Irgendwo im Suchbegriff
Suche nach dem Anfang des Suchbegriffs
Firma
Tätigkeit
Produkt
Marke
Suchbegriff als ein Wort
FIRMEN -

Förderbänder

- 62 Treffer
Komitat:
Borsod-Abaúj-Zemplén
Anschrift:
3508 , Bogáncs u. 10.
Handelsaktivität Hersteller, Dienstleister
Firmenprofil: Herstellung und Montage von Stahlkonstruktionen
Komitat:
Pest
Anschrift:
2600 , Petőfi u. 1.
Über uns: A Well-Trade Kft. 1991-ben alakult. Fő profilunk az ipari nagykereskedelem, amely magában foglal minden olyan berendezést és alkatrészt, amelyre egy ipari cégnek szükséges lehet villamos vezetéktől a transzformátoron keresztül a komplett PLC-s gépvezérlésekig, csapágytól a szállítószalagon át a hajtóművekig. Hazai és külföldi partnereinkkel kialakított kapcsolatainknak köszönhetően export- és import tevékenységünk is jelentős. Tervezünk és kivitelezünk teljes ipari vezérléseket. Fordulhat hozzánk műszaki problémáival, melyre megtaláljuk az optimális megoldást.
Handelsaktivität Großhändler
Firmenprofil: Elektrotechnik und Maschinenbau. Zulieferung/Austausch von problematischen Ersatzteilen. Planung und Bau von Synchronanlagen mit Asynchron- bzw. Servomotoren.
3.LogMas International Kft.
Komitat:
Borsod-Abaúj-Zemplén
Anschrift:
3532 , Győri kapu 149.
Über uns: A LogMaS International Kft. német tulajdonban lévő mérnök-iroda Miskolcon, mely hidraulikus szerelőprésgépek és présszerszámok, pneumatikus, illetve szervomotoros hajtású manipulátorok, célgépek, ezen belül tömörségvizsgáló és méretellenőrző gépek, anyagmozgató rendszerek tervezésével és kivitelezésével foglalkozik.
Handelsaktivität Hersteller, Dienstleister
Firmenprofil: LogMaS International Kft. steht gerne zur Verfügung der Kunden bei Planung und Bau von Spezialmaschinen, Dichtemessgeräten (Leak Test), hydraulischen und pneumatischen Montagepressen, Presswerkzeugen, Förderanlagen und automatischen Fördersystemen.
Komitat:
Pest
Anschrift:
2045 , Kastély u. 27.
Über uns: Lőrincz Kft. 1994 óta foglalkozik szállítópálya alkatrészek szakterületén világszínvonalú termékek forgalmazásával. Szállítószalagok, hajtószíjak, fogazott szíjak, körszíjak, széles választéka várja Önt nálunk! Úgy gondolom, hogy szolgáltatásaink minden tekintetben elnyerik majd az Ön tetszését. Már csak annyit kell tennie, hogy ellátogat honlapunkra és bővebben tájékozódik! Válasszon minket Ön is!
Handelsaktivität Großhändler
Dienstleistungen: , , , , Herstellung von Industriekunststoffen
Komitat:
Győr-Moson-Sopron
Anschrift:
9012 , Győzelem u. 1.
Über uns: Cégünk 1999. óta tevékenykedik a hajtástechnika és az anyamozgatás területén. Kitűnő minőségű alapanyagokból gyártunk szállítóhevedereket, lapos hatószíjakat, szállítószalag görgőket, dobmotorokat. Partnereink válogathatnak, fogasszíjak, speciális fogasszíjak, ékszíjak, átlapolt ékszíjak, variátorszíjak stb. alkotta széles raktárkészletünkből. Termékeinket már mésnap házhoz szállítjuk.
Handelsaktivität Hersteller
Dienstleistungen: , Antriebstechnik
6.Belt Master Kft.
Komitat:
Hajdú-Bihar
Anschrift:
4002 , Balmazújvárosi út 10.
