Bárhol keressen a szóban
Szó elejétől keressen
Cég
Tevékenység
Termék
Márka
Kifejezésként, egyben
CÉGEK -

Marazzi

- 9 találat
1.Fárszer EV
Megye:
Bács-Kiskun
Cím:
6400 Kiskunhalas, Szénás u. 15.
A cég cégböngészős oldala: http://farszerfarbas-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: [D][F]Fárszer Egyéni Cég 1989-ben kezdte meg működését épületgépészeti szerelőipari tevékenységgel. A jól prosperáló vállalkozás tevékenységi köre 1991-től folyamatosan bővült kiskereskedelmi, nagykereskedelmi, export, import tevékenységgel, mely keretén belül működik Romániában egy leányvállalat. A cég olyan piaci pozíciókat tudhat magáénak, mint a Villeroy&Boch szaniterek, hidegburkolatok, Kaldewei, Ravak kádak, zuhanyfülkék, Hansgrohe, Kludi csaptelepek, MKW fürdőszobai kiegészítők, mely domináns termékekkel az országos épületgépészeti nagykereskedelem első tíz forgalmazója között helyezkedik el. Az épületgépészeten belül raktárról kínáljuk víz-, gáz-, fűtés-, légtechnika, klímatechnika, konyhatechnológia és burkolóanyagok széles választékát. A nagykereskedelmi tevékenység lehetővé teszi a viszonteladói és lakossági igények teljes körű kielégítését. A több mint 2000 m2-en elterülő központi raktárbázisból folyamatos akciókkal és azonnali kiszolgálással célozzuk meg a vásárlóközönséget.[/F][/D]
Besorolás Importőr, Kisker, Nagyker, Képviselet
Tevékenységi ismertető: Épületgépészeti termékek kis- és nagykereskedelme, kivitelezés, fürdőszoba, látványterv készítése, bemutatóterem.
2.Er-Bé Ingatlanközvetítő és Lakberendező
Megye:
Vas
Cím:
9909 Körmend, Akác u. 16.
A cég cégböngészős oldala: http://er-beingatlank-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: 2000-től családi vállalkozásként működünk. Ügyfeleinket igényük szerint segítjük az ingatlan kiválasztásában, ha finanszírozási nehézségei vannak, hitelügyintézésben, s ha otthona kialakításához igényli lakberendezőnk munkáját, tanácsadás vagy tervezés keretében állunk rendelkezésére.
Besorolás Kisker, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Új otthona megteremtésében segítünk, az ingatlan kiválasztásától a berendezésig.
3.Studio Trade Kft.
Megye:
Csongrád
Cím:
6724 Szeged, Csongrádi sgt. 104.
A cég cégböngészős oldala: http://studiotradekf-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: Építőanyag nagykereskedelmünk, tökéletes segítség lehet azon emberek, azon kiskereskedők számára, akik szintúgy építőanyagokkal foglalkoznak. Biztos vagyok abban, hogy a tökéletes minőség, a széles választék az Ön számára is tökéletes választás lehet, hiszen elkápráztathatja kedves vásárlóit. Amennyiben bővebben szeretne tájékozódni termékeinkkel kapcsolatban, mindenképpen látogasson el honlapunkra! Építőanyag, fürdőszobabútor, szaniter áruk széles választéka várja Önt is nálunk!
Besorolás Nagyker
Tevékenységi ismertető: Fürdőszoba-felszerelési cikkek, építőanyag, fal-, padlóburkoló anyagok nagykereskedelme.
4.T és Társa Bt.
Megye:
Veszprém
Cím:
8230 Balatonfüred, Fürdő u. 21.
A cég cégböngészős oldala: http://testarsabt-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: Cégünk elsődleges célja, a burkolatok, parketta forgalmazása, úszómedencék, teljes körű kivitelezése. Amennyiben Ön úgy érzi, hogy pont erre lenne szüksége, mindenképpen csak azt tanácsolhatom, hogy látogasson el honlapunkra és tájékozódjon minderről bővebben! Burkolóanyagjaink különböző országokból származnak, amelyek egytől egyig, tökéletes minőséget képviselnek! Nyerjen Ön is nagyobb betekintést ebbe a széles világba! Vegye fel velünk a kapcsolatot!
Besorolás Importőr, Kisker
Tevékenység, szolgáltatás: Burkolóanyag kereskedelme
Tevékenységi ismertető: Burkolóanyagok, festékáruk, üvegáruk, laminált fa parketta, gránit, márvány, vakolat, burkolási segédanyagok forgalmazása.
