Any partial matches
Word prefixes only
Company
Activity
Product
Brand
As a phrase, in one block
COMPANIES -

Finesa

- 2 results
1.Mikratherm Plusz Kft.
County:
Pest
Address:
2370 , Bánki Donát u. 6.
The company's subdomain address: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/mikrathermplus-c-en
About us: A Mikratherm Plusz Kft. fő profilja az építőiparban egyre nagyobb elismerést kiváltó műanyag nyílászárók gyártása. Gyárunk egy modern technikával felszerelt üzemegységgel rendelkezik, mely lehetőséget biztosít az egész ország rugalmas és magas szintű ellátására. Termékeinkkel olyan megoldásokat kínálunk, melyek a legjobb fejlesztési irányzatoknak felelnek meg Európa szerte. Sikeres termékcsaládunkat, az IQ ablakrendszert Dabason gyártjuk, ahol a precíz gyártástechnológiát a legkorszerűbb számítógépes vezérlésű gépek és munkatársaink felkészültsége biztosítja.
Classification Manufacturer, Importer, Retail, Wholesale, Producer, Service provider
Activity description: Manufacture, delivery and installation of premium GEALAN plastic doors and windows with 5 and 6 chambers. Trade of rolling shutters, mosquito screens, window sills and accessories. Trade of usual and custom made sectional garage doors.
2.EM-IL Trade Bt.
County:
Veszprém
Address:
8105 , Berhidai út 52.
The company's subdomain address: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/em-iltradebt-c-en
About us: Nyílászáróra lenne szüksége? Úgy gondolom, hogy célszerű ezzel kapcsolatban bővebben tájékozódni, és a lehető legjobb szolgáltatást igénybe venni. Ha az Ön számára, még kérdés, hogy kihez fordulhatna, akkor mindenképpen csak azt tanácsolhatom, hogy látogasson el honlapunkra, ahol megismerkedhet szolgáltatásaink minden formájával! Műanyag ajtók, ablakok mellett, reluxák és redőnyök, szúnyog hálok és párkányok egyedi nyílászárók tervezését is megtalálhatja nálunk! Amennyiben tökéletes szolgáltatásra vágyik, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Classification Retail, Service provider