Bárhol keressen a szóban
Szó elejétől keressen
Cég
Tevékenység
Termék
Márka
Kifejezésként, egyben
CÉGEK -

Forest

- 24 találat
1.Nypan Forgácslap Feldolgozó és Értékesítő Kft.
Megye:
Vas
Cím:
9700 Szombathely, Varasd u. 16.
Telefon:
(+36) ... Klikk!
Fax:
(+36) ... Klikk!
E-mail:
,
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/nypanforgacsla-c
Rólunk: Az 1998-as alapítás óta a NYPAN folyamatosan bővülő kínálatával Vas megye meghatározó asztalosipari alapanyag és bútorkellék kereskedőjévé vált. Mára ügyfeleink egy minden igényt kielégítő kínálatból válogathatnak. Családi tulajdonban lévő vállalkozásunkban nagy hangsúlyt fektetünk a folyamatos fejlődésre, és nyitottak vagyunk minden újdonságra � legyen szó akár új termékekről, akár új technológiákról. Ennek szellemében lapszabász üzemünk technológiai hátterét is folyamatosan fejlesztjük: modern táblafelosztó fűrészgépek és CNC berendezések üzemelnek műhelyünkben, két műszakban. Ugyanakkor azt is tudjuk, hogy sikereink kulcsa legfőképpen munkatársainkban rejlik. Az ő szorgalmuk és hozzáállásuk, valamint tapasztalatuk jelentik a legnagyobb különbséget vetélytársainkhoz képest, ezért mindent megteszünk az ő fejlődésükért is. Üzletünket úgy rendeztük be, hogy a NYPAN-nál beszerezhető asztalosipari alapanyagokat, bútorkellékeket minél szélesebb körben bemutassuk. Egy olyan helyet szeretnénk létrehozni, ahol az asztalosok vendégül láthatják megrendelőiket, egy kávé mellett megbeszélhetik az elképzeléseket, kézbe foghatják az alapanyagmintákat, kipróbálhatják a bútorszerelvényeket. Vevőink bizton számíthatnak ránk, azt kapják, amit vártak � vagy egy kicsit többet. Maradjon ez így még sokáig!
Besorolás Kisker, Nagyker, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Faforgácslap, bútorlap, építőlemezek, bútoralkatrészek, munka- és asztallapok forgalmazása. Bútorlapszabászat, élzárás, CNC megmunkálás.
2.Fa-Feri Kft.
Megye:
Zala
Cím:
8800 Nagykanizsa, Magyar u. 168.
Telefon:
(+36) ... Klikk!, (+36) ... Klikk!
Fax:
(+36) ... Klikk!
E-mail:
,
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/fa-ferikft-c
Rólunk: A FA-FERI Kft. története 1991. januárjában kezdődött, kezdetben 1 fővel, asztalosipari munkák gyártása, valamint faipari alap- és segédanyagok forgalmazása céljából. Társaságunk létrejöttét az alapító személyes ambíciója, a jobb és magas színvonalú szolgáltatásnyújtás igénye, a lakossági célú, egyedi előállítású termékek iránti egyre növekvő kereslet és a bútorgyártó vállalkozások beszállítójává válás motiválta. A kezdeti nehézségek leküzdése után hitellehetőséget kihasználva, valamint saját anyagi forrást igénybe véve, 1996. július 1-jén alakult át a Társaság FA-FERI Kft.-vé. A megalakult vállalkozás 1 fő faipari szakképzettségű, évtizedes gyakorlattal rendelkező tulajdonosból állt, a vállalkozás fejlődésének ütemében a létszám is fokozatosan bővült. A magas szakértelemre alapozva, Társaságunk széleskörű megismertetésével sikerült elérni, hogy nagyüzemek beszállítójává váltunk, és megrendelőink köre folyamatosan bővült, egyre növekvő bizalommal fordultak Társaságunk felé. A bizalom elnyerésében, megerősítésében nagy szerepet játszott (és játszik ma is), hogy szinte állandó megrendelőink folyamatosan fejlődő igényeihez igazodva, küldetésünknek és törekvésünknek megfelelően teljesítjük a vállalt feladatainkat. Kezdeti időszakban társaságunk saját tulajdonú kis telephellyel rendelkezett, de az évek múlásával, a Társaság fejlődése indokolttá tette, hogy a tevékenység végzéséhez megfelelőbb, egyre nagyobb telephelyet építsünk. A házi készítésű gépeket a fejlődésünk ütemében a legkorszerűbb munkagépekre cseréltük, szállítóeszközöket vásároltunk, valamint dolgozóink létszámát 115 főre növeltük, egyre javuló szociális helyzetet biztosítva. Fejlődésünk töretlenségének az alapja az ismeretek folyamatos fejlesztése, a megváltozott üzleti környezethez való alkalmazkodás és minőségi munkavégzés. Társaságunk jövőjét partnereink elnyert bizalmának megtartásával, egyre jobb minőségű, gyorsabb és hatékonyabb munkavégzéssel kívánjuk tartóssá, stabillá és kiszámíthatóvá tenni.
