Irgendwo im Suchbegriff
Suche nach dem Anfang des Suchbegriffs
Firma
Tätigkeit
Produkt
Marke
Suchbegriff als ein Wort
FIRMEN -

Metallmassenartikel

- 27 Treffer
Komitat:
Somogy
Anschrift:
8600 , Örsi u. 15.
Telefon:
(+36) ... Klikk!
(+36) ... Klikk!, (+36) ... Klikk!
Fax:
(+36) ... Klikk!
E-Mail:
,
Webseite:
Über uns: A Novometál Bt. 1992 óta van jelen a piacon. Kezdetben saját műhelyeinkben kizárólag fémforgácsolással foglalkoztunk, de mára több üzem összefogásával a technológiák széles palettáját kínáljuk. Cégünk főképpen elektromos berendezések vezető, illetve szigetelő alkatrészek gyártásával foglalkozik, a legegyszerűbb acél és műanyag daraboktól, a bonyolultabb, többkomponensű alkatrészekig. A teljes körű szolgáltatás érdekében összeszerelési műveleteket is végzünk. A technológiák összehangolásával és folyamatos ellenőrzésével törekszünk a legjobb minőségre. Cégünk a 2006-os év elején megszerezte az EN ISO 9001-es minősítést. Legfontosabb partnerünk az Areva T&D. (Cégünk postázási címe: 8600 Siófok, Örsi utca 15.)
Handelsaktivität Hersteller
Firmenprofil: Spanabhebende Bearbeitung. Herstellung von Metallmassenartikeln und elektronischen Bauelementen.
Komitat:
Pest
Anschrift:
2030 , Porcsinrózsa u. 10.-12.
Telefon:
(+36) ... Klikk!
(+36) ... Klikk!
Fax:
(+36) ... Klikk!
E-Mail:
,
Webseite:
Über uns: PÁNCZÉL Kft. BEMUTATÁSA. A Pánczél Kft. 1998-ban kezdte meg a működését a korábbi egyéni vállalkozói tevékenység folytatásaként. A névválasztást az egyik tulajdonos családneve kínálta. A kezdetekben szerszámkészítéssel, és kötőgép alkatrészgyártással, javítással foglalkoztunk. Az igények és lehetőségek növekedésével a tevékenységi kör és a géppark tovább bővült. A szerszámkészítéshez szükséges alapvető gépek, esztergagépek, marógépek, síkköszörűgépek mellett fokozatosan bővült az excenterprések száma, hidraulikus daraboló olló, és karos hajlítógép, a legmodernebb igényeknek megfelelő hegesztőgépek. Ekkor már jó nevű megrendelők részére gyártottunk rozsdamenetes aknatetőket, ipari létrákat, szélerőművekbe és más felhasználási területekre. A HAILO GmbH-val közösen fejlesztettük ki a 44 tonnás közúti terhelésre alkalmas rozsdamentes aknafedlapokat. Az aknatetők számos változatát gyártjuk a mai napig is a HAILO és más megrendelők részére, akár egyedi elképzelések alapján. Az aknatetők gyártásának költségcsökkentése érdekében előre kellett menekülni. 2005-ben először a HAILO munkák részére lett beszerezve egy PLATINO HS 30-as lézervágógép, ROFIN 2500 W-os széndioxid lézerrel. A saját felhasználás mellett megkezdődött a bérmunkában történő lézervágás. A lézervágás mellett felmerült az igény a hidraulikus élhajlítógép beszerzésére. 2007-ben egy AMADA AFT 170/4 élhajlító lett üzembe állítva. A jelenlegi telephelyet 2002-ben építettük. Fokozatosan bővítve értük el mai nagyságát. Mintegy 1200 négyzetméter alapterületű üzemépületben adunk helyet a szerszámkészítő, az alkatrész tömegcikk gyártó, lakatos, forgácsoló, hegesztő, lézervágó és élhajlító egységeknek. A munkatársaink száma fokozatosan bővült. Napjainkban mintegy 40 fő dolgozik a Pánczél Bt.-ben. Közöttük kiváló szakemberek, szerszámkészítők, lakatosok, minősített hegesztők, forgácsolók, és mérnökök találhatók. A cég éves árbevétele mintegy 500 millió Ft. Az éves megrendelések száma 6 ezer körüli. Büszkék vagyunk arra, hogy a családi vállalkozási kezdetekben megszokott családias hangulatot megőriztük. Az igényeket legjobb tudásunk szerint gyorsan és rugalmasan próbáljuk meg kielégíteni.
