Bárhol keressen a szóban
Szó elejétől keressen
Cég
Tevékenység
Termék
Márka
Kifejezésként, egyben
CÉGEK -

Geze

- 5 találat
1.Itesz Bt.
Megye:
Pest
Cím:
2700 Cegléd, Álmos u. 20.
Telefon:
(+36) ... Klikk!
E-mail:
,
A cég cégböngészős oldala: http://iteszbt-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: 1990-től Németországban majd 1995-től Magyarországon végezzük ipari füstelvezető rendszerek telepítését, tűzvédelmi ellenőrzését, karbantartását. Az ÖTM-rendelet szerint kötelező felülvizsgálatokon kívül vállaljuk bárhol az országban tetőkupolák és felülvilágító sávok egyéb szervízelését, javítását is.
Besorolás Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Füstelvezető rendszerek, tetőkupolák tűzvédelmi ellenőrzése, karbantartása, javítása
2.Tridcom Kft.
Megye:
Csongrád
Cím:
6728 Szeged, Dorozsmai út 17-19.
A cég cégböngészős oldala: http://tridcomkft-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: 1994-ben alapított cégünk az ajtó- és ablakgyártók, asztalosok vasalattal, szerelvényekkel és minden egyéb, az ablakgyártáshoz szükséges termékkel történő, teljes körű ellátását végzi. Raktárkészletünk biztosítja a műanyag, valamint az alumínium és fa nyílászáró gyártók kiszolgálását. Cégünk Szegeden kívül a környező megyékben is jelen van, az árut kiszállítással, vagy postafutárral kézbesíti nagyon gyors határidővel.
Besorolás Importőr, Nagyker
Tevékenységi ismertető: Ajtó-, ablakvasalatok nagykereskedelme.
3.T+V Kereskedelmi Kft.
Megye:
Borsod-Abaúj-Zemplén
Cím:
3521 Miskolc, Kassák Lajos u. 40.
A cég cégböngészős oldala: http://tvkereskedelm-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: Társaságunk a miskolci T+V Kereskedelmi Kft. 1991-ben alakult családi vállalkozás. Cégünk zár, zárbetét, kilincs, lakat, nyílászáró-tömítés, vasalat, csavar és egyéb fémtömegcikk nagykereskedelmi értékesítésével foglalkozik. Az alábbi gyártók közül Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az Euro-Elzett Kft., a Kaba Elzett Kft., a Roto Elzett Kft., a Földes Vegyesipari Kft. és a Genesis Hungary Kft.(Maestro) márkanagykereskedői feladatait látjuk el.
Besorolás Nagyker
Tevékenységi ismertető: Vegyes iparcikkek nagykereskedelme.
4.B. és B. 97. Kft.
Megye:
Pest
Cím:
2317 Szigetcsép, Ady E. u. 11.
A cég cégböngészős oldala: http://besb97kf-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: Cégünk szakmai múltja, 1992-ben kezdődött. Teljes körű szolgáltatást tudunk nyújtani az Ön számára, automata ajtókkal kapcsolatban, műtő,- és sugárajtókkal kapcsolatban, akadálymentesítéssel kapcsolatban, és még nagyon sok egyéb szolgáltatással kapcsolatban. Teljes körű, minden tekintetben tökéletes szolgáltatásra vágyik? Tőlünk megkaphatja! Látogasson el honlapunkra és tájékozódjon bővebben! Válasszon minket Ön is!
Besorolás Gyártó, Nagyker, Szolgáltató
Tevékenység, szolgáltatás: Automatizálás
Márkák: Domal, Dorma, EKU, Geze, RWA, Schüco
Tevékenységi ismertető: Épület-automatizálás, ajtók, vezérlések.
5.Alumat Kft.
Megye:
Pest
Cím:
2440 Százhalombatta, Csenterics út 1.
A cég cégböngészős oldala: http://alumatkft-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: Cégünk több mint tíz éve piacon lévő, automata bejárati ajtókat gyártó és szerelő vállalkozás. Munkánk során több mint ezer tolóajtót építettünk be. Tevékenységünk teljes körűen átfogja a piaci igényeket. A felméréstől a pontos gyártási műveleteken keresztül a helyszíni beszerelésig komplett szolgáltatást nyújtunk partnereinknek. A legyártott és beszerelt automatikák és nyíló szerkezetek karbantartásáról, garanciális felügyeletéről magas szakmai tudással bíró szerelőcsapatunk gondoskodik, tagjai a cég alakulása óta dolgoznak velünk.
Besorolás Gyártó, Szolgáltató
Márkák: Geze, Har 401
Tevékenységi ismertető: Automata nyíló-, toló-, forgóajtók, beléptetőrendszerek, kézi toló-, forgóajtók gyártása, forgalmazása.
A keresés 0.00 másodpercet vett igénybe.