Irgendwo im Suchbegriff
Suche nach dem Anfang des Suchbegriffs
Firma
Tätigkeit
Produkt
Marke
Suchbegriff als ein Wort
FIRMEN -

Knipex

- 8 Treffer
1.Elszer Bt.
Komitat:
Szabolcs-Szatmár-Bereg
Anschrift:
4400 , Boglárka u. 7.
2.Villamos és Gépész Rendszerek Bt.
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1106 , Jászberényi út 38.
Über uns: Villamos és gépész rendszerek Bt. Villamossági cikkek széles választéka várja Önt nálunk. Igényes munkavégzők figyelmébe ajánljuk termékeink széles kínálatát. Fogóink széles világát. Kalapácsok, reszelők, menetszerszámok, bármire is legyen szüksége, a megfelelőre biztos hogy rá bukkan, amennyiben minket választ! Tájékozódjon Ön is bővebben, hiszen mi vagyunk az Ön számára tökéletes választás! Győződjön meg erről Ön is!
Handelsaktivität Großhändler
Dienstleistungen: ,
3.ASG-Ker Kft.
Komitat:
Komárom-Esztergom
Anschrift:
2800 , Vértanúk tere 20.
Handelsaktivität Einzelhändler, Dienstleister
Dienstleistungen: Werkzeuge
4.Fairtool Kft.
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1101 , Kőbányai út 47/B
Über uns: Fairtool Kft.énk már 20 éve megbízható szállítója a magyar iparban, ipari szerszámok, és gépek területén. Géptartozék, kézi szerszám, stb sorolhatnám az általunk forgalmazott termékeket, de amennyiben bővebben szeretne tájékozódni termékeinkkel kapcsolatban, célszerű ellátogatnia honlapunkra és bővebben tájékozódni! Keressen fel minket Ön is mielőbb! Vegye fel velünk a kapcsolatot! Válassza a tökéletes szerszámgép kereskedelmet!
Handelsaktivität Großhändler
7.SZVG-Tools Kft.
Komitat:
Bács-Kiskun
Anschrift:
6100 , Bercsényi u. 1.
Über uns: Cégünk 2004-ben alakult. Tevékenységünk szerszámok, szerszámgépek és segédanyagok, kötőelemek kereskedelme. Forgalmazunk ipari kisgépeket, kémiai segédanyagokat, melyeket termékbemutatóval, szaktanácsadással ismertetünk meg ügyfeleinkkel, vásárlóinkkal.
Handelsaktivität Einzelhändler, Großhändler, Vertreter
Firmenprofil: Handel mit Werkzeugen, Schleifmitteln, Messgeräten, Heimwerker-Werkzeugen, Zerspanungswerkzeugen, Elektrowerkzeugen, Lagern, Schrauben, Verbindungselementen, Arbeitsschutzartikeln und Wartungsbedarf.
8.Euro-Tools Hungary Kft.
Komitat:
Győr-Moson-Sopron
Anschrift:
9027 , Hűtőház út 15.