Bárhol keressen a szóban
Szó elejétől keressen
Cég
Tevékenység
Termék
Márka
Kifejezésként, egyben
CÉGEK -

Forte

- 6 találat
1.Plichta és Társa Bt. Plichta Fotó
Megye:
Budapest
Cím:
1133 Budapest, Kárpát u. 40.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/plichtaestars-c
Rólunk: Cégünk már 11 éve vállal mindenféle fotókidolgozást. Minőségi digitális képkidolgozás mellett elem és film széles választékával várjuk Önöket. Digitális és hagyományos kidolgozás, KODAK minőségi papíron akár 30x91-es méretig, szaktanácsadás.
Besorolás Kisker, Szolgáltató
Márkák: Forte, Fuji, Kodak
Tevékenységi ismertető: Fotó- és optikai cikk kiskereskedelme, mindenféle fotó kidolgozása. Digitális képkidolgozás.
2.KPP Hungary Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1117 Budapest, Hengermalom u. 20.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/kpphungarykft-c
Rólunk: Kärhs parketta magyarországi importőre.
Besorolás Importőr, Nagyker
Tevékenységi ismertető: Szalagparketta, furnérpadló, parketta-kiegészítők, szegélylécek nagykereskedelme. Cégünk a Kährs és a Solidfloor parketták magyarországi importőre, valamint a Witex laminált padló és a Hoco szegélylécek nagykereskedője.
3.Makó és Társa Bt.
Megye:
Komárom-Esztergom
Cím:
2837 Vértesszőlős, Múzeum u. 46.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/makoestarsab-c
Rólunk: Profilunk laminált parketta kiskereskedelem! Szaküzletünk Komárom-Esztergom megyében Vértesszőlősön található, ahol szeretettel várunk minden érdeklődők. A laminált parketta árusítás mellett tevékenységi körünkbe tartozik a burkolás, kivitelezés és szaktanácsadás is. Termékeink között a parkettákon túl szegélyek (alacsony és magas szegély), habfólia, ragasztóanyag, lerakó szett, öntapadós profil, tisztítószerek is megtalálhatók.
Besorolás Kisker, Nagyker, Szolgáltató
Márkák: Forte, Kaindl, Kährs, L.O.C.
Tevékenységi ismertető: Parkettát szeretne? A Makó és Társát keresse! Nálunk padlót fog!
4.Garzon Bútor Kereskedelmi Kft.
Megye:
Fejér
Cím:
8000 Székesfehérvár, Bakony u. 4.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/garzonbutorke-c
Besorolás Gyártó, Importőr, Kisker, Nagyker, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Belsőépítészeti kivitelezés, fővállalkozás (iroda, kórház, oktatási intézmények, szállodaberendezések kivitelezése), egyedi tervezés, gyártás, helyszíni szerelés. Olasz elemes bútorok. irodabútorok forgalmazása.
5.Forteinvest Kft.
Megye:
Pest
Cím:
2600 Vác, Vám u. 3.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/fortefotokemia-c
Besorolás Gyártó, Importőr, Nagyker
Tevékenységi ismertető: Fotópapír, fotófilm gyártása. Fényképészeti vegyi anyagok gyártása, fényképészeti szolgáltatás, egyéb nagykereskedelem, export, import.
6.Leviatán Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1037 Budapest, Máramaros u. 46.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/leviatankft-c
Rólunk: Cégünk története személyes jellegű, 1998-ig nyúlik vissza. Számos véletlen egybeesése indította el ismerkedésemet a fitoösztrogénekkel: magam negyvenes éveim közepén jártam, éppen előttem a változókor; egy számomra nagyon hiteles ismerősöm, aki régóta foglalkozott szójával felhívta a figyelmem a nemzetközi kutatási eredményekre; végzettségem (ELTE biológia-kémia szak), életfelfogásom a természetes megoldásokat tartotta kézenfekvőnek. Több évembe tellett, mire sikerült az Országos Gyógyszerészeti Intézet (OGYI) szakvéleménye alapján az Országos Élelmezés- és Táplálkozástudományi Intézet (OÉTI) engedélyével 2002-ben piacra juttatni a fitoösztrogéneket. Az Országos Szabadalmi Hivatal mintavédelmi oltalmat jegyzett be a Szójavit-re. Ez az év egyébként is fordulópont volt az addig igen széles körben, hosszútávon alkalmazott hormonterápia (HT) területén is, hiszen klinikai eredmények rávilágítottak a mellékhatásokra, melyek alapján nyilvánosságra került, hogy a lehető legrövidebb ideig és legalacsonyabb mennyiségben tanácsos alkalmazni. 2003-ban az Észak-Amerikai Menopausa Társaság szakmailag állást foglalt, miszerint a HT mellett a változókori tünetek enyhítésében természetes megoldásként az életmódváltás, a fitoösztrogének, a poloskavész és az E-vitamin hatása klinikailag bizonyított. Ez a felismerés további megerősítést adott cégünk tevékenységéhez. Megtiszteltetés, hogy cégünk a Magyar Menopausa Társaság, ezen belül a Komplementer Medicina Fórum tagja lett. Fontosnak tartjuk, hogy korosztályunknak a magyar termékcsalád - mint eszköz - mellett hiteles és friss tájékoztatást - mint használati utasítást - adjunk, hogy a változás kellemetlenségeit ne csak elviselni, vagy eltűrni, hanem elfogadni is tudjuk, mert a ... menopausa nem betegség, hanem állapot!
Besorolás Gyártó, Nagyker
Márkák: Forte, Szójavit
Tevékenységi ismertető: Egy könnyed lépés a változás küszöbén (klimax, változókor) hormonpótlás nélkül, természetes fitoösztrogénnel segíthet hőhullám és csontritkulás ellen.