Keresés az adatbázisban
Bárhol keressen a szóban
Szó elejétől keressen
Cég
Tevékenység
Termék
Márka
Kifejezésként, egyben
Napi frissítésű gazdasági és céginformációs hírek
Szerdától drágul az üzemanyag
Szerdán a Mol a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát 3 forinttal, míg a gázolajét 5 Ft-tal emeli. A változást követően a benzin literenkénti átlagára 378 forintra, a gázolajé 391 forintra emelkedik. Az autósok a különböző töltőállomások árai között akár 50 forintos különbséget is tapasztalhatnak Az üzemanyagok ára legutóbb pénteken változott, a 95-ös benziné 2 forinttal...
Bővebben›
Bulgáriában hamarosan bevezetik az eurót
Bulgária lesz az eurózóna huszadik országa, de nem szabad elsietni a folyamatot, ami ehhez vezet – nyilatkozta Pierre Moscovici, az Európai Bizottság gazdasági és pénzügyekért felelős biztosa pénteken. Az ország kormánya elkötelezett az euró bevezetése mellett, és egy éven belül tagjai lehetnek az ERM II. árfolyam-mechanizmus rendszernek, melyben két évet kell eltölteniük, mielőtt az...
Bővebben›
A banki adategyeztetés október végéig lehetséges
A parlamenti ülésen 2019.06.25-én 156 igen szavazattal, 1 nem ellenében fogadta el a pénzmosás és a terrorizmus finanszírozása megelőzéséről és megakadályozásáról szóló jogszabály módosítását, a házszabálytól eltérve. A változtatás a hatékony végrehajtás, valamint a még szükséges ügyfélátvilágítás megfelelő elvégzése érdekében egy új értesítési kötelezettséget is bevezet: a szolgáltatóknak a...
Bővebben›
Őstermelők adóbevallása
A NAV idén, első alkalommal készít ett adóbevallási tervezetet a mezőgazdasági őstermelőknek is, ha a bevallások és adatszolgáltatások szerint 2017-ben bevételt, jövedelmet szereztek. De a mezőgazdasági őstermelőknek (családi gazdálkodók, családi gazdaság tagjai) ki kell egészíteniük az adóbevallási tervezetet az önálló tevékenységből, illetve az őstermelői tevékenységből keletkezett...
Bővebben›
Legújabb partnereink
Narthex Építészeti Kft.
10 fős irodánkban építészeti és tervezési munkákat vállalunk.
Bővebben›
Infopatika Kft.
Cégünk, az Infopatika Kft. 1998-ban alakult, fő tevékenységként számítástechnikai termékek, PC konfigurációk értékesítésével és rendszerfelügyelettel foglalkoztunk. 2002 októberében a cég kibővült, profilt váltott és MP3-as lejátszók és más multimédiás termékek importjával, valamint kis- illetve nagykereskedelmi forgalmazásával kezdett foglalkozni. 2003-ban elindult az infopatika.hu webshopunk. A honlapunkon arra törekszünk, hogy a termékeinkről mindig bőséges és friss információt nyújtsunk a vásárlóinknak, továbbá olyan értéknövelő szolgáltatásokat, mint pl. az ingyenes országos házhoz szállítás. A fentieken túl saját szervizkapacitással is rendelkezünk, így valamennyi általunk forgalmazott termék javítását is el tudjuk látni. Jövőbeli célunk a digitális szórakoztató-elektronikai ill. multimédiás termékek (MP3, MP4, PMP lejátszók, PNA, Digitális fotókeret, Digitális toll, stb.) választékának további szélesítése és szolgáltatásaink bővítése. Legfontosabb szempontunk a minőség, ezért kizárólag általunk is tesztelt, jó minőségű termékeket forgalmazunk. Bízunk benne, hogy a jövőben is meg tudunk felelni a viszonteladó és egyéni ügyfelek által támasztott követelményeknek és egyre több partner és vásárló távozik elégedetten tőlünk.
Bővebben›
Épker 2000 Plussz Kft.
Cégünk az Épker 2000 Plussz Kft. 2097 Pilisborosjenő, Bécsi út 2. cím alatt található. Társaságunk építőanyag-forgalmazással, természetes kőburkolatok kiskereskedelmi és nagykereskedelmi értékesítésével foglalkozik. Főbb termékeink: kőburkolat, burkolóanyag, díszítőelem, díszburkolat. Ügyfeleinket szaktanácsadással segítik munkatársaink. Bővebb tájékoztatásért kérjük látogasson el honlapunkra, ahol termékeinket is megismerheti.
