Bárhol keressen a szóban
Szó elejétől keressen
Cég
Tevékenység
Termék
Márka
Kifejezésként, egyben
CÉGEK -

Alex

- 10 találat
1.Alex Alföldi Exportfővállalkozási Kft.
Megye:
Jász-Nagykun-Szolnok
Cím:
5000 Szolnok, Meder u. 38.
A cég cégböngészős oldala: http://alexalfoldikf-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: Az ALEX Kft. egy 100%-ban magántulajdonú gépipari kisvállalkozás, mely 1991-ben alakult meg Szolnokon. Cégünk az országban és a Magyarországgal határos térségekben vált elismertté, mint a gabonaraktári anyagmozgató gépek gyártója és forgalmazója. Fő profilunk a szállítószalag és serleges felvonó gyártása. A 20 fős kisvállalkozás igen rugalmasan alkalmazkodik az iparban felmerülő sokrétű anyagmozgatási feladatok kihívásaihoz. Precíz mérnöki megoldásokkal rukkolt már elő a konzervipar, szőlészet, borászat, faipar, építőipar, papíripar, vegyipar, stb. területén is, melyről számos referencia tanúskodik. Az elmúlt években nagy hangsúlyt fektettünk gyártmányaink fejlesztésére, hogy azok lépést tartsanak a világszínvonallal, mert meglévő piacainkat csak így őrizhetjük meg. Célkitűzésünk az export bővítése, melynek feltétele, hogy gyártási kultúránkat is tovább fejlesztjük. Így elérhetjük, hogy gépeink jobbak lesznek a legjobbaknál, ami természetes törekvése egy olyan vállalkozásnak, amely hosszú távon tervezi tevékenységét.
Besorolás Gyártó, Importőr
Márkák: Alex, Damas, Petkus, Westrup
Tevékenységi ismertető: Fő tevékenységünk szállítószalagok, serleges felvonók és egyedi anyagmozgató berendezések, mint vagonrakodó gép, stb. gyártása, telepítése. Terménytisztító berendezések, láncos szállítók forgalmazása.
2.Pentamen Bútorház Kft.
Megye:
Borsod-Abaúj-Zemplén
Cím:
3525 Miskolc, Kis-Hunyad u. 52.
A cég cégböngészős oldala: http://pentamenbutorh-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: Irodabútor gyártása. Szeretné feldobni, megújítani irodáját? Szeretne egy egyedi irodát kialakíttatni magának, amelyben szívesebben töltené el mindennapjait? Ön a legjobb helyen jár, hiszen mi az irodabútorok gyártásában nagy tapasztalattal rendelkezünk. Látogasson el honlapunka, ahol bővebben megismerkedhet cégünkkel, munkáinkkal, árainkkal. Rendeljen már meglévő bútoraink közül, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot, és készíttessen egyedi bútorokat.
Besorolás Gyártó, Kisker, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Lakás- és irodakultúra. Tervezés, belsőépítészet, lakberendezés, irodaberendezés, üzemberendezés, világítástechnika, árnyékolástechnika, klímatechnika, vizuáltechnika, szőnyegek, padlóburkolás.
3.Kensho Szolgáltató Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1037 Budapest, Csillaghegyi út 13.
A cég cégböngészős oldala: http://kenshoszolgalt-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: Cégünk fő tevékenységi területei: játékok importja és nagykereskedelme, valamint sportszerek és sportfelszerelések importja és nagykereskedelme. Fő profilunk küzdősport felszerelések gyártása és forgalmazása. Saját márkájú Kensho termékeink minőségi termékek elfogadható áron. Termékeink: bokszzsákok, bokszkesztyűk, zsákoló kesztyűk, védőfelszerelések, feszített labda, kiegészítők, sport ruházat.
Besorolás Importőr, Nagyker
Márkák: Alex, Amav, Kensho, Step2
Tevékenységi ismertető: Sportfelszerelés és játék nagykereskedelme, importőr.
4.Príma Autóklíma Bt.
Megye:
Budapest
Cím:
1106 Budapest, Keresztúri út 116.
A cég cégböngészős oldala: http://primaautoklima-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: Cégünk 1993-ban kezdte meg működését. Kezdetben autóklímák beépítése, javítása valamint autógumi szerviz volt. Szolgáltatásainkat, melyek köre évről évre bővült, folyamatosan képzett és megfelelő szakmai tapasztalattal rendelkező munkatársakkal végezzük. Törekszünk a megfelelő műszaki berendezésekkel, korszerű műszerekkel biztosítani a javítási, karbantartási munkák minőségét.
