Irgendwo im Suchbegriff
Suche nach dem Anfang des Suchbegriffs
Firma
Tätigkeit
Produkt
Marke
Suchbegriff als ein Wort
FIRMEN -

Feuermeldeanlagen

- 58 Treffer
2.Elektrovill Zrt.
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1158 , Bezsilla Nándor u. 58.
Über uns: Cégünk 1987-től működik. Tevékenysége két területre osztható: Egyrészt tűzjelző, automatikus tűzoltó és behatolás védelmi rendszerek megvalósítása, másrészt tűzjelzés technikai berendezések forgalmazása
Handelsaktivität Hersteller, Importeur, Einzelhändler, Großhändler, Erzeuger, Vertreter, Dienstleister
Dienstleistungen: Sicherheitstechnik
Firmenprofil: Verwirklichung, Planung, ausführung, Instandhaltung von Feuersignalisierungs- und automatische Feuerlöschsysteme, Umsatz von Einrichtungen.
3.Opteam Kkt.
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1182 , Sallai I. u. 120.
4.Cadillac Márkabolt EC
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1102 , Kőrösi Cs. út 18.
Handelsaktivität Einzelhändler
Dienstleistungen:
MARKEN Paradox
5.Tantusz-Plusz Bt.
Komitat:
Győr-Moson-Sopron
Anschrift:
9407 , Németh L. u. 18.
6.IBTK Kft.
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1094 , Berzenczey u. 10-12.
Über uns: Cégünk biztonságtechnikai rendszerek tervezését és kivitelezését végzi behatolásjelző (riasztó)-, tűzjelző-, beléptető-, kamera-, megfigyelő-, kaputelefon-rendszerekkel. Amerikai és angol cégek termékeit forgalmazzuk, mely eszközök a legmagasabb minőségi kategóriába tartoznak, az összes szakhatósági (MABISZ, HIF, MEEI, BM-OKF) engedéllyel. Megrendelőink kívánságainak eleget téve törekszünk hatékony és költségkímélő megoldásokat találni, a kölcsönös elégedettség reményében.
Handelsaktivität Dienstleister
Firmenprofil: Sicherheitstechnik: Planung und Installation
8.Praktiker Security Alarm Kft.
Komitat:
Fejér
Anschrift:
8000 , Királykút lakónegyed 20.
Über uns: Cégünk 1998-ban alakult és biztonságtechnikával foglalkozunk. Riasztók, kamerarendszerek, biztonsági kamerák, tűzjelzők, beléptetők, széfek telepítésével és forgalmazásával. A cég vezetője több, mint 30 év szakmában eltöltött tapasztalattal szolgálja ügyfelei érdekeit biztonsági rendszerek szerelése, forgalmazása és karbantartása terén.
Handelsaktivität Einzelhändler, Großhändler
Firmenprofil: Einzel- und Großhandel mit Sicherheitstechnik
9.P&T Safe Kft.
Komitat:
Pest
Anschrift:
2314 , Táncsics M. u. 70.
10.Luxalarm Kft.
Komitat:
Fejér
Anschrift:
8000 , Széchenyi u. 19.
11.Hirex Tűz- és Vagyonvédelmi Kft.
Komitat:
Szabolcs-Szatmár-Bereg
Anschrift:
4400 , Vay Á. krt. 4-6. I/112.
Über uns: Cégünk fő profilja vagyon- és tűzvédelmi, valamint biztonságtechnikai rendszerek tervezése és telepítése. Tevékenységi körünkbe tartozik még a tűzjelző rendszerek javítása is.
Handelsaktivität Dienstleister
12.NBTECH Kft.
Komitat:
Pest
Anschrift:
2225 , Dobó I. u. 2/A
Handelsaktivität Hersteller, Dienstleister
Dienstleistungen: Sicherheitstechnik
13.Á-D2 Kft.
Komitat:
Pest
Anschrift:
2300 , Kossuth Lajos u. 122.
14.Modern Alarm Biztonságtechnikai Kft.
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1134 , Kassák Lajos u. 61.
Über uns: Modern Alarm Biztonságtechnikai Kft.Automatizálás, behatolásjelző rendszerk és nagyon sok egyéb termék várja Önt nálunk. Szolgáltatásaink igen széleskörűek, cégünkkel kapcsolatban célszerű bővebben tájékozódni. Amennyiben szeretne tökéletes szolgáltatásban részesülni, most a legjobb helyen jár, hogy mindezt megkaphassa! Forduljon hozzánk bizalommal!
