Bárhol keressen a szóban
Szó elejétől keressen
Cég
Tevékenység
Termék
Márka
Kifejezésként, egyben
CÉGEK -

UK

- 2 találat
1.Express Digital Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1213 Budapest, Határ u. 73.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/expressdigital-c
Rólunk: Társaságunk fó tevékenységi köre számítástechnikai szolgáltatás, számítógép javítás, számítástechnikai termékek forgalmazása. Az értékesítésen túl -egyezetett időpontban - a termékeink bemutatásával és mőszaki szaktanácsadással állunk partnereink rendelkezésére. Látogasson el honlapunkra, és győződjön meg termékeinkről.
Besorolás Gyártó, Szolgáltató
Termékek: Erősítő, Keverő
Márkák: Origin Live, UK
Tevékenységi ismertető: Híradástechnikai berendezés, felszerelés gyártása, számítástechnikai szerviz, hálózat üzemeltetése.
2.AGJ Aprítógépgyár Kft.
Megye:
Jász-Nagykun-Szolnok
Cím:
5100 Jászberény, Honvéd u. 27.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/agjapritogepgy2-c
Rólunk: Aprítógyárunk, 1951-ben alapult. A hosszú évek alatt, nagyon sok szolgáltatást sajátítottunk el, amelyeket, a mai napig alkalmazunk, magasabb színvonalú gépparkkal, és gépesítéssel. Hulladékfeldolgozó gépeink a felhalmozódott ipari és kórházi hulladékot hasznosítják fel, illetve mindemellett, még nagyon sok szolgáltatás áll kedves leendő ügyfeleink rendelkezésére. Amennyiben ezzel kapcsolatban bővebben tájékozódna, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Besorolás Gyártó
Márkák: AGJ, Binder, HF, HFH, HS, , PG, RM, RT, UK
Tevékenységi ismertető: Kő-, kavics-, ásványbányák és alapanyag-előkészítő berendezések gyártása, telepítése. Hengerművi és öntödei berendezések gyártása, telepítése. Inerthulladék-feldolgozó, -újrahasznosító gépsorok tervezése, gyártása, beüzemelése. Üzemviteli karbantartási te