Besorolás Kisker, Nagyker
Tevékenységi ismertető: Autó- és épületklímák, váltózárak értékesítése, beépítése, javítása. Teljes körű gumiszerviz, -értékesítés, -szerelés, kiegyensúlyozás.
5.Sumér-94 Bt.
Megye:
Baranya
Cím:
7621 Pécs, Tímár u. 23.
A cég cégböngészős oldala: http://sumer-94bt-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: Irodabútor kereskedelmünkben, Ön garantáltan megtalálja a megfelelő bútorokat, termékeket, hiszen igen széles kínálattal állunk az Ön rendelkezésére, a lehető legjobb árak mellett.Irodabútor, vagy irodaszék, nálunk semmi sem jelent problémát! Ha úgy érzi, hogy felkeltettük az érdeklődését, akkor látogasson el honlapunkra és tájékozódjon bővebben! Válasszon minket Ön is!
Besorolás Kisker
Tevékenység, szolgáltatás: Irodabútor kereskedelme
Tevékenységi ismertető: Irodabútor kereskedelme.
6.Marca-Delta Magyarország Kft.
Megye:
Pest
Cím:
2046 Törökbálint, Depo 0062
A cég cégböngészős oldala: http://marca-deltamag-c.cegbongeszo.hu
Besorolás Importőr, Nagyker
Tevékenység, szolgáltatás: Háztartási vegyi áru
Tevékenységi ismertető: Háztartási vegyi áru kis- és nagykereskedelme.
7.Antarktisz Bt.
Megye:
Budapest
Cím:
1163 Budapest, Cziráki u. 26-32.
A cég cégböngészős oldala: http://antarktiszbt-c.cegbongeszo.hu
Besorolás Nagyker
Tevékenység, szolgáltatás: Autófelszerelés nagykereskedelme
Tevékenységi ismertető: Autóklíma, állófűtés, váltózárak és tempomatok beszerelése, javítása. Klímaalkatrészek forgalmazása.
8.Porhop 2000 Bt.
Megye:
Borsod-Abaúj-Zemplén
Cím:
3530 Miskolc, Görgey Artúr u. 5.
A cég cégböngészős oldala: http://porhop2000bt-c.cegbongeszo.hu
Besorolás Kisker, Nagyker, Szolgáltató
Márkák: Alex, Eberspächer, GT
Tevékenységi ismertető: Gépjárműalkatrész-kereskedelem. Autóklímák, riasztók, központi zárak, állófűtések forgalmazása, javítása.
9.Graduál Bt. - Okos Játékok Üzlete
Megye:
Jász-Nagykun-Szolnok
Cím:
5000 Szolnok, Tófenék út 4.
A cég cégböngészős oldala: http://gradualbt-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: Elege van már abból, hogy a játék piacon nem talál megfelelő játékot gyermekének? Hogy a játékok nagyon rossz minőségűek, és nem hogy fejlesztenék a gyermekünket, hanem tulajdonképpen semmire nem jók. Amennyiben készségfejlesztő játékokkal kapcsolatban szeretne bővebben tájékozódni, mindenképpen csak azt tanácsolhatom, hogy látogasson el honlapunkra és tekintse meg széles választékunkat! Fejlesztőjátékok kereskedelme várja Önt nálunk! Vegye fel velünk a kapcsolatot!
Besorolás Nagyker
Tevékenységi ismertető: Iskolafelszerelések, szemléltetőeszközök, fejlesztőjátékok forgalmazása. "Lehet ragyogóbb ötlete? Okos játékok üzlete." Taneszközök forgalmazása.
10.Florin Vegyipari és Kereskedelmi Zrt.
Megye:
Csongrád
Cím:
6725 Szeged, Kenyérgyári út 5.
A cég cégböngészős oldala: http://florinvegyipar-c.cegbongeszo.hu
Besorolás Gyártó, Importőr
Tevékenység, szolgáltatás: Kozmetikai termékek gyártása
Tevékenységi ismertető: Kozmetikai termékek gyártása és forgalmazása.
A keresés 0.00 másodpercet vett igénybe.