Bővebben›
JUB Kft.
Festéknagykereskedésünk garantáltan elkápráztatja majd Önt, amennyiben ellátogat hozzánk és megtekinti széles kínálatunkat! Biztos vagyok abban, hogy amennyiben minket választ, csak elégedett lesz majd, mind áraink tekintetében, mind pedig a minőséggel kapcsolatban! Szeretne még több információhoz jutni? Szeretné megtalálni a megfelelő színeket a tökéletes otthon kialakítása érdekében? Csak egy valamit kell tennie! Ellátogat honlapunkra és felveszi velünk a kapcsolatot! Alapozó, beltéri falfesték, és még sok más termék! Keressen minket!
Bővebben›
Pagony Kft.
Cégünk jogelődje 1990-ben alakult. Fő tevékenységünk a kert- és parképítés. Szolgáltatásaink közt megtalálható a kerttervezés, tájtervezés és tájépítészet. Irodánk tagja a Kós Károly Egyesületnek. Irodánk megtalálható Budapest XI. kerületében, a Budafoki út 53. szám alatt.
Bővebben›
Bíró és Társa Bt.
Úgy gondolom, hogy minden ember szereti a természetet, és ez alól otthonunk sincs kizárva. Persze ez nem azt jelenti, hogy erdőben élünk, jóval inkább arról van szó, hogy szeretjük a természetes, a fa bútorokat otthonunkban. Gondolt már valaha merészet? Gondolkodott már azon, hogy milyen lenn álmai bútora? Ha még nem, akkor mindenképpen csak azt tanácsolhatom, hogy érdemes ezen elgondolkodni, hiszen a legjobb helyen jár annak érdekében, hogy álmai valóra váljanak, bútorok tekintetében. Ágy vagy lépcső, szekrény, bármi is szerepeljen a tervei között, keressen fel minket!
Bővebben›
Dr. Hotellátó Zrt.
A Dr. Hotellátó Zrt. Magyarország piacvezető cége szálloda-ellátásban. A vállalkozás családi kézben van, s a 70-es években jött létre. Mára a cég a párizsi székhelyű GM GROUPE-nak, a világ legnagyobb és legkiterjedtebb gyártói és szállítói hálózattal rendelkező szálloda-ellátó cégének magyarországi és román ügynöksége. Tevékenységi körünkbe tartozik ipari és háztartási tisztítószerek importja mellett ipari és háztartási tisztítószerek nagykereskedelme is.
Bővebben›
Rohde & Schwarz Budapesti Iroda
Cégünk 1990-ben alakult, belföldön vállalunk munkát.
Bővebben›
Mohos Bt.
Szeretné felújítani az otthonát? Új dizájt akarna vinni bele ? Akkor a Mohos Bt. ?re van, szüksége fából gyártanak Bútorlap, karnis, korlát, lépcső, ezeket tudja önnek ajánlani csúcs minőségbe, ahogy szeretné! További információhoz kérjem, keressen fel vagy látogasson el weboldalunkra ahol folyamatos akciónkkal kedves keddünk. www.mohosbt.fw.hu. Forduljunk bizalommal hozzánk!
Bővebben›
Laki Épületszobrász Zrt.
A Laki Zrt. csaknem negyedszázada aktív és állandó szereplője a magyar építőipari piacnak, és alapítása óta egyre növekedve hódítja meg az építőipar különböző szegmenseit. 2005-től a piaci igényeknek megfelelően a Laki Zrt. a már meglévő 6 üzletágát bővítette az építő-beruházó és ingatlanfejlesztő divíziókkal. A generálkivitelezései során, a saját szakemberei mellett, régi és sokszor kipróbált alvállalkozókkal szoros együttműködésben, munkafázisokat összehangolva, állnak a megrendelőik rendelkezésére. A Laki Zrt. egyedülálló a magyar piacon abban a tekintetben, hogy az építőipar különböző részfeladatait tömörítő kivitelező cégcsoport 3,5 és 1,5 hektáros ipartelepein 25 000 m2 alapterületű üzemi háttérrel is rendelkezik, amelyek a legkorszerűbb gépekkel és technológiákkal felszereltek. A nagy volumenű projektek mellett 2007-ben megvásárolta a Szabados és Társai Belsőépítészeti és Faipari Kft.-t, aminek köszönhetően immár nagyobb léptékű belsőépítészeti, generál-kivitelezési feladatokhoz ezen a területen is biztosítani tudja a gyártói hátteret. Szolgáltatásai kiváló eredményét a megrendelőik elégedettsége tükrözi.
Bővebben›