Irgendwo im Suchbegriff
Suche nach dem Anfang des Suchbegriffs
Firma
Tätigkeit
Produkt
Marke
Suchbegriff als ein Wort
FIRMEN -

Automatiktüren

- 15 Treffer
Komitat:
Bács-Kiskun
Anschrift:
6060 , Kerekdomb 52.
Über uns: A Tormax Kft. már több mint tíz éve kínál, magas műszaki színvonalú, automata, nyílászáró megoldásokat! Biztos vagyok abban, hogy amennyiben a megfelelő minőséget szeretné megtalálni, nálunk erre lehetősége nyílhat! Mindehhez csupán csak annyit kell tennie, hogy ellátogat honlapunkra és bővebben tájékozódik minderről! Tökéletes minőség, megfizethető áron, csak nálunk!
Handelsaktivität Hersteller, Importeur
MARKEN Imotion, Tormax
Firmenprofil: Herstellung von Automatiktüren
2.Telesys Híradástechnikai Kft.
Komitat:
Baranya
Anschrift:
7634 , Rácvárosi út 62.
Handelsaktivität Hersteller, Einzelhändler, Großhändler, Dienstleister
Dienstleistungen: Tortechnik
PRODUKTE , , Automatiktüren, Tore
Komitat:
Csongrád
Anschrift:
6710 , Kövidinka u. 44.
Über uns: a Label- Door Kft automata ajtók kereskedelmével és kapuautomatizálással foglalkozik. Termékeik közt megtalálhatja a Label automata ajtók, tolóajtók, nyílóajtó automatikák, kapu automatikák, üvegvasalatok, mobil üvegfalak széles választékát. Ha felkeltettük érdeklődését, látogasson el weboldalunkra és böngéssze tovább termékkínálatunkat!
Handelsaktivität Einzelhändler, Großhändler
Dienstleistungen: , Torautomatisierung
4.Record Ajtó Kft.
Komitat:
Pest
Anschrift:
2310 , Leshegy u. 8.
Handelsaktivität Hersteller
5.Komfort-Sat Kft.
Komitat:
Hajdú-Bihar
Anschrift:
4033 , Sámsoni út 28.
Über uns: A Komfort-Sat Elektronikai Kft. folyamatosan növekvő és fejlődő vállalkozás, amely 1999 óta meglehetősen nagy tapasztalatra tett szert hazai körökben a kaputechnika, és a biztonságtechnika területén. Amivel foglalkozunk: Kaputechnika Biztonságtechnika Épületautomatizálás Hő- és Füstelvezető rendszerek (RWA) Ajtócsukó rendszerek
Handelsaktivität Einzelhändler, Großhändler, Dienstleister
6.Dorma Austria GmbH Magyarországi Fióktelepe
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1117 , Hunyadi János út 3.
Über uns: A Dorma valamennyi földrészen képviselteti magát az ajtótechnika, az automatika, az üvegfal, a biztonságtechnika és a mozgatható térelválasztó rendszerek terén. Az európai gyártás Németországban történik, hazánk a közép-kelet-európai régióba tartozik, ausztriai vezetéssel.
Handelsaktivität Hersteller, Einzelhändler, Großhändler
MARKEN Dorma
Firmenprofil: Metall- und Stahlbau. Herstellung, Einzel- und Großhandel mit Automatiktüren, Sicherheitstechnik und Trennwandsystemen aus Glas
7.Jász-Ablak Kft.
Komitat:
Jász-Nagykun-Szolnok
Anschrift:
5100 , Csákány u. 1.
8.Alarm & Automatic System Kft.
Komitat:
Pest
Anschrift:
2330 , Fő út 44.
Über uns: Cégünk teljes körű szolgáltatást kínál kaputechnika, biztonságtechnika és klímatechnika, valamint a nyílászárók területén. Berendezéseinket működés közben is megtekintheti bemutatótermünkben, ha szeretné ki is próbálhatja. A választásban szakmai tanácsokkal segítjük Önt.
Handelsaktivität Hersteller, Einzelhändler, Großhändler
Firmenprofil: Herstellung, Reparatur, Umsetzung und Automatisierung von Garagentoren, Gartentoren, Industrietoren, Schranken, Tortelefonen, Wohnungsalarmen, Beobachtungs- und Eintrittsysteme mit Videokamera und automatische Glastüren. Schlosserarbeiten. Kostenlose Fach
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1119 , Allende park 4. III/10.
Handelsaktivität Hersteller, Dienstleister
MARKEN Dorma
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1028 , Szilágyi Erzsébet u. 12.
Handelsaktivität Hersteller, Einzelhändler, Großhändler
Dienstleistungen: Tortechnik
11.Home-Control Kft.
Komitat:
Győr-Moson-Sopron
Anschrift:
9024 , Szent Imre út 146/B
Über uns: Cégünk 2002-ben alakult. Tevékenységi köreink: biztonságtechnika, elektronikus vagyonvédelem. Villamos hálózat tervezése, kivitelezése. Strukturált hálózat tervezése, kivitelezése. Fő tevékenységünk: intelligens lakásvezérlő rendszerek tervezése és kivitelezése.
