Bárhol keressen a szóban
Szó elejétől keressen
Cég
Tevékenység
Termék
Márka
Kifejezésként, egyben
CÉGEK -

Ulbo

- 3 találat
1.Csanády és Társa Bt.
Megye:
Jász-Nagykun-Szolnok
Cím:
5000 Szolnok, Mátyás király út 18.
A cég cégböngészős oldala: http://csanadyestars-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: Építőipari gép kereskedelmünk, nem csak gépek értékesítésével foglalkozik, a gépeket, mi magunk szervizeljük is. Láncfűrész döngölő, bármiről is legyen szó, nálunk biztos rábukkan a megfelelő termékre. Amennyiben bővebben szeretne tájékozódni termékeinkkel, szolgáltatásainkkal és árainkkal kapcsolatban, mindenképpen csak azt tanácsolhatom, hogy látogasson el honlapunkra és tájékozódjon bővebben széleskörű leírásunk alapján!
Besorolás Kisker
Márkák: Honda, Husqvarna, NTC, Ulbo, Wacker
2.Diaprofil Kft.
Megye:
Pest
Cím:
2740 Abony, Tószegi út 15.
A cég cégböngészős oldala: http://diaprofilkft-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: Cégünk 2001-ben alakult és az építőipari tevékenység keretén belül aszfalt, beton és egyéb anyagok vágásával és fúrásával kapcsolatos kivitelezésekkel foglalkozunk. Munkálatainkat a gyémánttechnológia jellmezi Építőipari gépek javításával és kereskedelmével, valamint szakipari, műszaki tanácsadással állunk ügyfeleink szolgálatára.
Besorolás Nagyker
Márkák: NTC, Ulbo
3.Tresz Építőgép-kereskedelmi Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1239 Budapest, Ócsai út 1.
A cég cégböngészős oldala: http://treszepitogep--c.cegbongeszo.hu
Rólunk: A TRESZ Építőgép-kereskedelmi Kft. 1993-ban alakult, magyar tulajdonú magánvállalkozás. A cég fő profilja áramfejlesztők, építőipari kisgépek gyártása, kereskedelme és bérbeadása. Főbb termékeink a következők: Áramfejlesztők 1-1100 kVA-ig HONDA, DEUTZ motorral HONDA szivattyúk, áramfejlesztők, fűkaszák Mezőgazdasági öntöző és átemelő szivattyúk ULBO, NTC döngölők, lapvibrátorok NTC aszfaltvágók NTC vibrohengerek Betonkeverők Vízszintes és függőleges talajfúrók Betonvibrátorok, vibrogerendák, forgósimítók BOSCH, STIHL, HUSQVARNA, ROTHENBERGER kisgépek Térvilágító tornyok – TOWER LIGHT Gépeinket raktárról vagy rövid szállítási határidővel tudjuk átadni Megrendelőinknek. Gépeinket rövid- vagy hosszabbtávú bérleti konstrukcióban is tudjuk kínálni. Áramfejlesztő bérgép-parkunk a legnagyobbak közé tartozik, így ezeket a gépeket széles kínálat mellett kedvező feltételek mellett tudjuk bérbeadni.
Besorolás Gyártó, Importőr, Kisker, Nagyker, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Áramfejlesztők Honda és Deutz motorral 500 kVA-ig. Döngölők, lapvibrátorok és aszfaltvágók Honda motorral.
A keresés 0.00 másodpercet vett igénybe.