Besorolás Gyártó, Importőr, Kisker, Nagyker, Termelő
Tevékenységi ismertető: A Fa-Feri Kft. főtevékenysége korpus bútorok és kárpitos bútorvázak gyártása. Emellett asztalos- és építőipari alapanyagok nagykereskedelmével is foglalkozik. Nagykanizsai telephelyén bútorasztalosok boltját működtet, lapszabászattal.
3.Szepesi Trenka Imre "Szepesi Bútor"
4.Schönig - Bútorlapszabász Kft.
Megye:
Veszprém
Cím:
8200 Veszprém, Házgyári út 24/10.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/schonig-butorlap-c
Rólunk: Cégünk 1996 óta foglalkozik laminált lapok szabászatával, élzárásával, valamint bútorszerelvények forgalmazásával. Gépparkunkban megtalálható CNC marógép, Táblafelosztó szabászgép, vízszintes szabászgép, előmaróval felszerelt Élzárógép, Íves élzárógép, Vákuum-, hideg- és meleg prés.
Besorolás Gyártó, Importőr, Kisker, Nagyker, Képviselet, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Laminált-, MDF-, OSB-, furnérozott forgácslapok, konyhai fedlapok forgalmazása, vágása. Bútoripari kellékek forgalmazása. Bútorkészítés. LEINOS bioolajok kizárólagos forgalmazója. CNC megmunkálás
5.T.K.H. Top Bútoripari Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1155 Budapest, Martinovics Ignác u. 21.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/tkhtopbuto-c
Rólunk: 2005-ben alakult cég vagyunk, fiatal, jól képzett szakembergárdával. Fő tevékenységünk a bútorgyártás és az ehhez kapcsolódó járulékos kivitelezések megvalósítása. Cégünknél lehetőség van belsőépítész által tervezett terek kialakítására, szakipari munkával együtt. Ha bútort szeretne készíttetni, átalakíttatni lakása, irodája bármely helyiségében, akkor Ön a legjobb helyen jár! Hogy erről meggyőződhessen, kérjük tekintse meg referenciáinkat! Partnereink listája is bizonyítja, hogy munkánkhoz minőségi alapanyagokat használunk fel, eddigi megrendelőink megelégedésére. A kapcsolatok pont alatt megtalálja elérhetőségeinket, vagy elektronikus üzenetet küldhet nekünk. Biztosak vagyunk benne, hogy az Ön igényeinek megfelelő, személyre szabott megoldásokkal fogjuk bizalmát meghálálni!
Besorolás Gyártó
Tevékenységi ismertető: Bútorgyártás.
6.VI-ZO Bútor Kkt.
