Bárhol keressen a szóban
Szó elejétől keressen
Cég
Tevékenység
Termék
Márka
Kifejezésként, egyben
CÉGEK -

ABG

- 3 találat
1.GB-Ganz Tüzeléstechnikai Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1103 Budapest, Szlávy u. 22-30.
A cég cégböngészős oldala: http://gb-ganztuzeles-c.cegbongeszo.hu
Besorolás Gyártó, Kisker
Tevékenység, szolgáltatás: Gáz- és olajipar
Márkák: ABG, Anyo, GAE, Millennium, SGB
Tevékenységi ismertető: Gáz-, olaj- és alternatív égők (14-24000 kW), melegvizes lemezkazánok (80-3450 kW), fali fűtőkészülékek (12-30 kW) gyártása.
2.Kemnivell Műszaki Szolgáltató Bt.
Megye:
Budapest
Cím:
1202 Budapest, Mártírok útja 125/A
A cég cégböngészős oldala: http://kemnivellmusza-c.cegbongeszo.hu
Besorolás Gyártó
Tevékenység, szolgáltatás: Irányítástechnika
Márkák: ABG, Dynapac, Vögele, Wirtgen
Tevékenységi ismertető: Szabályozás- és irányítástechnikai készülék gyártása, javítása. Elektronikus szintszabályzó aszfaltterítő géphez.
3.Scanmedic Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1089 Budapest, Benyovszky u. 43.
A cég cégböngészős oldala: http://scanmedickft-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: Cégünk 1996 óta működik, profilunk Stryker orvosi műszerek kereskedelme. 2000 óta a Stryker-Howmedica termékek forgalmazója vagyunk. A kezdeti években kínálatunk gerince a Howmedica Gamma szeg, az Exeter csípőprotézis és a Simplex csontcement volt. Ezek a termékek ma is a legjobb minőségű és leginnovatívabb gyártmányoknak számítanak. A Stryker óriáscég növekedése során számos kisebb európai, de a maga területén világszerte híres céget vásárolt fel. Így alakult ki a mai, az ortopédia és a traumatológia szinte teljes területét felölelő kínálatuk.A Stryker cég kínálata kiterjed az idegsebészet/fül-orr-gégészet területén használatos készülékektől a nagycsont-sebészet igényeit kielégítő motorokig. A Howmedica legismertebb terméke a Gamma szeg, melynek a közelmúltban a harmadik generációja került piacra. A Stryker cég kínálata tartalmazza a gerincsebészet és az idegsebészet egyéb területei által használt implantátumokat, anyagokat és eszközöket. Titánium, PEEK és felszívódó anyagokból készült implantátumaink a legmagasabb színvonalat képviselik.
Besorolás Nagyker
Tevékenységi ismertető: Vegyes iparcikkek nagykereskedelme.
A keresés 0.00 másodpercet vett igénybe.