Irgendwo im Suchbegriff
Suche nach dem Anfang des Suchbegriffs
Firma
Tätigkeit
Produkt
Marke
Suchbegriff als ein Wort
FIRMEN -

Kaindl

- 14 Treffer
1.Fa-Feri Kft.
Komitat:
Zala
Anschrift:
8800 , Magyar u. 168.
Telefon:
(+36) ... Klikk!, (+36) ... Klikk!
Fax:
(+36) ... Klikk!
E-Mail:
,
Webseite:
Über uns: A FA-FERI Kft. története 1991. januárjában kezdődött, kezdetben 1 fővel, asztalosipari munkák gyártása, valamint faipari alap- és segédanyagok forgalmazása céljából. Társaságunk létrejöttét az alapító személyes ambíciója, a jobb és magas színvonalú szolgáltatásnyújtás igénye, a lakossági célú, egyedi előállítású termékek iránti egyre növekvő kereslet és a bútorgyártó vállalkozások beszállítójává válás motiválta. A kezdeti nehézségek leküzdése után hitellehetőséget kihasználva, valamint saját anyagi forrást igénybe véve, 1996. július 1-jén alakult át a Társaság FA-FERI Kft.-vé. A megalakult vállalkozás 1 fő faipari szakképzettségű, évtizedes gyakorlattal rendelkező tulajdonosból állt, a vállalkozás fejlődésének ütemében a létszám is fokozatosan bővült. A magas szakértelemre alapozva, Társaságunk széleskörű megismertetésével sikerült elérni, hogy nagyüzemek beszállítójává váltunk, és megrendelőink köre folyamatosan bővült, egyre növekvő bizalommal fordultak Társaságunk felé. A bizalom elnyerésében, megerősítésében nagy szerepet játszott (és játszik ma is), hogy szinte állandó megrendelőink folyamatosan fejlődő igényeihez igazodva, küldetésünknek és törekvésünknek megfelelően teljesítjük a vállalt feladatainkat. Kezdeti időszakban társaságunk saját tulajdonú kis telephellyel rendelkezett, de az évek múlásával, a Társaság fejlődése indokolttá tette, hogy a tevékenység végzéséhez megfelelőbb, egyre nagyobb telephelyet építsünk. A házi készítésű gépeket a fejlődésünk ütemében a legkorszerűbb munkagépekre cseréltük, szállítóeszközöket vásároltunk, valamint dolgozóink létszámát 115 főre növeltük, egyre javuló szociális helyzetet biztosítva. Fejlődésünk töretlenségének az alapja az ismeretek folyamatos fejlesztése, a megváltozott üzleti környezethez való alkalmazkodás és minőségi munkavégzés. Társaságunk jövőjét partnereink elnyert bizalmának megtartásával, egyre jobb minőségű, gyorsabb és hatékonyabb munkavégzéssel kívánjuk tartóssá, stabillá és kiszámíthatóvá tenni.
Handelsaktivität Hersteller, Importeur, Einzelhändler, Großhändler, Erzeuger
Firmenprofil: Unser Spektrum reicht vom Polstermöbelbau bis hin zum Großhandel von Tischler- und Baubedarf. Wir haben eine Möbeltischlerei in Nagykanizsa (Ungarn) und führen Holzzuschnittarbeiten aus.
2.Parketta Diszkont
Komitat:
Csongrád
Anschrift:
6728 , Dorozsmai út 30.
Über uns: Tevékenységünket főként a bel- és kültéri faburkolatok teljes körű kereskedelme jellemzi az európai fafajtáktól az egzotikus fafajtákig. Igyekszünk kínálatunkban többnyire a magyar gyártók magyar termékeit szerepeltetni. Azon burkolatfajtáknál is, amelyeknél kénytelenek vagyunk külföldi gyártókra támaszkodni, a minőséget kiemelt szempontként kezeljük. A saját kivitelezésünk révén, és az elmúlt 10 év tapasztalata alapján pontos szakszerű tanácsokkal tudunk segíteni minden hozzánk fordulót.
Handelsaktivität Einzelhändler, Großhändler, Vertreter, Dienstleister
Dienstleistungen: , , , , , , , , ,
Firmenprofil: Handel mit herkömmlichem, zweischichtigem Fertigparkett, Laminatfuböden, Kork- und Laminat-Fertigparkett, Klebstoffen, Lacken.
3.BUVI 96 Bt.
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1036 , Kolosy tér 1.
Über uns: Parketta üzletünk, 1996 óta van jelen. Cégünk, folyamatosan fejlődik, üzletünkben megtalálható a Magyar Parketta Gyárak, összes terméke. Egzotikus és hagyományos fákból, svédpadlók, nagy választékban vannak! Úgy gondolom, hogy amennyiben parketta vásárláson töri a feját, a legjobb helyen jár, hiszen tőlünk csak tökéletes minőséget szerezhet be nagyon kedvező áron! Cégünkkel kapcsolatban bővebben tájékozódhat, amennyiben ellátogat honlapunkra!
Handelsaktivität Importeur, Einzelhändler, Großhändler, Dienstleister
Dienstleistungen: Parkettlegerei
4.Bigfoot Parketta Szaküzlet
Komitat:
Győr-Moson-Sopron
Anschrift:
9027 , Budai út 18.
