Bárhol keressen a szóban
Szó elejétől keressen
Cég
Tevékenység
Termék
Márka
Kifejezésként, egyben
CÉGEK -

Masterplast

- 12 találat
1.Pinizsi Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1184 Budapest, Liszt F. u. 1-7.
A cég cégböngészős oldala: http://pinizsikft-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: Cégünket 1998-ban alapítottuk családi vállalkozásként. Építőanyagipari Kft-énk azóta már nagyon magas színvonalra nőtte ki magát. Segítségére lehetünk az anyagszükséglet kiszámítása kapcsán, árajánlatot készítünk az Ön számára, és ki is szállítjuk Önnek a vásárolt termékeket, anyagokat! Célunk az ár- érték arány viszonylatban a lehető legjobb ár kikalkulálása, és biztosítása az Ön számára, mindannak érdekében, hogy Ön a lehető legjobban járjon velünk, és elégedett lehessen szolgáltatásunkkal! Építőanyag kereskedelem szinten, mi vagyunk az Ön számára lehető legjobb választás!
Besorolás Kisker
Tevékenységi ismertető: Építőipair anyagok forgalmazása, áru kiszállítás. Gépi rakodás, anyagszükséglet megállapítása, kéményrendszerek számítógépes árkalkulációja.
2.Horog TÜZÉP Kft.
Megye:
Hajdú-Bihar
Cím:
4034 Debrecen, Nagybánya u. 5.
A cég cégböngészős oldala: http://horogtuzepkft-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: Cégünk 5 fő alkalmazottal és több mint 10 év tapasztalattal vállal munkát Hajdú-Bihar megyében.
Besorolás Kisker, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Fuvarozás, építőanyag és tüzelőanyag kereskedelme.
3.Vépfu Kft.
Megye:
Bács-Kiskun
Cím:
6100 Kiskunfélegyháza, Bajcsy-Zsilinszky u. 49/A
A cég cégböngészős oldala: http://vepfukft-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: A társaság 2001. júniusában átalakulással jött létre a Vízhányó László egyéni cégből, amely 1990-től működik. Kezdetben fő tevékenységünk a belföldi közúti teherszállítás és autódaruzás volt, mely főként az építőiparra összpontosult. Az idők során bővítettük gépjárműparkunkat, kiegészítettük földmunkagépekkel, így társaságunk rendelkezik azokkal a gépi eszközökkel, amelyek birtokában a közmű és útépítés megvalósítását végző társaságok beszállítójaként tevékenykedünk. Önállóan pedig épületbontást, útalapépítést, pincekiemelést, tóásást és különböző nagy tömegű földmunkákat tudunk vállalni. Építőanyag kereskedésünk és építési - bontási törmelék kezelő telepünk működése lehetővé teszi bármely építőipari kivitelező teljes körű kiszolgálását. Referenciamunkáink: - Kész Építő Zrt. - Bácsvíz Zrt. - Démász Primavill Hálózatszerelő Ipari Kft. - Előszer Kft. - Kiskunfélegyháza Város Önkormányzata - Duna Aszfalt Kft. Jelenleg 33 fővel egy 10000 m2-es telephelyen működünk az oldalon megtekinthető "géppark"-kal. Földmunkagépeink kezelővel bérelhetők, de az építőipari kisgépeink kezelő nélkül is kölcsönözhetők. Terveink közt szerepel a géppark folyamatos újítása, bővítése, valamint az építőanyagok választékának kiszélesítése. Nagy örömünkre szolgál, hogy már korábbi ill. meglévő megrendelőink, vásárlóink bizalommal és elégedettséggel fordulnak hozzánk. Vállalatunk sikere és fejlődése a jól végzett munkában és a kiváló minőségben rejlik.
Besorolás Kisker, Nagyker, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Daruzás 0-25 tonnáig, hulladékkezelés, fuvarozás 0-24 tonnáig, és gépi földmunkák tartoznak a fő tevékenységeink közé. Továbbá, folyamatosan frissülő akciókkal várjuk az érdeklődőket építőanyagok kis- és nagykereskedelmével foglalkozó telephelyünkön.
4.Csikós András
Megye:
Csongrád
Cím:
6725 Szeged, Petőfi sgt. 54.
A cég cégböngészős oldala: http://csikosandras-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: Kereskedésünk Szeged központjában helyezkedik el. Kiszállítást is vállalunk.
Besorolás Kisker
Tevékenység, szolgáltatás: Építőanyag kereskedelme
Tevékenységi ismertető: Építőanyag kereskedelme (Duna-Dráva Cement Kft. márkakereskedés).
5.A-A Tech Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1213 Budapest, Szentmiklósi út 210.
