazása. Termékeink kiváló német alapanyagból készülnek (Fiber mark Gessner) gondos gyártási folyamat révén, mely garancia a jó minőségre. Webáruházunkban a porzsákok mellett árusítunk porszívó tartozékokat és kiegészítőket, valamint tisztítószereket és takarítóeszközöket is.
Handelsaktivität Hersteller, Großhändler
Firmenprofil: Herstellung und Vertrieb von Staubsäcken aus Papier. Vertrieb von Staubsaugern, Staubsaugerzubehör, Reinigungsmitteln und Reinigungsgeräten.
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1106 , Fehér út 10. 8/1.
24.Trend Higiénia Kft.
Komitat:
Győr-Moson-Sopron
Anschrift:
9028 , Zöld út 34.
Über uns: Társaságunkat nyolc éves szakmai múlttal � budapesti székhellyel, győri telephellyel és raktárbázissal � 1999-ben alapítottuk. Cégünk felépítésénél, termékskálánk összeállításakor célunk az volt, hogy a tisztasággal, higiéniával kapcsolatban minden igényt ki tudjunk elégíteni. Olyan kínálatot alakítottunk ki, amellyel az ipari létesítmények, közintézmények, vendéglátóipar és akár a háztartások területén is meg tudunk felelni. [F]Legfőbb célunk vásárlóink igényeinek maximális kielégítése. [/F]Ügyfeleinket szakképzett munkatársaink a helyszínen is ellátják technikai és gyakorlati tanácsokkal.
Handelsaktivität Importeur, Großhändler, Vertreter, Dienstleister
Firmenprofil: Vertrieb von Buls, Gruber Reinigungsmitteln und -geräten, EMCO Schmutzfangmatten, Jofer, Tork Sanitärkeramik, Füllmaterialien. Offizieller Handelsvertreter von Grander-Technologie (Wasserbehandlung). Rohrreinigungsservice.
25.Angabo 2006 Kft.
Komitat:
Veszprém
Anschrift:
8445 , Újtelep út 41.
Handelsaktivität Einzelhändler, Großhändler, Dienstleister
Dienstleistungen: , Baureinigung, Gartenpflege
MARKEN Kärcher
26.Patyolat Chemicals Kft.
Komitat:
Tolna
Anschrift:
7100 , Keselyűsi út 120.
Über uns: Cégünk, ipari tisztítószer nagykereskedelemmel áll kedves vásárlói, kedves ügyfelei rendelkezésére. Higiéniai terméke, takarítógép, tisztítószer, és nagyon sok egyéb termék, melyet megtalálhat nálunk, kizárólag tökéletes minőségben, minden igényt kielégítő árban. Jobbnál jobb minőségű termékeink különböző árakkal rendelkeznek, mindezt annak érdkeébn, hogy bárki megtalálhassa a számára legmegfelelőbbet!
Handelsaktivität Hersteller, Einzelhändler, Großhändler, Dienstleister
MARKEN ACT
27.3T Express Kft.
Komitat:
Pest
Anschrift:
2030 , Intéző u. 7-9. B3 ép. I/3.
28.Szivárvány-Tex Kft.
Komitat:
Somogy
Anschrift:
8638 , Vágóhíd u. 1/5.
Handelsaktivität Einzelhändler, Dienstleister
Dienstleistungen: , Produkte der Hygiene
Komitat:
Békés
Anschrift:
5700 , Gyár u. 18.
Handelsaktivität Dienstleister
MARKEN Sucitesa
Firmenprofil: Reinigung, der Umsatz von Reinigungsmitteln, -geräte.
Komitat:
Zala
Anschrift:
8900 , Sashegyi út 8.
Über uns: Takarítástechnika felsőfokon! Takarítóeszközök? Tisztítószerek? Takarító gépek? Válassza Ön is termékeinket, vagy akár szolgáltatásainkat! Biztos vagyok abban, hogy amennyiben minket választ, csak elégedett lehet majd, hiszen a legmagasabb színvonalat tudjuk nyújtani az Ön számára, mind szolgáltatásainkkal kapcsolatban, mind pedig termékeinkkel kapcsolatban! Amennyiben szeretne bővebben megismerkedni cégünk minden formájával, mindenképpen tájékozódjon bővebben honlapunkon!
Handelsaktivität Einzelhändler, Dienstleister
Die Suche dauerte 0.00 s lang