Handelsaktivität Importeur, Einzelhändler, Großhändler, Dienstleister
15.HQ4 Kft.
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1124 , Fodor u. 52.
Über uns: Köszöntjük Önt a HQ4 Kft. nevében, mely a magas színvonalú biztonságtechnikai szolgáltatásokat nyújtó magyarországi vállalatok egyik reprezentánsa. Társaságunk - nagyrészt változatlan személyi összetételben - 1989 óta működik és több évtizedes sikeres múltra tekint vissza. Jól képzett, megfelelő tapasztalattal rendelkező szakembereink rugalmasan alkalmazkodnak a megrendelői igényekhez. Cégünk az eltelt időszak alatt számos közintézmény, irodaház, bevásárlóközpont, szálloda, és sok egyéb kisebb-nagyobb építmény gyengeáramú rendszerének tervezését, hatósági engedélyeztetését, kivitelezését, üzembehelyezését valósította meg. ( referencia lista.) A HQ4 Kft már meglevő, üzemelő, általa és más, nem általa telepített berendezés rendszeres karbantartását is vállalja, a vonatkozó előírásoknak megfelelően. Megbízóinkat messzemenően tájékoztatjuk az optimális műszaki megoldásokról, és magas üzembiztonságú, kiváló minőségű rendszereket ajánlunk nekik, figyelembe véve természetesen a gazdaságossági szempontokat is. Megrendelőink nagy részével visszatérő, több projektre kiterjedő, évek óta fennálló, jó partnerkapcsolatban állunk, remélve, hogy elégedettek az általunk nyújtott szolgáltatásokkal. Projektjeink megvalósításához rendőrségi engedéllyel, felelősségbiztosítással, minőségbiztosítással rendelkezünk. Szakembereink a szakmai tevékenység végzéséhez a szükséges hatósági engedélyekkel rendelkeznek, rendszeres továbbképzésük biztosítja a aktuálisan legmagasabb színvonalú rendszerek ismeretét. Partnereink: ElektroUnio kft Erősáramú elektromos kivitelezéssel foglalkozó vállalkozás, melynek megalakításában is részt vettünk. Megalakulása - 2003 - óta számos projektben kölcsönösen segítjük egymást. Irály kkt 2002 óta egyike a legstabilabb alvállalkozóinknak. Leginkább szellemi kapacitására tartunk projektjeink kivitelezésekor igényt. Aletti kft Megalakulásunk kezdetétől jogelődjével az egyik legjelentősebb gyenge- áramú eszközök beszállítója. NOVEX kft Video megfigyelő , valamint tűzjelző rendszereink eszközeinek beszállítója, novex.hu Trimen Általános elektromos alkatrészek és segédanyagok forgalmazója Thermovill kft
Handelsaktivität Dienstleister
16.Multitron Kft.
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1036 , Lajos u. 113.
Über uns: Félti vagyonát? Félti családja, családtagjai testi épségét? Nem kell tovább aggódni attól hogy ha nincs otthon, vagy éjjel álmában meglephetik a betörők, mivel a mi általunk kínált védelmi rendszer magas minőségű védelmet biztosít önnek és vagyontárgyainak is. Szívéjesen fogadjuk a megbízást, és a lehető legmagasabb kvalitással fogjuk ellátni a ránk kivetett munkát
Handelsaktivität Dienstleister
17.Maker 2000 Bt.
Komitat:
Jász-Nagykun-Szolnok
Anschrift:
5008 , Paál L. u. 23-25.
18.Hír-Ker Kft.
Komitat:
Bács-Kiskun
Anschrift:
6000 , Serleg u. 6.
Handelsaktivität Hersteller
Dienstleistungen: Brandschutz
19.I-Sec Kft.
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1141 , Szugló u. 125/D.
Über uns: Cégünk, az I-sec Kft, bIztonságtechnikával foglalkozó cég. Beléptetőrendszer, kamerarendszer, és nagyon sok egyéb termék és szolgáltatás várja Önt nálunk! Nincs oylan ember, kinek számára ne lenne fontos a biztonság. Amennyiben Ön szeretné a legjobbakra bízni a védelem kialakítását, látogasson el honlapunkra és vegye fel velünk a kapcsolatot!
Handelsaktivität Importeur, Großhändler
20.Save Trade 98 Kft.
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1043 , Aradi u. 21. 9/58.
21.KLNcomp Kft.
Komitat:
Szabolcs-Szatmár-Bereg
Anschrift:
4440 , Kabay János u. 29.
