Bárhol keressen a szóban
Szó elejétől keressen
Cég
Tevékenység
Termék
Márka
Kifejezésként, egyben
CÉGEK -

Disney

- 4 találat
1.Csoki Savaria Kft.
Megye:
Veszprém
Cím:
8500 Pápa, Liszt Ferenc u. 1/B
A cég cégböngészős oldala: http://csokisavariak-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: A 12 éves múltra visszatekintő Schoco Bon Édesség Nagykereskedés megalakulása óta jelenlegi három telephelyével (Pápa, Pécs, Szombathely) Nyugat-Magyarország egyik meghatározó édesség-nagykereskedésévé nőtte ki magát, illetve országos lefedettséggel rendelkezik. Célunk az, hogy a hazánkban még kevésbé népszerű márkákkal ismertessük meg a viszonteladókat és vásárlókat, melyek minőségét és piaci létjogosultságát az Európai Unióban már hosszú évtizedek óta bizonyítják. Ilyen gyártók az Eichetti, a Klett, a Hauswirth, Freddi, Uno és a Tayas, mely márkanevek hazai közönséggel való megismertetését tűztük ki célul. Cégünk profilja: kekszek, krékerek, szelet és táblás csokoládék, jégcsokoládék, cukrok, teasütemények, desszertek, piskóták forgalmazása. Közel 4000 szerződéses kereskedelmi partnerünk zökkenőmentes árukiszállítását és a megrendelések pontos teljesítését végezzük. Beszállítóink körét úgy alakítottuk ki és alakítjuk folyamatosan, hogy mind a termékminőség, mind a megbízhatóság, mind a rugalmasság követelményeinek megfeleljenek a kedvező árak garantálása mellett.
Besorolás Importőr, Nagyker
Tevékenységi ismertető: Édesipari termékek forgalmazása, bel- és külföldön egyaránt.
2.Márkus-Trió Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1154 Budapest, Klapka György u. 47. fszt. 1.
A cég cégböngészős oldala: http://markus-triokft-c.cegbongeszo.hu
Besorolás Kisker, Nagyker
Márkák: Disney
Tevékenységi ismertető: Disney mintás női, férfi- és gyermekfehérnemű, pizsama, póló forgalmazása.
3.Btech Magyarország Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1142 Budapest, Erzsébet királyné útja 56/B
A cég cégböngészős oldala: http://btechmagyarors-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: Irodatechnikai nagykereskedésünk készséggel áll az Ön rendelkezésére. Számológép, szótárgép, telefon, bármire is legyen szüksége nálunk garantáltan megtalálja a megfelelő termékeket. Amennyiben minket választ, csak tökéletes termékekkel és igen széles kínálattal találkozhat, amely biztosítja majd Önt arról, érdemes minket választania, hozzánk fordulnia! Vegye fel velünk a kapcsolatot Ön is mielőbb!
Besorolás Nagyker
Tevékenységi ismertető: Irodatechnikai berendezések nagykereskedelme.
4.Andrea Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1095 Budapest, Soroksári út 110-112.
A cég cégböngészős oldala: http://andreakft-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: A céget 1989-ben alapították a jelenlegi tulajdonosok, amely egy kis, családi vállalkozásból nőtte ki magát a legnagyobb bébi- és gyermekruha gyártójává Magyarországon. Bébiruházatban 56-98 cm, a gyermekruházatban 104-164 cm között készülnek a termékek. A cég hivatalos márkakereskedője a Disney termékeknek. Az Andrea Kft. bejegyzett márkaneve: ASTI.
Besorolás Gyártó, Kisker, Nagyker
Termékek: Babakocsi, Bébiruha
Tevékenységi ismertető: Kötött- és textilruházat gyártása.
A keresés 0.00 másodpercet vett igénybe.