Megye:
Fejér
Cím:
8000 Székesfehérvár, Mura u. 2.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/vi-zokkt-c
Rólunk: A [F]Vi-Zo Bútor[/F] 13 év tapasztalatával készíti egyedi méretű és kivitelezésű kiváló minőségű bútorait. Mi nem a konfekciótermékek gyártására törekszünk, hanem a kiváló minőségű, megfizethető árú termékekre. Az általunk felhasznált anyagok és szerelvények csak a legjobb minőségűek lehetnek. Termékeink a kicsitől a komplett panzió berendezéséig terjednek, referenciáink szinte az egész ország területén megtalálhatók. Munkatársaink célja az, hogy termékeink és szolgáltatásaink minősége és hasznossága meggyőzze Önt arról, hogy kapcsolatai egy kifogástalan, bizalmat ébresztő partnerrel bővüljenek. Folyamatosan alakítjuk ki a ma jellemző tevékenységi körünket, és ezt fokozatosan bővítjük is. Bútorainkat úgy állítjuk össze, hogy a legkülönfélébb minőségi és stílusbeli igényeket is képesek legyünk kielégíteni. Olyan bútorokat kínálunk, amelyek hozzájárulnak ahhoz, hogy az Önök vendégei rendszeresen visszatérjenek; irodájukba, szállodájukba, éttermükbe, lakásaikban kellemesen érezzék magukat. Az egyedi stílusban megtervezett berendezés nagyban hozzájárul a hely imázsának kialakításához és ezzel a vendégkört, a forgalmat is jelentősen növelheti. Cégünk megkezdte a Spanyol KITMAR cég kiváló minőségű alumínium, illetve acél profilrendszerű toló-, csukló- és térelválasztó ajtó vasalatainak forgalmazását, gyártását, amelyek a legigényesebb elvárásoknak is megfelelnek. Egyedülállóan széles színkínálatból, kiemelkedően magas minőség mellett, igen kedvező áron tudjuk elkészíteni. Ajtóink kiemelkedő minőségét garantálja a profilrendszerek, görgők tervezését-fejlesztését végző magasan kvalifikált mérnökcsapat, a folyamatos minőségellenőrzés, a KITMAR cég évtizedes gyártási tapasztalata, és a termékeinkre vállalt 10 éves garancia.
Besorolás Gyártó, Termelő, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Minőségi egyedi bútorok gyártása. Válassza a minőséget, ne érje be kevesebbel!
7.Schiffler Holz Bt.
Megye:
Pest
Cím:
2030 Érd, Gépész u. 90.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/schifflerholz-c
Rólunk: Több éves szakmai tapasztalattal rendelkező cég vagyunk, állandó, megbízható partner- és 5-6 fős alkalmazotti háttérrel. Tegyen próbára!
Besorolás Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Lapszabászat.
8.Rekord-Fa Kft.
Megye:
Pest
Cím:
2112 Veresegyház, Szadai út 17.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/rekord-fakft-c
Besorolás Gyártó, Kisker, Nagyker, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Bútorgyártás. Bútorszerelvény szaküzlet. Lapszabászat.
9.Korán Attila, Bútorasztalos
Megye:
Budapest
Cím:
1116 Budapest, Fehérvári út 202.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/koranattila,b-c
Rólunk: Cégünknél 2 fő alkalmazott dolgozik.
Besorolás Gyártó
Tevékenység, szolgáltatás: Aszatlosmunka, Bútorgyártás
Tevékenységi ismertető: Bútorgyártás, lakossági és üzleti partnerek megrendeléseinek kielégítése. Helyszíni felmérés, bútorszállítás Budapesten és vidéken.
10.Sinka Imréné
Megye:
Zala
Cím:
8790 Zalaszentgrót, Balatoni u. 0169/43 hrsz.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/sinkaimrene-c
Besorolás Gyártó, Kisker
Márkák: Forest, Interspan
11.Trend-Papír Matisz Kft.
Megye:
Komárom-Esztergom
Cím:
2535 Mogyorósbánya, Felszabadulás út 19.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/trend-papirmat-c
Besorolás Nagyker
Termékek: Papír
Márkák: Forest
Tevékenységi ismertető: Papír, háztartási és higiéniai termékek nagykereskedelme.
12.Blender Bt.
