Bárhol keressen a szóban
Szó elejétől keressen
Cég
Tevékenység
Termék
Márka
Kifejezésként, egyben
CÉGEK -

Riho

- 6 találat
1.Dominó Építőipari Kft.
Megye:
Bács-Kiskun
Cím:
6000 Kecskemét, Mindszenti krt. 12.
A cég cégböngészős oldala: http://dominoepitoipa-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: A Dominó Építőipari Kft.-t több, mint 20 éve alapítottuk. Folyamatos fejlődésének köszönhetően szakmai körökben országosan ismert és elismert vállalat. Együtt dolgozunk Magyarország vezető építőipari vállalkozásaival, gyártó cégeivel, kis- és közepes építőipari, kereskedelmi vállalatokkal. Mint közvetlen importőr, kapcsolatban állunk nagy szakmai múlttal rendelkező, minőségi burkolóanyagokat és szanitereket gyártó külföldi cégekkel. Csak kiváló minőségű, színvonalas termékekkel foglalkozunk. Az olasz Marazzi Kerámiagyár legnagyobb magyarországi forgalmazói vagyunk. Kis- és nagykereskedelmi tevékenységünk mellett fontos szerepet játszik cégünk működésében a kivitelezés. Elsősorban nagyberuházásokban, projektekben, illetve kimagasló igényeket követelő magán megrendelők részére végzünk burkolói munkát. A minőséget és a megbízhatóságot tartjuk a legfontosabbnak, ennek megfelelően magasan kvalifikált szakembergárdával, valamint a legjobb minőségű anyagokkal dolgozunk. Munkánkat segíti az ISO 9001 minőségbiztosítási rendszer. A Burkolók Magyarországi Szövetségének alapító tagjai vagyunk. Célkitűzésünk, hogy megbízható, pontos, magas minőségű kiszolgálást nyújtsunk mind kereskedelmi, mind kivitelezési területen. Burkolóanyagainkat, segédanyagainkat nagy választékban raktárkészletről, illetve megrendelésre rövid határidővel kínáljuk. Nálunk vevőink legkülönlegesebb igényeire is találunk megoldást!
Besorolás Importőr, Kisker, Nagyker, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Építőipar, szakipar, burkolóanyagok kereskedelme. Hideg-meleg burkolómunkák, felületképzés.
2.Lux-Aqua Kft.
Megye:
Borsod-Abaúj-Zemplén
Cím:
3526 Miskolc, Zsolcai kapu 5.
A cég cégböngészős oldala: http://lux-aquakft-c.cegbongeszo.hu
Besorolás Kisker, Nagyker
Tevékenység, szolgáltatás: Fürdőszoba-felszerelés
Tevékenységi ismertető: Fürdőszoba-felszerelés. Igény esetén kiszállítás, beszerelés. Telephely: 3811 Alsóvadász, Fő u. 9.
3.Terrakotta Csempeudvar, TerraCreativo Kft.
Megye:
Pest
Cím:
2030 Érd, Riminyák út 86.
A cég cégböngészős oldala: http://terrakottacsem2-c.cegbongeszo.hu
Besorolás Kisker
Tevékenység, szolgáltatás: Csaptelep, Csempe, Kád, Padlólap
Tevékenységi ismertető: Csempe, padlólap, járólap, hidromasszázs kád, zuhanykabin, hidrokabin, gőzkabin, szaniteráru, kiegészítő, csaptelep, csemperagasztó, fugázó kiskereskedelme.
4.Mestercsempe - KulturMania Bt.
Megye:
Budapest
Cím:
1115 Budapest, Hídvég u. 4.
A cég cégböngészős oldala: http://kulturmaniabt-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: Fürdőszobai kiegészítőkkel, illetve szaniter termékekkel, és hidegburkolatokkal találkozhat, amennyiben ellátogat honlapunkra! Csaptelep, csempe, vagy akár csemperagasztó. Termékeink széles választéka, és nagyon kedvező áraink várják Önt is! Miért is fordulna máshoz, ha nálunk mindent megtalálhat tökéletes minőségben, tökéletes árakon és tökéletes szolgáltatás mellett. Válasszon minket Ön is! Vegye fel velünk a kapcsolatot!
Besorolás Kisker, Nagyker
Tevékenység, szolgáltatás: Fürdőszobai kiegészítő, Hidegburkolat, Szaniteráru
Márkák: Alföldi, Jika, Riho
Tevékenységi ismertető: Fürdőszoba-felszerelés, szaniteráru, hidegburkolat forgalmazása.
5.Császár Csempe Kft.
Megye:
Pest
Cím:
2119 Pécel, Pesti út 3.
A cég cégböngészős oldala: http://csaszarcsempe-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: Cégünk 10 éve alakult, hogy valós vevői és piaci igényeket elégítsen ki teljes vevői megelégedettség elérése mellett. Megalakulásunk óta számtalanszor átalakultunk, mert stratégiánk egyik alappillére a piaci igényekre való gyors reagálás. Rendkívül fontos számunkra, hogy vásárlóink mindig a legújabb és a legjobb termékeket is megtalálják nálunk a régi jól bevált szériákkal együtt. Stratégiánk második alapillére a folyamatos tanulás, ami nélkül napjainkban egy vállalkozás sem tud piacképes maradni. Termékpalettánkat és beszállítóinkat a minőség jegyében válogattuk össze és választottuk ki, mert számunkra a jó minőség és a megbízhatóság alapfeltétel. Vásárlóinkat részben raktárról, részben pedig nagykereskedések segítségével szolgáljuk ki, ami megrendelés esetén sem igényel többet egy hétnél (átlagosan).
Besorolás Importőr, Kisker, Nagyker
Tevékenységi ismertető: Csempék, padlólapok, csaptelepek, kiegészítők, szaniteráruk, zuhany-, hidro- és gőzkabinok, kádak, hidromasszázs kádak és kültéri medencék kis és nagykereskedelme.
6.Pipedon Kft.
Megye:
Komárom-Esztergom
Cím:
2500 Esztergom, Erzsébet királyné útja 2.
A cég cégböngészős oldala: http://pipedonkft-c.cegbongeszo.hu
Besorolás Kisker
Tevékenység, szolgáltatás: Fürdőszoba-felszerelés
Márkák: Hansgrohe, Ravak, Riho
Tevékenységi ismertető: Fürdőszobai termékek forgalmazása.
A keresés 0.00 másodpercet vett igénybe.