5.Koszó és Társa Kft.
Megye:
Csongrád
Cím:
6722 Szeged, Kálvária sugárút 3.
A cég cégböngészős oldala: http://koszoestarsa2-c.cegbongeszo.hu
Besorolás Kisker, Nagyker
Márkák: Mapei, Marazzi, Sellaton
6.Dominó Építőipari Kft.
Megye:
Bács-Kiskun
Cím:
6000 Kecskemét, Mindszenti krt. 12.
A cég cégböngészős oldala: http://dominoepitoipa-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: A Dominó Építőipari Kft.-t több, mint 20 éve alapítottuk. Folyamatos fejlődésének köszönhetően szakmai körökben országosan ismert és elismert vállalat. Együtt dolgozunk Magyarország vezető építőipari vállalkozásaival, gyártó cégeivel, kis- és közepes építőipari, kereskedelmi vállalatokkal. Mint közvetlen importőr, kapcsolatban állunk nagy szakmai múlttal rendelkező, minőségi burkolóanyagokat és szanitereket gyártó külföldi cégekkel. Csak kiváló minőségű, színvonalas termékekkel foglalkozunk. Az olasz Marazzi Kerámiagyár legnagyobb magyarországi forgalmazói vagyunk. Kis- és nagykereskedelmi tevékenységünk mellett fontos szerepet játszik cégünk működésében a kivitelezés. Elsősorban nagyberuházásokban, projektekben, illetve kimagasló igényeket követelő magán megrendelők részére végzünk burkolói munkát. A minőséget és a megbízhatóságot tartjuk a legfontosabbnak, ennek megfelelően magasan kvalifikált szakembergárdával, valamint a legjobb minőségű anyagokkal dolgozunk. Munkánkat segíti az ISO 9001 minőségbiztosítási rendszer. A Burkolók Magyarországi Szövetségének alapító tagjai vagyunk. Célkitűzésünk, hogy megbízható, pontos, magas minőségű kiszolgálást nyújtsunk mind kereskedelmi, mind kivitelezési területen. Burkolóanyagainkat, segédanyagainkat nagy választékban raktárkészletről, illetve megrendelésre rövid határidővel kínáljuk. Nálunk vevőink legkülönlegesebb igényeire is találunk megoldást!
Besorolás Importőr, Kisker, Nagyker, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Építőipar, szakipar, burkolóanyagok kereskedelme. Hideg-meleg burkolómunkák, felületképzés.
7.S. P. Saniter Bt.
Megye:
Budapest
Cím:
1203 Budapest, Pázsitos Sétány 10.
A cég cégböngészős oldala: http://h2oholdingkft-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: Cégünk 2004-ben alakult, jelenleg 3 főt foglalkoztatunk.
Besorolás Importőr, Kisker, Nagyker, Szolgáltató
Tevékenység, szolgáltatás: Szaniteráru kereskedelme
Tevékenységi ismertető: Minőségi fürdőszobai termékek elérhető áron. Termékeinkkel élmény a fürdés, zuhanyozás! Ön megálmodja, mi megtervezzük!
8.Excellent Design Kft.
Megye:
Pest
Cím:
2045 Törökbálint, Tópark u. 1/A Max City fszt. 18.
9.Adorit Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1161 Budapest, Rákosi út 92.
A cég cégböngészős oldala: http://adoritkft-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: Cégünk 2001-ben alakult. Fő tevékenységünk csempe, padlólap és fürdőszobai cikkek forgalmazása. Fürdőszoba szaküzletünk- ami Budapesten, a XVI. kerület egyik forgalmas útján található - több mint 300 féle termék közül kínál vásárlási lehetőséget kedves érdeklődőink számára. Bemutatott termékeink Európa-szerte ismert, neves gyártóktól származnak, a világ különböző államaiból. Többek közt széles választék található Magyarországon előállított árucikkek közül is. A cég vezetőségének az a szemlélete, hogy a kiszolgálás rugalmas, gyors és segítőkész legyen, ahol az eladóktól bátran lehessen szaktanácsot is kérni.
Besorolás Kisker
Tevékenységi ismertető: Szaniterek és kiegészítők forgalmazása. Fal- és padlóburkoló anyagok széles választéka, kádak, zuhanykabinok.
A keresés 0.00 másodpercet vett igénybe.