Handelsaktivität Großhändler
PRODUKTE , Förderbänder
Komitat:
Baranya
Anschrift:
7673 , Golgota
Über uns: Cégünk elsősorban egyedi élelmiszer-ipari berendezések, gépek, komplett birka-, borjú-, marhavágóhídak gyártásával és kiépítésével foglalkozik. További tevékenységi körünk higiéniai berendezések, szállítószalagok gyártása.
Handelsaktivität Hersteller, Dienstleister
PRODUKTE , , , , Förderbänder
Firmenprofil: Herstellung von lebensmittelindustriellen Maschinen, Einrichtungen.
Komitat:
Csongrád
Anschrift:
6758 , II. kerület 107.
Handelsaktivität Hersteller
Dienstleistungen: Handel mit Förderanlagen
MARKEN M-Belt
9.Masina Gépgyártó Kft.
Komitat:
Bács-Kiskun
Anschrift:
6200 , Alsó Kommasszáció 10.
Über uns: A céget Moravcsik László alapította 1984-ben. Cégünk takarmánykeverő üzemek kopó alkatrészeinek mint granuláló matricák présgörgők, daráló kalapácsok, daráló rosták, csapszegek, csigalevelek, hevederszalagok, serlegkanalak gyártásával foglalkozik. Később főbb gépeket is mint serleges felhordók, láncos szállító rédlerek, szállító csigák, kalapácsos terménydarálók, ellenáramos keverő berendezések, granuláló gépek, ellenáramos és oszlopos terményhűtők, osztályozók, zsákoló automaták, takarmány keverő üzemek, gyártottunk. Mára fő tevékenységünkké vált az ipari bérmunka végzése.
Handelsaktivität Hersteller
Firmenprofil: Herstellung von Maschinen, Anlagen und Verschleißteilen zum Mischen von Futtermitteln. Laserschneidarbeiten bis zur Blechstärke von 20 mm. CNC-Bearbeitungszentrum: 610x610x530 (mm). CNC-Abkantarbeiten: 6x3000 (mm).
10.Arcus Trade Kft.
Komitat:
Borsod-Abaúj-Zemplén
Anschrift:
3600 , Baross Gábor út 4.
Über uns: Az Arcus Trade Kft. az UGA GmbH, a Buchberger GmbH, az ECL Congsulting GmbH és a HORST GmbH kizárólagos magyarországi képviseleteként működik. Az UGA GmbH termékeinek köszönhetően Hauff kompatibilis rendszereket forgalmazunk kábelátvezetés, csőátvezetés, vízzárás, gázzárás és tűzzárás tekintetében. Az általunk forgalmazott termékeket minőségi garanciavállalás mellet be is építtetjük, igény esetén szaktanácsadással segítjük ügyfeleinket. Komplett tűzszakasz lezárások kivitelezését is vállaljuk. A Buchberger GmbH a Mapei által forgalmazott Migua profilok konkurense, fuga és dilatációs profilokat, elemeket gyárt vízálló, teherviselő és alapkivitelben. Az ECL termékek olcsó és jól bevált villamos padlófűtéssel, fűtésrendszerrel állnak a fogyasztók rendelkezésére. Ipari és egyedi villamos fűtésre a HORST GmbH termékei biztos megoldást nyújtanak.
Handelsaktivität Importeur, Großhändler, Vertreter, Dienstleister
11.Kőröspack Kft.
Komitat:
Pest
Anschrift:
2750 , Szolnoki u. 98.
12.Mayer HW & SW Kft.
Komitat:
Heves
Anschrift:
3200 , Karácsondi út 40.
Über uns: Egyedi gépek tervezése? Célgép gyártás, autómatizálás? Most a legjobb helyen jár annak érdekében, hogy megtalálja ezzel kapcsolatban a megfelelő szolgáltatást! Látogasson el honlapunkra Ön is és tájékozódjon minderről bővebben! Cégünk több éves múltra tekint vissza ezen szolgáltatásokkal kapcsolatban! Úgy gondolom, hogy amennyiben tökéletes szolgáltatásra vágyik, tőlünk mindezt megkaphatja! Amennyiben mérnöki szolgáltatásra vágyik, válasszon minket!
Handelsaktivität Hersteller, Erzeuger
MARKEN MiniTec, Omron
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1147 , Deés u. 38.
