Bárhol keressen a szóban
Szó elejétől keressen
Cég
Tevékenység
Termék
Márka
Kifejezésként, egyben
CÉGEK -

Wago

- 3 találat
1.Sztárvill Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1033 Budapest, Szentendrei u. 95.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/sztarvillkft-c
Rólunk: Célkitűzésként a villanyszerelési kivitelező tevékenység valamint a villamosipari cikkek kereskedelmi forgalmazása lett megjelölve. A cég fő profilja az idők folyamán fokozatosan a szolgáltatás irányába változott, és ennek tökéletesítése érdekében 1994-től a kivitelezés megszűnt. Megfelelő munkatársakkal kiegészülve teljes egészében kereskedelmi vállalkozássá alakult. 1998 januárjában a cég átalakulásával, mint jogutód, létrejött a MegaWatt 1 Kft. 2008. július 1-jén a Szentendrei úti üzlet Sztárvill Kft. néven működik.
Besorolás Kisker, Nagyker
Tevékenységi ismertető: Elektromos szerelési anyagok kereskedelme.
2.SPF Technika Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1112 Budapest, Kánai út 3/A
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/spftechnikakf-c
Besorolás Kisker, Szolgáltató
Tevékenység, szolgáltatás: Energiahasznosítás, Épületautomatizálás
Tevékenységi ismertető: Energiaforrások hasznosítása, forgalmazása, tervezése, telepítése, épületautomatizálás, hőhasznosítás.
3.WM-Vill Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1211 Budapest, Hőerőmű út 1/A
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/wm-villkft-c
Rólunk: Cégünk 2001 tavaszától foglalkozik villamosipari áruk értékesítésével Csepel-szigeten és vonzáskörzetében. Célunk, hogy az ügyfeleinknek nyújtott szolgáltatásokat olyan emberi, technikai háttérrel biztosítsuk, amely megkülönböztet bennünket versenytársainktól. Már a megalakulásunk évében sokan felfigyeltek a munkánkra, és büszkén mondhatjuk, hogy az akkori megrendelőink többsége a mai napig is folyamatosan igénybe veszi szolgáltatásainkat. Sikerrel tartunk lépést a szakmánkat érintő minden újítással, és a jövőben is arra törekszünk, hogy szolgáltatásaink naprakészek legyenek. Tevékenységünket 2002 júliusától ISO 9002 minőségbiztosítási rendszer követelményeinek megfelelően végezzük.
Besorolás Kisker, Nagyker
Tevékenységi ismertető: Villamosipari termékek kis- és nagykereskedelme.