Keresés az adatbázisban
Bárhol keressen a szóban
Szó elejétől keressen
Cég
Tevékenység
Termék
Márka
Kifejezésként, egyben
Napi frissítésű gazdasági és céginformációs hírek
Szerdától drágul az üzemanyag
Szerdán a Mol a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát 3 forinttal, míg a gázolajét 5 Ft-tal emeli. A változást követően a benzin literenkénti átlagára 378 forintra, a gázolajé 391 forintra emelkedik. Az autósok a különböző töltőállomások árai között akár 50 forintos különbséget is tapasztalhatnak Az üzemanyagok ára legutóbb pénteken változott, a 95-ös benziné 2 forinttal...
Bővebben›
Bulgáriában hamarosan bevezetik az eurót
Bulgária lesz az eurózóna huszadik országa, de nem szabad elsietni a folyamatot, ami ehhez vezet – nyilatkozta Pierre Moscovici, az Európai Bizottság gazdasági és pénzügyekért felelős biztosa pénteken. Az ország kormánya elkötelezett az euró bevezetése mellett, és egy éven belül tagjai lehetnek az ERM II. árfolyam-mechanizmus rendszernek, melyben két évet kell eltölteniük, mielőtt az...
Bővebben›
A banki adategyeztetés október végéig lehetséges
A parlamenti ülésen 2019.06.25-én 156 igen szavazattal, 1 nem ellenében fogadta el a pénzmosás és a terrorizmus finanszírozása megelőzéséről és megakadályozásáról szóló jogszabály módosítását, a házszabálytól eltérve. A változtatás a hatékony végrehajtás, valamint a még szükséges ügyfélátvilágítás megfelelő elvégzése érdekében egy új értesítési kötelezettséget is bevezet: a szolgáltatóknak a...
Bővebben›
Őstermelők adóbevallása
A NAV idén, első alkalommal készít ett adóbevallási tervezetet a mezőgazdasági őstermelőknek is, ha a bevallások és adatszolgáltatások szerint 2017-ben bevételt, jövedelmet szereztek. De a mezőgazdasági őstermelőknek (családi gazdálkodók, családi gazdaság tagjai) ki kell egészíteniük az adóbevallási tervezetet az önálló tevékenységből, illetve az őstermelői tevékenységből keletkezett...
Bővebben›
Legújabb partnereink
Lad Község Önkormányzata
Községünk sokat tesz azért, hogy az itt élők és ide látógatók elégedettek legyenek az infrastruktúrával. Odafigyelünk az úthálózatra, a téli fagyások kijavítására, továbbá a vezetékes víz- és gázellátásra. Közigazgatás területén igyekszünk az elvárásoknak megfelelni. A településfejlesztést soha nem tekinthetjük befejezettnek, mert folyamatosan követni kell az idő szavát. Látogasson el honlapunkra, ahol bővebben megismerheti településünket.
Bővebben›
Hórukk-Speed Bt.
Cégünk fő tevékenységi köréhez közúti forgalmazás, költöztetés, szállítás és szállítmányozás tartozik. Cégek, lakások, irodák átköltöztetését, közúti fuvarozást, akár nehéz, vagy igen törékeny áru szállítását is vállaljuk. Munkánk mindig gyors, így a legrövidebb úton szállítunk szem előtt tartva a környezetvédelem fortélyait. Érvényes sokoldalú biztosításokkal és engedélyekkel szolgáljuk az ügyfél igényeit. Keresse honlapunkat!
Bővebben›
Farkas-Farm Kft.
Cégünket 2003-ban alapítottuk, családi tulajdonban van. 2003-ban mezőgazdasági tevékenységgel is foglalkoztunk, ma már csak fémipari tevékenységeket végzünk. 2009 évelején lehetőségünk nyílt egy új üzem épület megvásárlására, ezzel együtt nőtt a kapacitásunk is. Cégünknél jelenleg 13 fő szakmunkás végez munkát, végzünk bérmunkát, illetve helyszíni szerelést és védőgázos hegesztést, hegesztőink egy része rendelkezik érvényes minősítéssel is. Referenciák: Alföld Porcelán Edénygyár Zrt Hódmezővásárhely /Gépek karbantartása, égetési segédeszközök gyártása/ Linamar Hungary Nyrt Orosháza /Védőgázos hegesztés/ Váll-ker Kft Makó /Védőgázos hegesztés/ Svájc /Tömegcikk gyártás/
Bővebben›
Alfafém Bt.