Megye:
Budapest
Cím:
1038 Budapest, Rókahegyi út 69.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/blenderbt-c
Besorolás Gyártó, Kisker
Tevékenység, szolgáltatás: Bútorlap, Lapszabászat
Termékek: Bútorlap, Munkalap
Márkák: Falco, Forest, Interspan
Tevékenységi ismertető: Bútor- és munkalapok méretre vágása, kereskedelme.
13.ERDÉRT Zrt.
Megye:
Budapest
Cím:
1101 Budapest, Pongrácz u. 15/B
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/erdertzrt-c
Rólunk: Az ERDÉRT Zrt. Magyarország legnagyobb, 100%-ban magyar tulajdonú faanyag kereskedelmi vállalkozásaként 1951 óta meghatározó szerepet tölt be a hazai fapiacon. Termékszerkezetünkben uralkodó helyet foglalnak el a fenyő termékek - azon belül is a különféle fűrészáruk - és a lap-lemez termékek. Nagyságrendben ezt követik a saját gyártású hajópadló, lambéria és faházborító elemeink.
Besorolás Gyártó, Importőr, Kisker, Nagyker, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Faipari alapanyagok gyártása, forgalmazása. Saját fenyőfeldolgozó fűrész- és gyaluüzem. 10 telephelyből álló értékesítő hálózat. FÁtól Z-ig mindent egy helyen!
14.W&W 2005 Bt.
Megye:
Veszprém
Cím:
8420 Zirc, Kossuth Lajos u 15.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/ww2005bt-c
Besorolás Kisker, Szolgáltató
Márkák: Forest, Pannonkant
Tevékenységi ismertető: Bútorszerelvények szaküzlete. Egyedi bútorok készítése, bútorlapszabászat.
15.EM-IL Trade Bt.
Megye:
Veszprém
Cím:
8105 Pétfürdő, Berhidai út 52.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/em-iltradebt-c
Rólunk: Nyílászáróra lenne szüksége? Úgy gondolom, hogy célszerű ezzel kapcsolatban bővebben tájékozódni, és a lehető legjobb szolgáltatást igénybe venni. Ha az Ön számára, még kérdés, hogy kihez fordulhatna, akkor mindenképpen csak azt tanácsolhatom, hogy látogasson el honlapunkra, ahol megismerkedhet szolgáltatásaink minden formájával! Műanyag ajtók, ablakok mellett, reluxák és redőnyök, szúnyog hálok és párkányok egyedi nyílászárók tervezését is megtalálhatja nálunk! Amennyiben tökéletes szolgáltatásra vágyik, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Besorolás Kisker, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Műanyag nyílászárók kivitelezése a helyszíni felméréstől a beépítésig Fejér és Veszprém megyében. Bútoralkatrészek, árnyékolástechnikai termékek forgalmazása.
16.Kun-Spán Kft.
Megye:
Jász-Nagykun-Szolnok
Cím:
5300 Karcag, Vasút u. 39.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/kun-spankft-c
Besorolás Kisker
Tevékenység, szolgáltatás: Bútorszerelvény
Tevékenységi ismertető: Bútor- és épületasztalos-ipari szerelvények forgalmazása.
17.Dósafa Bútor Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1149 Budapest, Várna u. 12-14.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/dosafabutorkf-c
Rólunk: Bútor, és bútorszerelvény szaküzletünk készséggel áll az Ön rendelkezésére. Tervezze meg konyháját, akár online. Úgy gondolom, hogy bátran mondhatom, hogy amennyiben minket választ, egy minden tekintetben tökéletes szolgáltatásban lehet része. Bútoralkatrészre lenne szüksége? Esetleg beépített bútort szeretne otthonába kiviteleztetni? Ebben lehet mi az Ön számára tökéletes segítség! Amennyiben szeretne szolgáltatásainkkal, árainkkal kapcsolatban bővebben tájékozódni, látogasson el honlapunkra!
Besorolás Gyártó, Kisker, Nagyker, Szolgáltató
Tevékenység, szolgáltatás: Bútoralkatrész, Bútorgyártás
Tevékenységi ismertető: Bútorgyártás megrendelésre, helyszíni felméréssel, szereléssel. Bútoralkatrészek kis- és nagykereskedelme.