Über uns: Bigfoot parketta szaküzlet, igen széles parketta választékkal várjuk kedves ügyfeleinket, kedves vásárlóinkat. Számunkra alap dolog, a tökéletes minőség biztosítása, partnerei számára, a széles választék, és a kedvező árak nyújtása. Bambusz, bükkfa parketta. Parkettáztatni szeretné a nappalit? Tökéletes minőségre gondolt? Most a legjobb helyen jár annak érdekében, hogy beszerezhesse ezt! Vegye fel velünk a kapcsolatot mielőbb!
Handelsaktivität Einzelhändler
PRODUKTE , , , , , , , Bambus, Fertigparkett
5.Parketta Depo Kft.
Komitat:
Győr-Moson-Sopron
Anschrift:
9023 , Mészáros L. u. 1.
Über uns: Parketta Depo Kft, közel 700 féle parkettával találkozhat, ha ellátogat hozzánk. Parkettáink, egytől, egyig minőségi termékek. Nagyon kedvező árak, és tökéletes szolgáltatás párosul mindemellé. Szalag és csaphornyos parketta, bambusz és egzóta parketta, és nagyon sok egyéb kiváló minőségű termék, melyet biztosítani tudunk az Ön számára! Tájékozódjon bővebben, vegye fel velünk a kapcsolatot Ön is mielőbb!
Handelsaktivität Einzelhändler
MARKEN Befag, Kaindl
6.Nova Parkett Kft.
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1116 , Fehérvári út 120.
Über uns: Cégünk 199 óta foglalkozik magas színvonalú meleg padlóburkolatok értékesítésével. Kizárólagosan csak kiváló minőséget gyártó cégek találhatók meg mint pl.: BEFAG, GRABO, DRITOR, RAUCH, MÁTRA. Szolgáltatásaink: Ingyenes helyszíni felmérés; Aljzat nedvességmérés; Teljes körű kivitelezés; Ingyenes házhozszállítás; Bővebb információ érdekében látogasson el honlapunkra.
Handelsaktivität Einzelhändler
7.Makó és Társa Bt.
Komitat:
Komárom-Esztergom
Anschrift:
2837 , Múzeum u. 46.
Über uns: Profilunk laminált parketta kiskereskedelem! Szaküzletünk Komárom-Esztergom megyében Vértesszőlősön található, ahol szeretettel várunk minden érdeklődők. A laminált parketta árusítás mellett tevékenységi körünkbe tartozik a burkolás, kivitelezés és szaktanácsadás is. Termékeink között a parkettákon túl szegélyek (alacsony és magas szegély), habfólia, ragasztóanyag, lerakó szett, öntapadós profil, tisztítószerek is megtalálhatók.
Handelsaktivität Einzelhändler, Großhändler, Dienstleister
8.Svorek Kft.
Komitat:
Pest
Anschrift:
2112 , Szegfű u. 7.
Handelsaktivität Großhändler
Dienstleistungen: , Fliesen, Vertrieb, Wartung
9.L.G. Trend Kft.
Komitat:
Pest
Anschrift:
2080 , Tinnyei út 1.
Handelsaktivität Importeur, Großhändler
Dienstleistungen: Parkette
MARKEN Kaindl
10.Ajtóland Kft.
Komitat:
Borsod-Abaúj-Zemplén
Anschrift:
3527 , Baross G. u. 1.
Über uns: Az Ajtóland Kft, beltéri fa és üvegajtók, műanyag bejárati ajtók, ablakok, acél biztonsági ajtók, és árnyékolástechnikai termékek értékesítését végzi. Ügyfeleink, gyors, és minden tekintetben tökéletes minőséggel találkozhat, hiszen célunk ügyfeleink legnagyobb megelégedettsége. Arra törekszünk, hogy minél tökéletesebb termékeket nyújthassunk át ügyfeleink számára! Beltéri nyílászáró, vagy kültéri nyílászáró, nálunk semmi sem jelent problémát! Vegye fel velünk a kapcsolatot!
Handelsaktivität Großhändler, Dienstleister
Dienstleistungen: , , Türen und Fenster
11.Sági Attila
Komitat:
Győr-Moson-Sopron
Anschrift:
9012 , Újkút u. 3/A
12.IPS Király Kft., Parketta szaküzlet
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1149 , Nagy Lajos király útja 112.
Handelsaktivität Einzelhändler
Dienstleistungen:
13.Alba-Floor Bt.
Komitat:
Fejér
Anschrift:
8000 , Máv Darabáru raktár Béke tér 5-7
Über uns: Székesfehérváron a vasútállomásnál, a Darabáru raktárnál vagyunk megtalálhatóak. Laminált parketta értékesítéssel és kivitelezésével foglalkozunk. Minden egy kézben - kereskedelem, kiszállítás, kivitelezés, GARANCIA!
Handelsaktivität Einzelhändler, Dienstleister
Firmenprofil: Handel und Verlegung von Laminatböden
14.Doorland Kft.
Komitat:
Pest
Anschrift:
2085 , Kápolna u. 117.