Handelsaktivität Einzelhändler, Großhändler
Dienstleistungen: , ,
22.Hofer Security Kft.
Komitat:
Győr-Moson-Sopron
Anschrift:
9022 , Rákóczi F. út 21.
23.DSC Hungária Kft.
Komitat:
Pest
Anschrift:
2040 , Gyár utca 2.
Über uns: Vállalatunk a kanadai központú és gyártói bázisú DSC (Digital Security Controls) magyarországi disztribútora. A Digital Security Controls a világ 140 országában van jelen. Kanadában, az Amerikai Egyesült Államokban, valamint Európában is az egyik piacvezető behatolásjelző rendszereket előállító szervezet, amely a magyar piacon 1989 óta aktív. Cégünk a DSC termékeken túl rendelkezik a teljes elektronikus biztonságtechnikát lefedő kínálattal. A behatolásjelző rendszerek mellett a videós rendszerek, a beléptetők, a tűz és CO jelzők, a kültéri védelmi rendszerek és a távfelügyeleti rendszerek forgalmazását és tervezését is ellátja. A DSC Hungária Kft. 2011 óta az Avigilon márka hivatalos forgalmazója, 2016 óta pedig a Dahua hivatalos gyártói disztribútora lett. 2017-ben az Alean márka infrasorompóival bővült termékpalettánk és a sikeres termékbevezetést követően az év második negyedévétől a márka kizárólagos magyarországi forgalmazójává léptünk elő.
Handelsaktivität Importeur, Einzelhändler, Großhändler, Dienstleister
24.LDSZ Vagyonvédelmi Kft.
Komitat:
Baranya
Anschrift:
7632 , Megyeri út 119.
Über uns: http://www.ldsz.hu Nagykereskedelmi üzletágunk: Riasztók, kamerás megfigyelőrendszerek, beléptetőrendszerek, tűzjelző rendszerek importja, nagykereskedelmi forgalmazása pécsi, budapesti üzletünkben, valamint viszonteladói hálózatunkon keresztül az egész ország területén. Folyamatos akciókkal, műszaki támogatással, saját szervizzel és rendkívül kedvező árakkal. Telepítési üzletágunk: A telepítési üzletágunk riasztó-, megfigyelő-, tűzjelző és beléptetőrendszerek, kaputelefonok telepítésével és rendszeres karbantartását foglalkozik. Állandó 24 órás műszaki ügyelet áll ügyfeleink rendelkezésére. Kérje szakembereink ingyenes vagyonvédelmi szaktanácsadását. A helyszíni felmérés, a szaktanácsadás, az árajánlat készítés díjmentes. Távfelügyeleti szolgáltatásunk: Állandó 24 órás diszpécserszolgálat fogadja a vagyonvédelmi rendszerek jelzéseit és intézkedik a ügyfeleink biztonsága érdekében. Igény esetén állandó 24 órás kivonuló szolgálat áll rendelkezésre. Kiegészítő szolgáltatásaink közé tartozik az eseménylista küldése, áramszünet és zárásfigyelés. 2009-től az LDSZ Vagyonvédelmi Kft. a GEOVISION termékek új hivatalos magyarországi forgalmazója! LDSZ VAGYONVÉDELMI KFT.: KÖZEL 20 ÉVES TAPASZTALAT, SZAKTUDÁS. GARANCIA, MEGBÍZHATÓSÁG, TÖBB EZER ELÉGEDETT ÜGYFÉL! Forgalmazó: LDSZ Vagyonvédelmi Kft. Szakterület: Vagyonvédelem, biztonságtechnika. Üzletágak: Nagykereskedelem, forgalmazás. Tervezés, telepítés, karbantartás, távfelügyelet, kivonulószolgálat, járőrszolgálat. Földrajzi terület: Pécs, Baranya, Somogy, Tolna, Budapest, Magyarország. Termékek: AVERMEDIA, CNB, CP CAM, ENVIEW, FUJINON, GEOVISION, IDENTIVISION, LG, NEON, QNAP, VIOSTOR, NAS, ROKONET (RISCO), SATALARM, SATEL, SOREX, SUNWAVE, TELL, VISONIC. Kulcsszavak a szakterületre: Vagyonvédelem Pécs, Vagyonvédelem Baranya, Biztonságtechnika Pécs, Biztonságtechnika Baranya. Kulcsszavak megfigyelőrendszerhez: CCTV, CCTV kamera, kamerás megfigyelőrendszer, kamerás megfigyelő, kamera, kamerarendszer, DVR, digitális rögzítő, képrögzítő, IP kamera, térfigyelő, térfigyelő