Handelsaktivität Einzelhändler
Dienstleistungen:
Komitat:
Borsod-Abaúj-Zemplén
Anschrift:
3950 , Bercsényi út 35.
Handelsaktivität Hersteller, Dienstleister
Dienstleistungen: Metallbau
Komitat:
Bács-Kiskun
Anschrift:
6000 , Bagi László u. 7.
Über uns: Cégünk, a Carbo Bt. Gumiáruk gyártásával és gumialkatrészek gyártásával foglalkozó cég vagyunk. Készséggel állunk minden kedves ügyfelünk rendelkezésére. Elektromos fűtőbetét, gumiharang, legyen szó bármilyen termékről. Amennyiben tökéletes minőségre vágyik, nálunk garantáltan megtalálja majd a megfelelőt. Látogasson el honlapunkra és vegye szemügyre széleskörű leírásunkat!
Handelsaktivität Hersteller, Dienstleister
16.Dunakeszi Transzport Kkt.
Komitat:
Pest
Anschrift:
2120 , Gárdonyi Géza u. 11.
Handelsaktivität Dienstleister
Dienstleistungen:
17.Béta-Matik Kft.
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1089 , Vajda Péter u. 12. 78. ép.
Über uns: Gépész- és villamosmérnök-gárdánk, tapasztalt mechanikai és elektronikai műszerészeink, forgácsolók, szerszámkészítők, lakatoscsapatunk garancia arra, hogy a legjobb megoldás szülessen meg a megrendelőink számára.
Handelsaktivität Hersteller, Importeur, Einzelhändler, Großhändler, Erzeuger
Firmenprofil: Sondermaschinenbau. Blechbearbeitung. Automatisierung. Planung.
18.Fakon Vállalkozási Kft.
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1095 , Mester u. 4.
Über uns: Cégünk, 1990-ben alakult. Cégünk töretlen sikerének titka, a magas szakmai tapasztalattal rendelkező munkatársak, tökéletes munkája. Cégcsoportunk tevékenysége, a mérnöki szolgáltatástól, a gyártási a kulcsrakész szerelésig tart. Ipari berendezések, erőműi berendezések, épületgépészeti technikák, és nagyon sok egyéb szolgáltatás várja Önt nálunk! Szeretne ezzel kapcsolatban bővebben tájékozódni? Ehhez nem is kell mást tennie, csak ellátogatnia honlapunkra!
Handelsaktivität Dienstleister
19.3B Hungária Kft.
Komitat:
Zala
Anschrift:
8900 , Wlassics Gyula u. 13.
Handelsaktivität Hersteller, Importeur, Dienstleister
Dienstleistungen: ,
MARKEN 3B
20.Unio Ital System Kft.
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1117 , Budafoki út 107-113.
Über uns: Az Unio Ital System Kft. fő profilja szállítószalagok gyártása és beüzemelése elsősorban élelmiszer-ipari területen. Komplett palackozóüzemeket is telepítünk, megbízható és komoly műszaki színvonalat biztosító olasz-német partnereink gépeinek behelyezésével.
Handelsaktivität Hersteller, Importeur, Erzeuger, Dienstleister
Firmenprofil: Herstellung und Planung von Förderanlagen und Fördergurten. Installation von Abfüllanlagen.
Komitat:
Komárom-Esztergom
Anschrift:
2500 , Dobozi út 57.
Über uns: Cégünk szállítórendszerek, szerelősorok, pályarendszerek tervezésével és kivitelezésével, valamint hajtástechnikai termékek forgalmazásával foglalkozik. Egyéb szolgáltatásainkhoz tartozik konfekcionálás, szaktanácsadás.
Handelsaktivität Einzelhändler, Großhändler
Firmenprofil: Handel mit Maschinenelementen für die Industrie. Beratung.
22.SSI Schäfer Systems International Kft.
