Bárhol keressen a szóban
Szó elejétől keressen
Cég
Tevékenység
Termék
Márka
Kifejezésként, egyben
CÉGEK -

Nafa

- 2 találat
1.Nafa Faipari Kft.
Megye:
Somogy
Cím:
7561 Nagybajom, Kossuth L. u. 35.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/nafafaiparikf-c
Rólunk: Cégtörténet: múlt a jelenben a jövő igényével. A NAFA Faipari Kft. jogelődje 1951-ben alakult meg. Jelenlegi formájában 1992-től működik, Nagybajomi gyártóbázissal. Ma a Dunántúlon működő Nafa Kft.-nél szakképzett munkatársak dolgoznak technikai és műszaki háttérrel a sikerért, számos vevőt szolgálnak ki évente. A magyar tulajdonú kft. gazdálkodása stabil, piaci részesedése folyamatosan növekedik. Napjaink lakáskultúrájában még mindig nagy szerep jut a fa eredeti szépségének, lágysága a természetet hozza az otthonba, így az igényes építők egy része továbbra is a fához ragaszkodik. Ugyanakkor növekvő igény keletkezik a modern műanyag nyílászárok iránt, ezért cégünk bevezette a műanyag alapanyagból való ablakgyártást is. Mi ezeket az igényeket kívánjuk egy helyen kielégíteni. Termékeink minősége és választéka jól tükrözi több mint 50 éves szaktudásunkat, szakmai tapasztalatunkat. A piaci pozíció megtartásához nélkülözhetetlen a gondosan válogatott faanyag, a modern technológia, a korszerű felületkezelő anyagok sora, vevőink bizalma, igényeiknek folyamatos nyomon követése, az aktuális piaci trendek figyelése. A jövő kihívásai számára minden évben új fejlesztéseinkkel lepjük meg partnereinket, vevőinket. Legújabb termékeink a legigényesebb vásárlók ízlésének is megfelel. Munkáink eredményességét jelzik a különböző vásárokon kapott díjak, kitüntetésünket sorozata: mert a NÉV, a Tradíció KÖTELEZ!
Besorolás Gyártó, Kisker, Nagyker, Szolgáltató
Márkák: Nafa
Tevékenységi ismertető: Fa és műanyag nagy hőszigetelésű ablakok, erkélyajtók, bejárati ajtók, zsalugáterek, spaletták, belsőtéri ajtók. CPL, MDF, fóliás és laminált ajtók, acéltokkal is, nyílászáró, árnyékolás beépítés, felmérés, kiszállítás, üvegezés.
2.Ma-Zol Bt.
Megye:
Pest
Cím:
2040 Budaörs, Kolozsvári u. 28.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/ma-zolbt-c
Rólunk: Nyílászáró kereskedelemmel foglalkozó cégünk várja kedves ügyfeleit. Belső ajtóra lenne szüksége? Fa nyílászáróra? Nem tudja, hogy kihez fordulhatna? Hogy hol találkozhat tökéletes minőséggel és nagyon kedvező árakkal? Látogasson el honlapunkra és tájékozódjon bővebben szolgáltatásainkkal és termékeinkkel kapcsolatban! Vegye fel velünk a kapcsolatot mielőbb! Forduljon hozzánk bizalommal!
Besorolás Kisker, Nagyker
Tevékenység, szolgáltatás: Nyílászáró kereskedelme