Handelsaktivität Hersteller, Einzelhändler, Großhändler, Dienstleister
Firmenprofil: Werkzeugbau, Herstellung von Metallmassenartikeln. Laserschneiden.
Komitat:
Pest
Anschrift:
2095 , Petőfi S. u. 18.
Über uns: Cégünk 1990-ben alakult. A Kft. 100%-ban magyar tulajdonú. Az üzem Pilisszántó, Petőfi S. u. 18. sz. alatt található, Budapesttől 20 km-re. Célunk a partnereink igényeinek maximális kielégítése, a minőség folyamatos javítása, ennek a célnak az érdekébe 1998-ban bevezettük az ISO 9001 minőségbiztosítási rendszert, melyet folyamatosan fejlesztünk. Fő profilunk: kis és nagy sorozatú rugógyártás, ezen belül a kör keresztmetszetű anyagból gyártott nyomó, húzó, torziós, idomrugók tervezése - gyártása, valamint szalagacélból készülő rugók készítése. Ezen kívül vasipari tömegcikkek sorozatgyártásával is foglalkozunk. Megrendelőinknek igényük szerint, ha kell egyedi darabokat is, elkészítünk. Főbb megrendelőink: gépipar, műszeripar, autóipar, multinacionáliscégek, nagyvállalatok és sok kis és közép vállalat. Körülbelül 1000 vállalkozással állunk kapcsolatban. Reméljük, Önnel is tudunk üzleti kapcsolatot teremteni.
Handelsaktivität Hersteller, Erzeuger, Dienstleister
Firmenprofil: Herstellung von Federn aller Art (Blatt- und Schraubenfedern)
4.Metálmaró Kft.
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1185 , Árvai u. 5.
Handelsaktivität Hersteller
Dienstleistungen: , , , Spanabhebende Bearbeitung
PRODUKTE , , , Metallmassenartikel
5.Tegometall Polcszerkezet Gyártó Kft.
Komitat:
Békés
Anschrift:
5600 , Berényi út 134.
6.A+A Barkács Kkt.
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1076 , Péterfy Sándor u. 51.
Handelsaktivität Hersteller, Einzelhändler, Dienstleister
Komitat:
Bács-Kiskun
Anschrift:
6448 , Szent István u. 35.
Handelsaktivität
Dienstleistungen:
Komitat:
Fejér
Anschrift:
2400 , Szondi út 6.
Handelsaktivität Hersteller
Komitat:
Pest
Anschrift:
2600 , Barabás Miklós u. 1.
Über uns: A Duna-Mix Kft. állami tulajdonú gazdasági társaság, mely széles körű ipari termelő és kereskedelmi tevékenységet folytat. Cégunk az ügyfeleink kiváló színvonalú kiszolgálása melletti eredményes gazdálkodás.
Handelsaktivität Hersteller, Dienstleister
Firmenprofil: Herstellung von Metallwaren; Drucksachen und sonstigen Druckerzeugnissen; Kurzwaren; Konstruktionsteilen, Fertigbauteilen, Ausbauelementen und Fertigteilbauten aus Holz; Knöpfen und Kunststoffverschlüssen.
10.Metal-Harvest Kft.
Komitat:
Komárom-Esztergom
Anschrift:
2510 , Esztergomi u. 125.
Handelsaktivität Großhändler
Dienstleistungen: ,
11.Metallum-Oktaéder Bt.
Komitat:
Veszprém
Anschrift:
8542 , Bocskai u. 12/A
Über uns: Társaságunk, 2000-ben alakult. Termékeink, főként rozsdamentes acélból készülnek. Fő tevékenységünk, a darabolás, sorjázás, hajlítás, hengerítés, AWI hegesztés, csiszolás, polírozás. Cégünk, rozsdamentes acél feldolgozásával, és megmunkálásával foglalkozik. Termékeink között, megtalálhatja, az elhúzható kapukat, korlátokat, fegyverszekrényeket, és még nagyon sok, számtalan egyéb terméket!
Handelsaktivität
12.MP Bilincs Kft.
Komitat:
Heves
Anschrift:
3372 , Petőfi S. u. 37.
Über uns: Az MP Bilincs Kft. kis létszámú dolgozóval látja el importőri és nagykereskedelmi tevékenységét. A magyar piacon leginkább kiszolgálásunk gyorsasága és pontossága segítette előrehaladásunkat.
Handelsaktivität Importeur, Einzelhändler, Großhändler
MARKEN MPC
Firmenprofil: Herstellung, Großhandel und Import von Metallmassenartikeln.
13.Török Vegyes Iparcikk Nagykereskedelmi Kft.