Komitat:
Pest
Anschrift:
2330 , Jedlik Ányos út 20/B
Über uns: Cégünk 16 éve képviseli Magyarországon a raktári logisztika területén piacvezető cégcsoportot, amely a világ több mint 50 országában megtalálható. A Dunaharaszti Ipari Parkban, saját telephelyünkön fogadjuk partnereinket és az érdeklődőket, de kérésre területi képviselőink kimennek a helyszínre is. Érdeklődését, megrendelését levélben, faxon, e-mailben vagy az Interneten keresztül is elküldheti. Főbb tevékenységi területeink: - raklapos, karos és nagy szélességű állványok - polcos és dinamikus állványrendszerek - tároló-, komissiózó- és szállítódobozok - önhordó magasállvány-rendszerek - üzem- és műhelyberendezések, irodai berendezések - hulladéktároló rendszerek - logisztikai központok tervezése és kivitelezése - automata raktári és komissiózó rendszerek - raktár és anyagáramlás irányító szoftverek
Handelsaktivität Importeur, Einzelhändler
Dienstleistungen: , , , , , , , , , Handel mit Regalsystemen, Lagertechnik, Vertrieb von Bürobedarf
Firmenprofil: Import und Vertrieb von Lager- und Betriebseinrichtungen. Planung von Logistiksystemen.
23.Szuperszíj Kft.
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1214 , II. Rákóczi Ferenc út 263.
Handelsaktivität Hersteller, Importeur, Einzelhändler, Großhändler
Dienstleistungen:
MARKEN Primbelt
24.Kincses Szerviz Kft.
Komitat:
Fejér
Anschrift:
8044 , 095/36 hrsz.
Handelsaktivität Hersteller, Dienstleister
25.A és M 2000 Bt.
Komitat:
Fejér
Anschrift:
8133 , Eötvös u. 21/B
Über uns: Az A és M 2000 Bt.-t magánszemélyek alapították 1998-ban, 30 éves magfeldolgozási tapasztalattal. Fő tevékenységi köreink: Magtisztító gépek, terményszárítók, serleges felvonók, láncos szállítók, és egyéb anyagmozgató gépek forgalmazása, technológiai tervezés, technológiai szerelés, elektromos vezérlőszekrények gyártása, magtisztító gépek és technológiák, silók karbantartása és javítása, használt gép értékesítése és felújítása. Igény szerint szakmai konzultálás, helyszíni felmérések, szaktanácsadás.
Handelsaktivität Großhändler
Firmenprofil: Handel, technische Planung und Installation von Maschinen und Anlagen für die Getreidereinigung und -trocknung
26.Termaschinen Kft.
Komitat:
Szabolcs-Szatmár-Bereg
Anschrift:
4400 , Rákóczi u. 102.
Handelsaktivität Hersteller, Dienstleister
Dienstleistungen: , Reparatur von Fördermitteln
27.Mechanika 2001 Kft.
Komitat:
Nógrád
Anschrift:
3060 , Akácfa út 6.
Handelsaktivität Hersteller, Importeur, Dienstleister
Dienstleistungen:
28.KO-VA GÉP Kft.
Komitat:
Komárom-Esztergom
Anschrift:
2510 , Hám Kálmán ltp. 17. II/2.
Handelsaktivität Hersteller, Dienstleister
29.Gumiszalag Kft.
Komitat:
Veszprém
Anschrift:
8523 , Gazdasági telep 063/34 hrsz.
Über uns: Cégünk gumiáru kereskedelmével, gumihevederek végtelenítésével, hideg és meleg vulkanizálásával, bordázásával, dobok és hengerek gumizásával, surrantók bélelésével, szalaggörgő forgalmazásával foglalkozik. Fő tevékenységünk: szállítószalagok helyszíni végtelenítése és forgalmazása.
Handelsaktivität Hersteller
30.Galga-Riemen Kft.
Komitat:
Pest
Anschrift:
2682 , Szabadság u. 89.
Über uns: Cégünk 1992-ben alakult, jelenleg 3 főt foglalkoztatunk. Közel 14 éves tapasztalattal rendelkezünk, országos szinten vállalunk munkát.
Handelsaktivität Hersteller, Einzelhändler
Dienstleistungen: , Herstellung von Fördebändern
PRODUKTE , Förderbänder
Die Suche dauerte 0.01 s lang