Irgendwo im Suchbegriff
Suche nach dem Anfang des Suchbegriffs
Firma
Tätigkeit
Produkt
Marke
Suchbegriff als ein Wort
FIRMEN -

Leitungsschutzschalter

- 21 Treffer
1.Mixvill Kft.
Komitat:
Hajdú-Bihar
Anschrift:
4002 , Ragoda dűlő 3.
Über uns: A Mixvill Kft. székhelye Debrecenben található. A 30 magyarországi fióküzletünk közül 5 a fővárosban található. A kirendeltségeink, illetve a magyarországi és külföldi partnerek kiszolgálása Debrecenből a 3000m2-es központi raktárunkból történik. A Mixvill Kft. tulajdonosai, a cég jogelődjét 1993-ban alapították. Azóta is 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás. A majd húsz év alatt, meghatározó szerepet vívott ki, a magyarországi villanyszerelési anyagok értékesítésében, exportjában és importjában. Saját márkaneveink már jól csengenek, nemcsak a hazai, hanem a külföldi piacon is. Színes termékpalettánkon megtalálhatóak a villamosipar számos termékei, mint például az XBS moduláris rendszer, az Alfa vízmentes kapcsolócsalád, a NeoCross süllyesztett szerelvények, a kézi szerszámok, a mérőműszerek és vezérléstechnikai termékek és nem utolsó sorban a REX Light lámpatestek, fényforrások, LED termékek. Termékkínálatunk és árpolitikánk kialakításánál fokozott figyelmet fordítunk a megfelelő ár-érték arány érvényesítésére. Európa szerte 14 országba szállítjuk, szállíttatjuk termékeinket. Ezáltal a külföldi eladások is évről-évre felívelő tendenciát mutatnak. www.mixvill.hu
Handelsaktivität Importeur, Einzelhändler, Großhändler
Firmenprofil: Mixvill Kft. wurde 1993 gegründet, die Inhaber sind Privatpersonen. Unsere Haupttätigkeiten sind: Import, Export, Einzel- und Großhandel mit Elektroinstallationsmaterial in Ungarn.
2.Badóvill Kft.
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1046 , Türr J. u. 18.
3.Vi-Ko Nur Hungary Kft.
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1047 , Schweidel u. 2.
Über uns: A „Nur” szó a cég nevében törökül „Fény”-t jelent, mely a világítástechnikára, otthonaink fényforrásaira utal, különös tekintettel a kapcsolókra és lámpákra. Bár a magyar piacon kapható villamos szerelési termékek nagyon hasonlítanak egymásra, a VI-KO Nur Hungary Kft. kapcsoló- és konnektorcsaládjai, más szerelvényei. · Variálhatóságukkal, esztétikumukkal · Színvilágukkal, eleganciájukkal · Kedvező árszínvonalukkal és minőségükkel is kiemelkednek a többi közül.
Handelsaktivität Importeur, Großhändler, Vertreter
MARKEN Vi-Ko
4.Fixxtron Kft.
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1024 , Baross u. 25.
5.Gamex Bt.
Komitat:
Szabolcs-Szatmár-Bereg
Anschrift:
4400 , Kótaji út 10.
Über uns: A Gamex Bt. 1991 decemberében alakult, mint villamossági termékek kis- és nagykereskedése. 1996-tól a székhellyel együtt kiskereskedelmi részt nyitottunk, majd 2002-be különvált a kis- és nagykereskedelem. A nagykereskedelem a jelenlegi fő telephelyünkön működik, míg a kiskereskedelem átköltözött egy új üzletbe. Időközben kapcsolatba léptünk a UPC Direct-tel és hivatalos forgalmazói címet is kaptunk a műholdas televízió forgalmazására.
Handelsaktivität Einzelhändler, Großhändler
Firmenprofil: Einzel- und Großhandel mit Elektroinstallationsmaterial
6.BESZ Építő Kft.
Komitat:
Pest
Anschrift:
2092 , Fő u. 99.
