Any partial matches
Word prefixes only
Company
Activity
Product
Brand
As a phrase, in one block
COMPANIES -

Fimar

- 3 results
1.Két Olivér Bt. - Vendker
County:
Fejér
Address:
2400 , Magyar út 37.
The company's subdomain address: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/ketoliverbt-c-en
About us: A Két Olivér Bt. 1993 óta forgalmaz vendéglátó-ipari és kereskedelmi gépeket, berendezéseket, eszközöket, tisztítószereket. Vevőink között megtalálhatók a különféle intézmények, szociális otthonok vendéglátó- és kereskedelmi egységek is. Partnereinket teljes körű konyhatechnológiai tanácsadással segítjük. A beüzemelési, szervizelési munkákat megbízható kollégáink segítségével látjuk el. Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy üzletünk minden igényt kielégítve színvonalas szolgáltatást nyújtson. Dunaújvárosi bemutatótermünkben a termékek széles választéka megtekinthető, kiválasztásukban tapasztalt munkatársaink segítenek.
Classification Retail, Wholesale, Agency
Activity description: Retail and wholesale trade of equipment and supplies for foodservice and retail
2.Euro-Expert Team Kft.
County:
Szabolcs-Szatmár-Bereg
Address:
4400 , Nagyvárad u. 22/A
The company's subdomain address: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/euro-experttea-c-en
About us: Cégünk az Euro-Expert Team Kft.- alapvetően vendéglátó-ipari gépek, berendezések, valamint rozsdamentes bútorok gyártásával, illetve éttermi eszközök és nagykonyhai edényzet forgalmazásával foglalkozik. Tíz éves szakmai tapasztalat alapján a szaktanácsadástól a tervezésig, az adott egység teljes felszereléséig minden területet átfogunk. Értékesítési tevékenységünket Magyarország egész területén végezzük. Kérésre kollégáink helyszíni felmérés alapján egyedi árajánlatot készítenek. Minden termékünk megfelel a HACCP követelményi rendszernek, rendelkeznek magyar szakhatósági engedéllyel.
Classification Manufacturer, Importer, Retail, Wholesale
Activity description: Distribution of catering industry machines and equipments, production of stainless furniture, trade of kitchen and restaurant utensils.
3.Vinto Kft.
County:
Somogy
Address:
7400 , Jutai út 35.
The company's subdomain address: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/vintokft-c-en
About us: Cégünk, a VINTO Kft. közel 30 éve foglalkozik vendéglátó-ipari termékek forgalmazásával. Alapvető célként tűztük ki a mind tökéletesebb konyhák, étkezdék, vendéglátó egységek kialakítását a helyi adottságok figyelembe vételével. Széles kínálatunkban megtalálható minden, ami a vendéglátó-ipari gép, berendezés címszó alatt vagy annak szinonimájaként felmerülhet. Az egész ország területén közvetlenül vagy viszonteladói hálózatunkon keresztül értékesítjük nagy múltú olaszországi gyártók által jegyzett, minden esetben magas minőségi színvonalat képviselő készülékeinket. Két évtizedes működésünk során felhalmozott tapasztalat eredményeként mára komplett szolgáltatáscsomaggal állunk ügyfeleink rendelkezésére. A kapcsolatfelvétel pillanatától átfogó szolgáltatást nyújtunk, minél több gondot levéve a megrendelő válláról. Munkatársaink, szakirányú képesítéssel rendelkező kollégáink helyszíni szemle során mérik fel a helyi adottságokat, mely - elképzelésünk szerint - alapvető feltétele egy a személyes igényekhez igazított, jól működő konyha kialakításának. Amennyiben mód van rá - fontosnak tartjuk, hogy a gépek, berendezések majdani használóival is konzultálhassunk a konyhatechnológiai terv elkészítése előtt, hiszen a terv nemcsak az általános elvárásoknak, de a személyes igényeknek is meg kell hogy feleljen, azaz ésszerűen használható (funkcionálisan jól működő) legyen. A fenti szempontok figyelembevételével kidolgozott ajánlatot tervrajzzal dokumentálva adjuk át a reménybeli megrendelőnek szakmai indoklással alátámasztva. A saját gépparknak köszönhetően gyorsan, rugalmasan oldjuk meg a szállítmányozást, így az esetek túlnyomó részében maximálisan 3-4 hetes határidővel adjuk át a megrendelt termékeket. Üzletpolitikánk szerint nagy hangsúlyt fektetünk a szinte minden igényt kielégítő raktárkészlet kialakítására, ezzel is nagyban csökkentve az átadási időt. Komplett beruházások esetén szervizcsapatunk tapasztalt kollégái rövid idő alatt üzembe helyezik a készülékeket, valósággá alakítva a korábban csak papíron létező tervet. Egyre bővülő ügyfélkörünk további növekedésének biztosítéka az eladás utáni szolgáltatás, a garanciális munkák, karbantartási feladatok gyors és korrekt intézése. Globális szervizhálózatunk révén rövid időn belül kiszállunk az ország bármely pontján, és gazdagon felszerelt alkatrész bázisunknak köszönhetően az esetek többségében azonnal elhárítjuk a felmerülő hibákat. Az általunk üzembe helyezett gépekre, berendezésekre a jótállási idő lejárta után is lehetőséget biztosítunk karbantartási szerződés megkötésére, mely hosszabb távon is szavatolja a készülékek problémamentes működését, így azok természetes élettartamának meghosszabbítását. KAPOSVÁRI KÖZPONT RAKTÁRUNK: https://www.youtube.com/watch?v=qm20R7yhZ_s
Classification Importer, Wholesale, Service provider
Activity description: Distribution of catering solutions