18.Andriska Károly
Megye:
Jász-Nagykun-Szolnok
Cím:
5100 Jászberény, Hatvani u. 54.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/andriskakaroly-c
Rólunk: 1990 óta folytatok tevékenységet, 4 fővel dolgozom. Barkácsboltunk Jászberény központjához közel található, a Hatvani u. 54. szám alatt.
Besorolás Kisker
Tevékenység, szolgáltatás: Barkácsbolt üzemeltetése
Tevékenységi ismertető: Barkácsbolt üzemeltetése.
19.Göcsej Bútor Stúdió Kft.
Megye:
Zala
Cím:
8900 Zalaegerszeg, Belsőszeg u. 7.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/gocsejbutstu-c
Rólunk: TOLÓAJTÓS BEÉPÍTETT SZEKRÉNYEK A szekrényeket nem csak faltól falig beépített célra használják, hanem lehet ez a szobának egy önálló meghatározó eleme, amely különböző színekben és ajtófrontokban jól variálható. A szekrények külső, belső mérete tetszőlegesen választható, akár 3,2 méter magasságú ajtóval is. A belső elrendezés a megrendelő elképzelése alapján áll össze. Komplett szekrényekre is van igény, ami azt jelenti, hogy van alja, teteje, oldala, hátfala, de praktikusabb és olcsóbb is általában a beépített megoldás, amikor csak a két fal, illetve a mennyezet és a padló határolja a szekrénybelsőt. A faltól falig elhelyezkedő beépített szekrények tökéletes helykihasználást eredményeznek. A szekrényajtók lehetnek többfélék: bútorlaposak, tükrösek, mint az ezüst, a bronz, a szürke, a zöld és a füstszínű tükör. A tükrök díszítésére lehet kérni egyedi gravírozásokat is. A bútorlapos ajtókhoz bármilyen típusú, színű és anyagú front beépíthető, akár egyszerre több anyag kombinációjával is. Innentől már csak az emberi fantázia szabhat határokat. Ezen kívül bármilyen egyedi betéttel is gyártunk tolóajtókat: bambuszháncs, bambusz, tengerifű, üveg, tapéta, színezett tükör, átlátszó üveg, színes üveg, savmart üveg. Az üveg és a tükör biztonsági fóliával van ellátva az esetleges balesetek elkerülése érdekében. A tükrös tolóajtók lehetnek keretesek illetve rejtett keretesek. A rejtett keretes tolóajtónál szemből teljes tükörfalat kapunk, semmilyen keret nem zavar a visszatükrözött képben. A látható keret szélessége a tolóajtóknál lehet 2,5 centiméter normál, 3,5 centiméter széles, de akár 6 centiméter extraszéles is. A szekrény belső kialakításához a következő tartozékok lehetségesek: kihúzható illetve normál akasztórúd, kihúzható polc, fiók, ruhalift, kosarak, nadrágtartó, nyakkendőtartó, cipőtartó, teleszkópos vállfaleemelő, spotlámpa illetve belső világítás. TETŐTÉRI AJTÓK A tetőterek berendezése sok gondot jelent, hiszen előre gyártott, kész bútorokkal szinte lehetetlen jól kihasználni a rendelkezésre álló tereket. Ennek a problémának a megoldásában nyújtunk segítséget a tetőtéri tolóajtókkal. A tolóajtókkal meg lehet oldani a tetőtéri ferde beépítéseket is, akár úgy, hogy a tolóajtó lesz ferdén kialakítva. TÉRELVÁLASZTÓ TOLÓAJTÓK A tolóajtók nem csak a szekrények elé szerelve praktikusak, hanem önmagukban is, térelválasztóként használva. Igényes megoldásokkal készített elhúzható rendszer alkalmazható például a konyha és a szoba vagy étkező elválasztására. A tolóajtó akár kiválthat egy helyiségen lévő beltéri ajtót is például szűk folyosó esetében. A térelválasztó tolóajtók szerkezete csak annyiban tér el a normál szekrény tolóajtókétól, hogy rejtett görgős a kivitel és így az ajtó mind a két oldalról szép képet mutat. Lehet kétoldalas tükrös, bútorlapos, matt üveges, színes üveges, átlátszó üveges, bambusz, rattan, nádszövet betétes de akár a két oldal is eltérhet egymástól.