Bútorok gyártásával foglalkozó cégünk, nagyon sok, és széleskörű szolgáltatással várja Önt. Csővázas iskolabútor gyártás, kárpitos vasalatok gyártása, ágygépek gyártása, bármi is szerepeljen a tervei között, ha úgy érzi, hogy pont ezen termékek dolgok, bármelyikére is lenne szüksége, mindenképpen tájékozódjon bővebben honlapunkon! Szeretne tökéletes szolgáltatásban részesülni? Megfelelő, baráti árakkal találkozni? Keressen fel minket Ön is!
Bővebben›
Euroleasing Kft.
Szeretne már egy új autót? Nagy a család és a régiben már nem férnek el? Akkor Önnek a mi cégünk megmutatja a megoldást! Számtalan lehetőséggel tudunk szolgálni, ha megbízást ad nekünk. Új autó vásárlásához hitelt biztosítunk. Az Euroleasing Kft számtalan lehetőséggel áll a vevői rendelkezésére. Keresse oldalunkon ajánlatainkat!
Bővebben›
Herbalance Kft.
Cégünk egészségügyi termékek nagykereskedelmével foglalkozik. Számos termékünkből válogathat, teák, szirupok, tapaszok, samponok, hajpakolások, gyermekeknek való vitaminok, és még rengeteg minden, ami az egészség megőrzéséhez szükséges. Üzleteink Szegeden, Budapesten, és Szabadkán találhatóak. Keresse fel honlapunkat, és webáruházunkon keresztül is vásárolhat, melynél az adataira, a vásárlásra, a szállításra, és az esetleges visszafizetésre is garanciát vállalunk!
Bővebben›
Győri Vásár Kft.
Cégünk profilja a kiállítástervezés, -szervezés, kivitelezés, rendezvényszervezés. Faházak bérbeadásával is foglalkozunk. Vállaljuk szakmai, kulturális és szórakoztató rendezvények teljes körű lebonyolítását. Szolgáltatásainkkal jelentősen hozzájárulunk ügyfeleink üzleti, ügyfélkapcsolati és egyéb céljainak megvalósításához. Alapelvünk, hogy partnereink igényeihez maximálisan igazodva, rendezvényeinkről mind a megrendelő, mind a vendégek elégedetten távozzanak.
Bővebben›
Thermoszer Bt.
Cégünk Kecskeméten tevékenykedik. Fűtési kazánok karbantartásával, -tisztításával, -szerelésével, -javításával, gépészeti hőszigeteléssel foglalkozunk.
Bővebben›
Digytall Office Kft.
Cégünk hivatalos Kyocera márkaképviselet, és szerviz, valamint kiemelt Epson partner. Amire az irodájában szüksége lehet! Nyomtasson jobbat kevesebbért! Legyen Ön is partnerünk! Testreszabott irodatechnikai megoldásokat kínálunk Ügyfeleink számára országszerte az értékesítéstől, a szervizszolgáltatáson és lízingen át a komplett cégszervizig. Termékeink közé magas minőségű, ugyanakkor alacsony üzemeltetési költségű nyomtatók, fénymásolók, iratmegsemmisítők, számítógépek, notebookok, monitorok és egyéb kiegészítő termékek tartoznak. Pl: Papír- és irodaszer, nyomtatvány, kellékanyagok. Cégünk a japán Kyocera digitális fénymásolók és multifunkciós nyomtatók kiemelt forgalmazója. Cégünk a japán Kyocera kerámiakések és egyéb kerámiatermékek magyarországi disztribútora. Cégünk Gyémánt fokozatú minősített szerviz. Szolgáltatásaink: Szerviz: szerviz igényét a kyoceramasolok.com oldalon keresztül teheti meg. Fullszerviz: Szerződéses megállapodás, amely során a leendő partnerrel egyéni megállapodás köttetik az ügyfél meglévő, vagy az új gépparkjának üzemeltetésére. Ön élvezi a gépek adta lehetőségeket, cégünk leszállítja az üzemeléshez szükséges festékeket.
Bővebben›
Főv-2 Zrt.
A Főv-2 Építőipari és Beruházó Zrt. a magyar építőipar egyik legnagyobb múlttal rendelkező és jelenleg is működő vállalkozása. A tevékenysége jelenleg az építőipari fővállalkozásra, illetve ahhoz kapcsolódó tervezési feladatokra terjed ki. Munkáinak 90%-át közbeszerzéses megrendelések, a többit egyéb versenytárgyalásos megrendelések teszik ki. A cégvezetés és a dolgozók célja a megrendelők igényeinek maximális kiszolgálása, a legjobb minőség mellett, a határidők pontos betartásával.
Bővebben›