Handelsaktivität Dienstleister
Firmenprofil: Gebäudeautomation, Planung und Installation für das intelligente Wohnen. Installation von Brandmeldern und Videoüberwachungsanlagen.
Komitat:
Pest
Anschrift:
2440 , Csenterics út 1.
Über uns: Cégünk több mint tíz éve piacon lévő, automata bejárati ajtókat gyártó és szerelő vállalkozás. Munkánk során több mint ezer tolóajtót építettünk be. Tevékenységünk teljes körűen átfogja a piaci igényeket. A felméréstől a pontos gyártási műveleteken keresztül a helyszíni beszerelésig komplett szolgáltatást nyújtunk partnereinknek. A legyártott és beszerelt automatikák és nyíló szerkezetek karbantartásáról, garanciális felügyeletéről magas szakmai tudással bíró szerelőcsapatunk gondoskodik, tagjai a cég alakulása óta dolgoznak velünk.
Handelsaktivität Hersteller, Dienstleister
MARKEN Geze, Har 401
Firmenprofil: Herstellung und Vertrieb von automatischen Anschlagtüren, Schiebetüren, Drehtüren, Zutrittssystemen sowie manuellen Schiebe- und Drehtüren.
13.Gate Automatika és Elektronika Kft.
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1119 , Tétényi út 98/D
Über uns: Gate Automatika és Elektronika Kft. Automata ajtók, garázskapuk, kapunyitó, és sorompó, ezt mind, megtalálhatja, termékeink és szolgáltatásaink között. Kaputechnikával foglalkozó cégünk, kizárólag tökéletes minőségű termékeket gyárt, és forgalmaz. Biztos vagyok abban, hogy amennyiben minket választana, Ön is csak elégedett lehet majd, hiszen kiváló minőségű termékeket kínálunk Önnek, elérhető áron!
Handelsaktivität Einzelhändler, Dienstleister
Dienstleistungen: , , , Garagentore
MARKEN Ditec, Spectral
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1222 , Nagytétényi út 112.
Über uns: [F]Cégtörténet[/F] A konszernt Bertil Samuelsson alapította 1962-ben, a svédországi Landskronában. A vállalat működése eleinte az egészségügyi szektorra, később fokozatosan minden területre kiterjedt. A kezdeti nyílóajtó automatikák mellett megszülettek az első automatikus toló-, majd forgóajtók és ezek altípusai. Jelenleg a vállalat 5 kontinensen 26 országban saját leányvállalattal van jelen, 55 országban pedig képviseleteken keresztül értékesíti termékeit. [D]A Besam termékek több mint 25 éve vannak jelen Magyarországon.[/D] 1996-tól leányvállalatként működik a cég. 2002-ben a Svéd Assa Abloy konszern vásárolta fel a Besam többségi részvénycsomagját. Azóta a vállalat e cégcsoporton belül folytatja tevékenységét. [F]Termékek[/F] [D]Tolóajtók:[/D] egy- és kétszárnyú valamint aszimmetrikus és szimmetrikus teleszkópos tolóajtók [D]Nyílóajtók:[/D] elektrohidraulikus ajtónyitó, elektromechanikus ajtónyitó automatikák. [D]Forgóajtók:[/D] kétszárnyú, három- és négyszárnyú automatikus forgóajtók. Légfüggönyök, mozgásérzékelők és egyéb tartozékok.
Handelsaktivität Hersteller, Importeur, Einzelhändler, Großhändler
MARKEN Besam
Firmenprofil: Automatiktüren: Planung, Handel, Bau, Beratung
15.Ajtó-Matik Kft. Automata ajtók
Komitat:
Pest
Anschrift:
2310 , Erdősor u. 13.
Über uns: Az AJTÓ-MATIK Kft. szakemberei az elmúlt [F]16 évben [/F]több mint [F]2.500 db [/F]AUTOMATIKUS MŰKÖDÉSŰ [F]TOLÓ-, NYÍLÓ- ÉS FORGÓAJTÓT [/F]telepítettek az [F]ORSZÁG MINDEN SZEGLETÉBE[/F]. Kizárólag kiváló minőségű, [F]német[/F] és [F]svéd[/F] automatikával, illetve profilrendszerrel dolgozunk, mely ajtóinknak hosszú élettartamot, megbízható működést biztosít. [F]Referenciáink a teljesség igénye nélkül: [/F]SPAR, PLUS, CBA, COOP, REÁL üzletek, TESCO, KIKA, IKEA bevásárlóközpontok, kórházak, hotelek, irodaházak, postahivatalok, stb.
Handelsaktivität Hersteller, Importeur, Einzelhändler, Großhändler, Vertreter, Dienstleister
Firmenprofil: In den letzten 16 Jahren haben unsere FACHLEUTE schon über 2500 AUTOMATISCHE SCHIEBE-, ANSCHLAG- und DREHTÜREN IN GANZ UNGARN installiert. Wir arbeiten ausschließlich mit hochwertigen Türantrieben und Profilsystemen aus Deutschland und Schweden.
Die Suche dauerte 0.00 s lang