rendszer, megfigyelőkamera, GSM kamera, megfigyelőkamera Pécs, megfigyelőkamera Budapest, megfigyelőrendszer Pécs, CCTV biztonsági kamera Pécs, CCTV, CCTV biztonsági kamera Baranya, biztonsági kamera Budapest, Biztonságtechnikai kamera Pécs, Biztonságtechnikai kamera Budapest. Kulcsszavak riasztórendszerhez: Riasztó, riasztórendszer, lakásriasztó, behatolásjelző, mozgásérzékelő, kültéri védelem, infrasorompó, riasztó Pécs, riasztó Baranya, gsm, gsm riasztó, vezeték nélküli riasztó. Kulcsszavak tűzjelző rendszerhez: Tűzjelző, tűzjelző rendszer, füstérzékelő. Kulcsszavak beléptetőrendszerhez: Beléptetőrendszer, munkaidő-nyilvántartás, kaputechnika, kaputelefon. LDSZ videók a YouTube-on (keresőszó: ldszkft): http://www.youtube.com/results?search_query=ldszkft&aq=f LDSZ Vagyonvédelmi Kft. Stokucsa Gábor 72/449-228 (129-es mellék) 20/214-70-40 s.gabor@ldsz.hu http://vagyonvedelem.aruhaz.info/
Handelsaktivität Importeur, Einzelhändler, Großhändler, Dienstleister
Dienstleistungen: , , , , , , Installation von Zutrittskontrollsystemen
25.Galaxy Security Kft.
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1181 , Üllői út 453.
26.Solidus Bt.
Komitat:
Heves
Anschrift:
3011 , Pusztai út 30.
27.Alarm-Wachter Centrum Kft.
Komitat:
Hajdú-Bihar
Anschrift:
4027 , Péterfia u. 30.
Über uns: Cégünk 1989 -ben alakult. Teljes körű megoldásokat kínálunk a riasztó, tűzjelző, beléptető rendszer­ek és a klímatechnika területén. Vállaljuk azok tervezését, kivitelezését, karbantartását és javítását. Szolgáltatásaink közt megtalálható a riasztás technika, video megfigyelő rendszerek, tűzjelző rendszerek, beléptető rendszerek, távfelügyelet, klímatechnika és a GPS gépjármű logisztika. Irodánk Debrecenben, a Péterfia utca 30. szám alatt található.
Handelsaktivität
28.Bell-Telecom Kft.
Komitat:
Zala
Anschrift:
8360 , Deák F. u. 46.
Über uns: Ha biztonságban szeretné tudni otthonát vagy irodáját, akkor válasszon Ön is a Bell-Telecom Kft szolgáltatásaiból. Cégünk telekommunikációs rendszerek, valamint biztonságtechnikai rendszerek tervezésével és telepítésével foglalkozik. Nálunk megtalálja még a hangosító rendszereket, tűz-és vagyonvédelmi, valamint beléptető rendszereket is. Látogasson el weboldalunkra, vagy keresse fel üzleteinket és forduljon hozzánk bizalommal.
Handelsaktivität Dienstleister
29.SMP Szerviz Kft.
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1139 , Fiastyúk u. 57.
Über uns: Vállalatunk 1989-ben alakult, angol-magyar tulajdonosi körrel. Kezdetben számítógépeket, számítástechnikai eszközöket, tartozékokat forgalmaztunk, majd a bankbiztonság és biztonságtechnikai eszközök, rendszerek is bekerültek a termékeink közé. Ehhez a cég mérnökei biztosítják a megfelelő műszaki hátteret. Szervizünk folyamatosan látja el a felügyeletet és a karbantartást. Ügyfeleink megelégedése a célunk, hogy elképzeléseiket megfelelően megvalósítsuk.
Handelsaktivität Großhändler
Firmenprofil: EDV und Sicherheitstechnik. Vertrieb von Kuvertiermaschinen.
30.Varkom Kft.
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1067 , Teréz krt. 3. I/2.
Über uns: [D]Vállalkozásunk 2003 óta foglalkozik erős- és gyengeáramú hálózatszereléssel. Szakembergárdánk felkészültsége, képzettsége biztosítja a megrendelői igények magasszíntű és kifogástalan kielégítését.
Handelsaktivität Dienstleister
Firmenprofil: Stark- und Schwachstrominstallation. Installation von Brandschutzanlagen und Brandschutzkabeln.