Über uns: Cégünk 1999-ben alakult. Fő- és alvállalkozásban végzett munkáink megrendelői között megtalálhatók: az APEH, MTA, MKB, Bp. V. ker.-i Polgármesteri Hivatal, Országos Onkológiai Intézet, Országos Orvosi rehabilitációs Intézet. Eszterle Ferenc ügyvezető
Handelsaktivität Einzelhändler, Großhändler, Vertreter, Dienstleister
Firmenprofil: Elektroinstallation und Handel mit Glühlampen, Lichtröhren, Lichtkabeln, Energiesparlampen, Leitungen, Kabeln, Batterien, Akkumulatoren (AA; AAA; C; D; 9V), Leuchten, Schwachstromkabeln (UTP; Koaxial, für Alarmanlagen und Telefone), Schalter und Zubehör.
7.101. Inter-X Kft.
Komitat:
Borsod-Abaúj-Zemplén
Anschrift:
3527 , Zsigmondi u. 2-6.
Handelsaktivität Hersteller, Einzelhändler, Großhändler
8.0,4 KV Kft.
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1097 , Táblás u. 39.
Über uns: Társaságunk 2005-ben kezdte meg működését, fő profilunk villamosipari és automatizált termékek kereskedelme. Termékeink: Összekötő csillag?delta Kapcsolóblokk; ?V? csatlakozó szett; ?V? szorító kengyel; ?C? tartó; ?C? függesztő; (I-0-II) állásra alakítható készlet Bővebb információért látogasson el honalapunkra.
Handelsaktivität Großhändler
Dienstleistungen: , , , , , , , Automatisierung, Blitzschutz, Energieverteilung
Firmenprofil: Einzelhandel mit Elektroartikel.
9.Logi-Cad Bt.
Komitat:
Fejér
Anschrift:
8142 , Petőfi S. u. 69.
Handelsaktivität Einzelhändler, Großhändler
10.Guld-Szer Kft.
Komitat:
Heves
Anschrift:
3323 , Petőfi u. 2.
Handelsaktivität Hersteller, Einzelhändler, Großhändler
Dienstleistungen: , Elektronische Baugruppen, Handel
11.Light-Vill Bt.
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1185 , Üllői út 731.
Über uns: Cégünk 2004-ben indult családi vállalkozásként. Jelenleg is ketten dolgozunk azon, hogy a nálunk vásárló kivitelezők és egyéni vásárlók elégedetten távozzanak, ill. térjenek vissza hozzánk. Mióta megnyitottuk üzletünket egyre több, visszatérő törzsvásárlónk van, mind a villanyszerelők, mind a barkácsolók oldaláról. Igyekszünk minden igényt kielégíteni, ezért egyre bővítjük termékein palettáját. Csak minőségi termékeket forgalmazunk, de kérésre bármit beszerzünk rövid határidővel, tervezéssel.
Handelsaktivität Einzelhändler
12.Eaton Industries Kft.
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1138 , Váci út 182.
Handelsaktivität Importeur, Einzelhändler
Dienstleistungen:
13.Global Elektro Kft.
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1195 , Batthyány u. 20. X/30.
14.Non-Stop-Vill Bt.
Komitat:
Jász-Nagykun-Szolnok
Anschrift:
5200 , Széchenyi u. 182.
15.Alplan Kft.
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1119 , Etele út 73.
Handelsaktivität Einzelhändler, Großhändler
16.Elektrocentrum Kft.
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1037 , Bécsi út 250.
17.Elektroszolg-Vill Kft.
Komitat:
Pest
Anschrift:
2170 , Liget út 16.
Handelsaktivität Hersteller, Einzelhändler, Dienstleister
18."Anikóvill" Kft.
Komitat:
Pest
Anschrift:
2120 , Széchenyi u. 44.
20.Altak Kft.
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1116 , Fehérvári út 144.
21.Schermann-Vill Kft.
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1138 , Szekszárdi út 9.
Über uns: A Schermann-Vill Kft villanyszerelési anyagok kereskedelmével foglalkozik. Cégünknél mindent megtalál, ami a villanyszereléshez elengedhetetlen. Széles választékunkban szerepelnek a kábelek, kapcsolók, vezetékek, de akár a lemezszekrényeket is megvásárolhatja nálunk. Ha tanácsra van szüksége, azzal is állunk rendelkezésére. Kérjen segítséget tőlünk, bátran forduljon hozzánk. Keressen minket az interneten.
Handelsaktivität Hersteller, Einzelhändler, Großhändler
MARKEN Prodax