Besorolás Gyártó, Kisker, Nagyker
Márkák: AGF, Braun, DSH, Egger, Forest, Lacobel
Tevékenységi ismertető: Beépített bútorok, tolóajtós szekrények gyártása, forgalmazása. Dunántúlon Zala, Vas, Somogy, Veszprém megyében dolgozunk, de az ország egész területéről, sőt a határon túlról is várunk megrendeléseket.
20.Unit-B Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1154 Budapest, Szentmihályi út 44.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/unit-bkft-c
Rólunk: [F]1991 óta foglalkozunk egyedi bútortervezéssel, gyártással. A klasszikus bútoroktól egészen a legmodernebb stílusig, a konyhabútortól a komlett irodaház kivitelezésekig. Komplett lakás és iroda kivitelezését is vállaljuk, valamint egyedi tevek alapján készülő íves recepcióspultokat is gyártunk. Cégünk kiváló minőségben [/F]gyártja a bútorokat, erről a kiválóan képzett gárda és a csúcsminőségű géppark gondoskodik.
Besorolás Gyártó, Kisker, Termelő, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Faipari termékek kiskereskedelme, egyedi bútortervezés és -gyártás, lapszabászat. Könyvelés, adótanácsadás, bérszámfejtés.
21.Hirös-Ablak Kft.
Megye:
Bács-Kiskun
Cím:
6000 Kecskemét, Mindszenti krt. 10.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/hiros-ablakkft-c
Rólunk: Cégünk fő tevékenysége az egyedi bútorgyártás.
Besorolás Gyártó, Kisker, Nagyker, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Egyedi konyhabútorok és egyéb bútorok gyártása, kereskedelme, belsőépítészet. Nyílászárók gyártása forgalmazása.
22.Möbel Holdings Kft.
Megye:
Pest
Cím:
2030 Érd, Bajcsy-Zsilinszky út 78.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/mobelholdings-c
Besorolás Gyártó, Importőr, Kisker, Nagyker
Márkák: Blum, Forest, Henkel
Tevékenységi ismertető: Konyhabútor gyártása, lapszabászat, egyedi méretek, bútorszerelvény nagykereskedelme, asztalosok szakáruháza. Export-import tevékenység. Forest, Blum és Henkel márkaképviselet.
23.Wood Page Kft.
Megye:
Pest
Cím:
2000 Szentendre, Kondor B. u. 28/B fszt. 2.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/woodpagekft-c
Besorolás Gyártó, Kisker
Márkák: Blum, Forest, Vormann
Tevékenységi ismertető: Barkácsáru, bútorszerelvény, faanyag kiskereskedelme. Bútorgyártás. Telephely: 2092 Budakeszi, Pátyi út 57.
24.Buratino Bt.
Megye:
Budapest
Cím:
1133 Budapest, Váci út 100.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/buratinobt-c
Rólunk: Konyhai gépek berendezések, beépített szekrény, ami várja Önt, amennyiben ellátogat hozzánk. Úgy gondolom, hogy bátran mondhatom, hogy cégünkkel kapcsolatban érdemes bővebben tájékozódnia, hiszen tökéletes minőségű termékeket biztosíthatunk az Ön számára, tökéletes, nagyon kedvező árak mellett! Vegye fel velünk Ön is a kapcsolatot mielőbb, annak érdekében, hogy megtalálhassa a megfelelő bútort, vagy akár konyhai gépet!
Besorolás Gyártó, Kisker, Képviselet
Tevékenység, szolgáltatás: Bútor gyártása
Tevékenységi ismertető: Beépített konyha- és egyéb bútorok gyártása egyedi méretre. Beépíthető konyhagépek, munkalapok, mosogatók, fémrácsok széles választékban. Konyhabútor keményfa, festett, fóliás MDF ajtófronttal.