A cég cégböngészős oldala: http://a-atechkft-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: Cégünk 2004-ben alakult, építőanyag és nyílászáró kereskedelemmel foglalkozunk. Szolgáltatásaink: építőanyag műanyag nyílászárók, beltéri ajtók, árnyékolók, párkányok, falazó anyagok, építési kötőanyagok, vakolatok, habarcsok, vízszigetelés, vízelvezetés, kémény, födémek, vasanyag, kész beton, hő-és hangszigetelés, homlokzati hőszigetelők, faanyag, OSB lemezek, tetőfedés, tetőtéri ablakok, szárazépítészet, üvegtégla, burkolatok Bővebb információért látogasson el honlapunkra.
Besorolás Kisker, Nagyker, Képviselet
Tevékenységi ismertető: Építőanyag és nyílászáró kis- és nagykereskedelme. Vállalkozásoknak és magánvevőknek egyaránt. Mindent megtalál, ami a gondtalan építkezéshez szükséges.
6.Trió-Fa Kft.
Megye:
Pest
Cím:
2765 Farmos, Nagykátai u. 30.
A cég cégböngészős oldala: http://trio-fakft-c.cegbongeszo.hu
Besorolás Importőr, Kisker
Tevékenység, szolgáltatás: Építőanyag kiskereskedelme
Tevékenységi ismertető: Építőanyag-kiskereskedelem.
7.Suggest Kft.
Megye:
Csongrád
Cím:
6724 Szeged, Kossuth L. sugárút 97.
A cég cégböngészős oldala: http://suggestbt-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: Cégünk 2000 óta áll vevői szolgálatára. Az elmúlt évek során sikeresen bizonyította, hogy mint kereskedelmi cég helyes szakmai hozzáállásával sikeres munkakapcsolatokat alakított ki. Mint kivitelezői, mint előregyártói cégek esetében termékeink megfeleltek a mai modern elvárásoknak. Szolgáltatásaink mindig követik az aktuális igényeket. Többek között foglalkozunk zsaluzási segédanyag kereskedelemmel, és betonacél távtartó importálásával. Termékpalettánk széles választékával várjuk vevőinket.
Besorolás Importőr, Kisker, Nagyker
Tevékenységi ismertető: Zsaluzási segédanyag kereskedelme.
8.Sió-Horizont Kft.
Megye:
Somogy
Cím:
8600 Siófok, Asztalos u. 31.
A cég cégböngészős oldala: http://sio-horizontkf-c.cegbongeszo.hu
Besorolás Kisker, Szolgáltató
Márkák: Masterplast, Rigips
Tevékenységi ismertető: Szárazépítészeti anyagok kiskereskedelme. Energiatakarékos készházak építése, gipszkarton rendszerek kivitelezése, műszaki ellenőrzés, műszaki tanácsadás, épületfelújítás.
9.Endépszer Kft.
Megye:
Fejér
Cím:
8154 Polgárdi, Munkácsy M. ltp. 6/3.
A cég cégböngészős oldala: http://endepszerkft-c.cegbongeszo.hu
Besorolás Kisker, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Családi házak kivitelezése, igény szerint a kulcsrakész állapotig. Kőművesmunka, burkolás, szárazépítészet, villanyszerelés, épületgépészet. Építőanyag-forgalmazás.
10.So-Net Kft.
Megye:
Fejér
Cím:
2484 Agárd, Balatoni út 92.
A cég cégböngészős oldala: http://so-netkft-c.cegbongeszo.hu
Besorolás Kisker
Termékek: Festék, Lakk, Vakolat
Tevékenységi ismertető: Festék, vakolat, lakk kiskereskedelme. Telephely: 2482 Dinnyés, Pákozdi út.
11.Jurácsik Park Kft.
Megye:
Pest
Cím:
2310 Szigetszentmiklós, Viza u. 3.
A cég cégböngészős oldala: http://juracsikparkk-c.cegbongeszo.hu
Besorolás Kisker
Termékek: Építőanyag
Tevékenységi ismertető: Építőanyagok, vas- és fémáru kereskedelme, fuvarozás.
12.DeKo Festék Diszkont Kft.
Megye:
Pest
Cím:
2170 Aszód, Falujárók útja 5/2 fszt. 3.
A cég cégböngészős oldala: http://dekofestekdis-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: Célunk a festék és vegyi áru kereskedelem. Mindenek felett elsősorban a megrendelőink a legfontosabbak, így a hosszú évek során kialakítottuk a legmegfelelőbb árakat. Minőségi termékeinkkel minden megrendelőnk elégedett lesz. Látogasson el honlapunkra, és ismerkedjen meg velünk jobban. Glettelőanyag, zománcfesték, hőszigetelő anyag, minden, ami a festéshez, és vele járó munkálatokhoz szükséges. Keressen meg minket.
Besorolás Kisker, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Festékkereskedelem, szigetelőanyag, homlokzati szigetelés, színkeverés. Telephely: 2100 Gödöllő, Kossuth L. u. 72.
A keresés 0.00 másodpercet vett igénybe.