Bárhol keressen a szóban
Szó elejétől keressen
Cég
Tevékenység
Termék
Márka
Kifejezésként, egyben
CÉGEK -

Aereco

- 7 találat
1.Maráczi Árnyékolástechnikai Kft.
Megye:
Pest
Cím:
2030 Érd, Nógrádi u.21.
A cég cégböngészős oldala: http://maracziarnyeko-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: Cégünk Budapesten és vonzáskörzetében tevékenykedik. Megrendelőink igényeit kívánjuk kielégíteni a felméréstől a szaktanácsadáson keresztül a beépítésig, legyen szó bármilyen egyéni megoldásról.
Besorolás Kisker, Képviselet, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Üdvözlöm Tisztelt Érdeklődő ! Cégünk árnyékolástechnikai termékek valamint minőségi műanyag nyílászárók forgalmazásával, beépítésével, javításával foglalkozik.
2.Ata-Ablak Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1204 Budapest, Torontál u. 3.
A cég cégböngészős oldala: http://ata-ablakkft-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: Üdvözöljük az Ata-Ablak Kft.-nél! Ha találna egy céget mely megad önnek mindent amire vágyik, nem az lenne a tökéletes? A mi nyílászáróink minden részletükben gondos odafigyeléssel készültek. Észre fogja venni a különbséget, a rengeteg lehetőséget és az elkötelezettségünket egy cél érdekében ami nem más, mint a tökéletesség!
Besorolás Gyártó, Kisker, Nagyker, Termelő, Képviselet, Szolgáltató
Márkák: Aereco, Dimex, Winkhause
Tevékenységi ismertető: Minőségi műanyag nyílászárók ajtó, ablak gyártásával, értékesítésével és beépítésével foglalkozunk.
3.Mikratherm Plusz Kft.
Megye:
Pest
Cím:
2370 Dabas, Bánki Donát u. 6.
A cég cégböngészős oldala: http://mikrathermplus-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: A Mikratherm Plusz Kft. fő profilja az építőiparban egyre nagyobb elismerést kiváltó műanyag nyílászárók gyártása. Gyárunk egy modern technikával felszerelt üzemegységgel rendelkezik, mely lehetőséget biztosít az egész ország rugalmas és magas szintű ellátására. Termékeinkkel olyan megoldásokat kínálunk, melyek a legjobb fejlesztési irányzatoknak felelnek meg Európa szerte. Sikeres termékcsaládunkat, az IQ ablakrendszert Dabason gyártjuk, ahol a precíz gyártástechnológiát a legkorszerűbb számítógépes vezérlésű gépek és munkatársaink felkészültsége biztosítja.
Besorolás Gyártó, Importőr, Kisker, Nagyker, Termelő, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Kiváló minőségű GEALAN műanyag nyílászárók gyártása 5 és 6 kamrás kivitelben szállítással és beépítéssel. Továbbá redőnyök, rovarhálók, párkányok és egyéb kiegészítők forgalmazása. Szekcionált garázskapu forgalmazása egyedi méretekben is.
4.Safe Cold Bt.
Megye:
Komárom-Esztergom
Cím:
2890 Tata, Egység u. 11.
A cég cégböngészős oldala: http://safecoldbt-c.cegbongeszo.hu
Besorolás Kisker, Szolgáltató
5.Energosolar Kft.
Megye:
Hajdú-Bihar
Cím:
4031 Debrecen, Kishegyesi út 47/B.
A cég cégböngészős oldala: http://energosolarkft-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: Társaságunk az ENERGOSOLAR Tervező szoltáltató és Kereskedelmi KFT. 1997-ben alakult. Cégünk számos megvalósult beruházás generáltervezője és kivitelezője az első vázlatoktól, az engedélyezési és kivitelezési terveken keresztül az átadásig, üzemelésig. Társaságunk az épületgépészet komplex tervezői és kivitelezői hátterét biztosítja. Cégünk tulajdonosai: László István cégtulajdonos, okl. épületgépész üzemmérnök G-1(10)/09-0330 Lakatos Imre cégtulajdonos, okl. épületgépész üzemmérnök G-1(04)/09-0105 A kivitelezési munkáinkat saját kapacitással, illetve jól bevált, minősített alvállalkozóinkkal az ISO 9001:2000 szabvány szerinti minőségirányítási rendszer figyelembevételével valósítjuk meg.
Besorolás Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Épületgépészeti tervezés-kivitelezés, épületgépészeti termékek forgalmazása.
6.Jokonel Kft.
Megye:
Komárom-Esztergom
Cím:
2851 Környe, Ady E. u. 3.
A cég cégböngészős oldala: http://jokonelkft-c.cegbongeszo.hu
Besorolás Nagyker
Tevékenység, szolgáltatás: Baromfiipar, Épületgépészet, Prémesállat-ipar
Tevékenységi ismertető: Szellőzéstechnikai termékek forgalmazása.
7.Farkas és Társai Bt.
Megye:
Veszprém
Cím:
8411 Veszprém, Buzogány u. 11.
Besorolás Kisker, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Társaságunk klíma- és hűtőberendezések, hőszivattyúk és légtechnika forgalmazásával, szerelésével, javításával és karbantartásával foglalkozik, Veszprém megye és nyugat Dunántúl területén 2003 óta.
A keresés 0.00 másodpercet vett igénybe.