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1174 , Táncsics M. u. 55.
Komitat:
Vas
Anschrift:
9735 , Bognár Ignác köz 5.
Über uns: 1991-ben alakult a cégünk, 57 fővel dolgozunk.
Handelsaktivität Hersteller
MARKEN DSU
Komitat:
Borsod-Abaúj-Zemplén
Anschrift:
3530 , Mindszent tér 1.
16.T+V Kereskedelmi Kft.
Komitat:
Borsod-Abaúj-Zemplén
Anschrift:
3521 , Kassák Lajos u. 40.
Über uns: Társaságunk a miskolci T+V Kereskedelmi Kft. 1991-ben alakult családi vállalkozás. Cégünk zár, zárbetét, kilincs, lakat, nyílászáró-tömítés, vasalat, csavar és egyéb fémtömegcikk nagykereskedelmi értékesítésével foglalkozik. Az alábbi gyártók közül Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az Euro-Elzett Kft., a Kaba Elzett Kft., a Roto Elzett Kft., a Földes Vegyesipari Kft. és a Genesis Hungary Kft.(Maestro) márkanagykereskedői feladatait látjuk el.
Handelsaktivität Großhändler
17.Lamersz '97 Kft.
Komitat:
Pest
Anschrift:
2116 , Turai u. 4.
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1095 , Soroksári út 164.
Handelsaktivität Hersteller
Firmenprofil: Spanabhebende Bearbeitung, CNC-Dreharbeiten, NC-Dreharbeiten, Fräsarbeiten, für Klein- und Großserien
19.Technoszer Kft.
Komitat:
Győr-Moson-Sopron
Anschrift:
9027 , Reptéri út 2.
20.Metál-Ker Ipari Szolgáltató és Innovációs Kft.
Komitat:
Zala
Anschrift:
8999 , Dózsa György u. 16.
Komitat:
Pest
Anschrift:
2769 , Ceglédi út 14/G
Über uns: Cégünk 1991-ben alakult, jelenleg 32 főt foglalkoztatunk. Tevékenységünk: esztergálás fémmegmunkálás, forgácsolás.
Handelsaktivität Hersteller, Dienstleister
Firmenprofil: Drehen, spanabhebende Bearbeitung, CNC-Bearbeitung und -Fräsarbeiten
Komitat:
Jász-Nagykun-Szolnok
Anschrift:
5008 , Ószanda 0819/3 hrsz.
Handelsaktivität Hersteller, Importeur
23.B. N. B.Technika Kft.
Komitat:
Borsod-Abaúj-Zemplén
Anschrift:
3600 , Gömöri u. 43.
Handelsaktivität Hersteller, Importeur, Einzelhändler, Großhändler, Dienstleister
PRODUKTE , , Metallmassenartikel
24.Farkas-Farm Kft.
Komitat:
Békés
Anschrift:
5946 , Komlósi u. 13.
Über uns: Cégünket 2003-ban alapítottuk, családi tulajdonban van. 2003-ban mezőgazdasági tevékenységgel is foglalkoztunk, ma már csak fémipari tevékenységeket végzünk. 2009 évelején lehetőségünk nyílt egy új üzem épület megvásárlására, ezzel együtt nőtt a kapacitásunk is. Cégünknél jelenleg 13 fő szakmunkás végez munkát, végzünk bérmunkát, illetve helyszíni szerelést és védőgázos hegesztést, hegesztőink egy része rendelkezik érvényes minősítéssel is. Referenciák: Alföld Porcelán Edénygyár Zrt Hódmezővásárhely /Gépek karbantartása, égetési segédeszközök gyártása/ Linamar Hungary Nyrt Orosháza /Védőgázos hegesztés/ Váll-ker Kft Makó /Védőgázos hegesztés/ Svájc /Tömegcikk gyártás/
Handelsaktivität Hersteller, Dienstleister
Firmenprofil: Metallbau
Komitat:
Bács-Kiskun
Anschrift:
6000 , Segesvári u. 23.
Über uns: Erős- és gyengeáramú alkatrészek gyártása.
Handelsaktivität Hersteller
27.Varga Speciál Kft.
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1135 , Szent László út 60-64.
Über uns: Cégünk 1991 óta felületkikészítési, galvanizálási tevékenységet folytat. Cégeknek, és magánszemélyek részére is végzünk felületkezelési szolgáltatást. Tevékenységünk: horganyzás, nikkelezés, foszfátozás, rozsdamentes acél pácolás, gyémánt, és CBN szerszámok forgalmazása.
Handelsaktivität Hersteller
Die Suche dauerte 0.00 s lang