Keresés az adatbázisban
Bárhol keressen a szóban
Szó elejétől keressen
Cég
Tevékenység
Termék
Márka
Kifejezésként, egyben
Napi frissítésű gazdasági és céginformációs hírek
Szerdától drágul az üzemanyag
Szerdán a Mol a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát 3 forinttal, míg a gázolajét 5 Ft-tal emeli. A változást követően a benzin literenkénti átlagára 378 forintra, a gázolajé 391 forintra emelkedik. Az autósok a különböző töltőállomások árai között akár 50 forintos különbséget is tapasztalhatnak Az üzemanyagok ára legutóbb pénteken változott, a 95-ös benziné 2 forinttal...
Bővebben›
Bulgáriában hamarosan bevezetik az eurót
Bulgária lesz az eurózóna huszadik országa, de nem szabad elsietni a folyamatot, ami ehhez vezet – nyilatkozta Pierre Moscovici, az Európai Bizottság gazdasági és pénzügyekért felelős biztosa pénteken. Az ország kormánya elkötelezett az euró bevezetése mellett, és egy éven belül tagjai lehetnek az ERM II. árfolyam-mechanizmus rendszernek, melyben két évet kell eltölteniük, mielőtt az...
Bővebben›
A banki adategyeztetés október végéig lehetséges
A parlamenti ülésen 2019.06.25-én 156 igen szavazattal, 1 nem ellenében fogadta el a pénzmosás és a terrorizmus finanszírozása megelőzéséről és megakadályozásáról szóló jogszabály módosítását, a házszabálytól eltérve. A változtatás a hatékony végrehajtás, valamint a még szükséges ügyfélátvilágítás megfelelő elvégzése érdekében egy új értesítési kötelezettséget is bevezet: a szolgáltatóknak a...
Bővebben›
Őstermelők adóbevallása
A NAV idén, első alkalommal készít ett adóbevallási tervezetet a mezőgazdasági őstermelőknek is, ha a bevallások és adatszolgáltatások szerint 2017-ben bevételt, jövedelmet szereztek. De a mezőgazdasági őstermelőknek (családi gazdálkodók, családi gazdaság tagjai) ki kell egészíteniük az adóbevallási tervezetet az önálló tevékenységből, illetve az őstermelői tevékenységből keletkezett...
Bővebben›
Legújabb partnereink
Szent Benedek-Submontanum Kft.
A társaság alapítója és tulajdonosa kilencvenes évek végén hozta létre a céget. Vállalkozásunk szőlőtermesztéssel és borászattal foglalkozik. A pincészet Európa földrajzi közepén, Tállyán található. Pincészetünk a hagyományoknak megfelelően kőből épült, kb. 200 évvel ezelőtt, teljes hossza 70 méter. Borászatunk kizárólag magas színvonalú, exkluzív borokat állít elő, a száraz boroktól a hatputtonyos aszúig, fahordós erjesztéssel és érleléssel. Kóstolja meg termékeinket, látogasson el borászatunkba!
Bővebben›
Pintér PC-NC Kft.
Alkatrész, csavar, szerszám? Akkor Pintér PC-NC kft. Nagy múltú vállalkozás fémmegmunkáláshoz és a csavar illetve szerszámgyártáshoz szakosodott cég, szeretettel toborozza, a meglévő ügyfelek mellé az újakat, egyik napról a másikra bővülő termék palettájával, és munkatársaik az év minden napján állnak a megrendelők szolgálatára, kattintson oldalukra.
Bővebben›
Contromat Robottechnika Kft.
Egyedi gépgyártás, építőanyag széles választéka, méréstechnika. Hogy mit jelent ez? Cégünk, ezen szolgáltatásokkal foglalkozó cég. Mit tudunk biztosítani az Ön számára? Tökéletes szolgáltatást, minden igényt kielégítően, nagyon kevdező árakat, és megbízhatóságot! Cégünkkel és szolgáltatásainkkal kapcsolatban, még bővebben tájékozódhat amennyiben ellátogat honlapunkra!
Bővebben›
Hotel Sissi Szállodaüzemeltető Kft.
Hotel Sissi Szállodaüzemeltető Kft. által üzemeltetett szálloda központi, mégis csendes helyen lévő, Budapest történelmi, üzleti és bevásárlórészében várja vendégeit. Cégünk a szálllodaipar területén tevékenykedik, szálláshely-szolgáltatást és vendéglátást kínál vendégei részére. Szobáink összetétele és felszereltsége különféle igényeket elégít ki. Légkondicionált konferenciatermeinkhez konferenciaszolgáltatások körét biztosítjuk.Tekintse meg honlapunkat, látogasson el szállodánkba!
Bővebben›
Hatteras Humán Fejlesztő Kft.
Hatteras Humán Fejlesztő Kft. felnőttoktatás, szakképzés, üzletviteli tanácsadás terén fejti ki tevéknységét. A Kft jelenleg 3 cégből áll. Hatteras Szervezetfejlesztő Kft. , Humán Fejlesztő Kft. , Bootcamp Kft. alkotja. Területük lefedi az szervezetfejlesztést, indoor tréningszervezést, , mentálhigiénés tanácsadást, valamint szakmai képzések adminisztrációját és egyben megtartását. Ha bővebb információra van szüksége az üzletviteli tanácsadás, felnőttoktatás, szakképzés területén, látogasson el honlapunkra, tekintse meg számos referenciánkat!
Bővebben›
SHC Kft.
Cégünk 2000 óta működik a számítástechnika területén. Eleinte használt gépek felújításával és értékesítésével foglalkoztunk, később az új gépek is bekerültek a termékpalettánkra, majd a piaci nyomás hatásra belevágtunk a szolgáltatóiparba is. Ma már széles skálán tudjuk ajánlani szolgáltatásainkat, rendszerfelügyelet, távfelügyelet, karbantartás, távsegítségnyújtás, rendszer telepítés, bővítés, vírus irtás, spyware eltávolítás, internet beállítás, hálózati infrastruktúra építés, programok installálása, konfigurálása, új rendszerek implementálása, telefon és riasztóközpontok telepítése, szervizelése, kamerás, IP kamerás megfigyelőrendszerek telepítése.
Bővebben›
Kvinterv Bt.
Cégünk 1996-ban alakult, jelenlegi alkalazottaink száma 5 fő. Gyenge és erősáramú villamossági tervezéssel foglalkozunk.
Bővebben›
Intertel Kft.
Egységes közműtérkép, digitális helyszínrajz készítése, vezetés. Digitalizálás, térinformatikai rendszerek kialakítása. Cégünknél 5 fő alkalmazott dolgozik.
Bővebben›
Orehovszky Tibor
Megrendelésre gyártok bútorokat, egyedi elképzelések, igények szerint (konyhába, hálószobába, irodába).
Bővebben›
Kiksz Közlekedésfejlesztési Zrt.
Vállalatunk az Európai Unió társfinanszírozásával megvalósuló beruházásokat koordináló és ellenőrző közreműködő szervezet. Cégünk profilja, műszaki szakértés, pályázati programkezelés valamint pénzügyi és műszaki adatok rögzítése. A Zrt. az EU konform előkészítéséért és megvalósításáért felelős. A közlekedési infrastruktúra fejlesztését támogató források felhasználásával vasúti, közúti, vízi, és légi közlekedési projektek megvalósítását támogatjuk fejlesztési programokkal. Feladatunk a magyarországi közlekedésfejlesztési projektek megtervezése, kivitelezése. Munkánkat a Felügyelőbizottság ellenőrzi, így biztosítva a szabályoknak megfelelő pontos, precíz, minőségi munkát.
Bővebben›