Keresés az adatbázisban
Bárhol keressen a szóban
Szó elejétől keressen
Cég
Tevékenység
Termék
Márka
Kifejezésként, egyben
Napi frissítésű gazdasági és céginformációs hírek
Szerdától drágul az üzemanyag
Szerdán a Mol a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát 3 forinttal, míg a gázolajét 5 Ft-tal emeli. A változást követően a benzin literenkénti átlagára 378 forintra, a gázolajé 391 forintra emelkedik. Az autósok a különböző töltőállomások árai között akár 50 forintos különbséget is tapasztalhatnak Az üzemanyagok ára legutóbb pénteken változott, a 95-ös benziné 2 forinttal...
Bővebben›
Bulgáriában hamarosan bevezetik az eurót
Bulgária lesz az eurózóna huszadik országa, de nem szabad elsietni a folyamatot, ami ehhez vezet – nyilatkozta Pierre Moscovici, az Európai Bizottság gazdasági és pénzügyekért felelős biztosa pénteken. Az ország kormánya elkötelezett az euró bevezetése mellett, és egy éven belül tagjai lehetnek az ERM II. árfolyam-mechanizmus rendszernek, melyben két évet kell eltölteniük, mielőtt az...
Bővebben›
A banki adategyeztetés október végéig lehetséges
A parlamenti ülésen 2019.06.25-én 156 igen szavazattal, 1 nem ellenében fogadta el a pénzmosás és a terrorizmus finanszírozása megelőzéséről és megakadályozásáról szóló jogszabály módosítását, a házszabálytól eltérve. A változtatás a hatékony végrehajtás, valamint a még szükséges ügyfélátvilágítás megfelelő elvégzése érdekében egy új értesítési kötelezettséget is bevezet: a szolgáltatóknak a...
Bővebben›
Őstermelők adóbevallása
A NAV idén, első alkalommal készít ett adóbevallási tervezetet a mezőgazdasági őstermelőknek is, ha a bevallások és adatszolgáltatások szerint 2017-ben bevételt, jövedelmet szereztek. De a mezőgazdasági őstermelőknek (családi gazdálkodók, családi gazdaság tagjai) ki kell egészíteniük az adóbevallási tervezetet az önálló tevékenységből, illetve az őstermelői tevékenységből keletkezett...
Bővebben›
Legújabb partnereink
Luda Kft.
Cégünk a Luda kereskedelmi Kft, immár hetedik éve foglalkozik szaniteráruk és különböző szerelvények importjával, nagykereskedelmével. Elsődleges célunk partnereink elégedettsége, ezért folyamatosan bővítjük termékkörünket a minőség maximális figyelembevételével. 2000 m2-es raktárunkban mintegy 1000 féle termék található.
Bővebben›
Gép és Szerszám Kft.
Cégünk 2008-ban kezdte meg működését. Fő tevékenységi körünk gépszerszámok kis- és nagykereskedése. Webáruházunkban található termékeink közt szerepelnek fogók, csavarhúzók, kalapácsok, villáskulcsok, reszelős, elektromos kisgépek, inverterek, hegesztőtrafók, csörlők, emelők, légszerszámok, molnár kocsik, fúrók, mérőeszközök.
Bővebben›
Palansky Ingatlankezelő Kft.
Cégünk ingatlankezeléssel, bérbeadással, üzemeltetéssel foglalkozunk Heves megyében.
Bővebben›
Victory Budaörs Autó Kft.
Cégünk közel 20 éve számos hazai és külföldi megrendelés teljesítésével vett részt a magyar "veteránozás" alakításában. Cégünk mottójának szellemében :"Szépet, igényesen, jól!" többféle szolgáltatást kínálunk. Csak néhányat a teljesség igénye nélkül: javítás, szervizelés, versenyre való felkészítés, autóbérlés, állapotfelmérés, személygépkocsik kiskereskdelme. Veterán autóknál restaurációt, felújítást, vizsgáztatást, minősétést végzünk. Tekintse meg honlapunkat!
Bővebben›
Inter-Art 2000 Kft.
Cégünk 1991-ben alakult és a magas-építőiparban tevékenykedik. Fő profilunk munkálataink megtervezése és kivitelezése. Generáltervezési és -kivitelezési munkafolyamatok mellett vállaljuk műemlékek rekonstrukcióját is.
Bővebben›
Rostás és Társa Kkt.
Fő tevékenységünk termék- illetve feladatspecifikus készülékek, szerszámok, célgépek, szerelősorok, sorelemek, tesztelő berendezések tervezése és gyártása. Ezenfelül Forgácsolt, préselt lemez és egyéb alkatrészek gyártása, egyedi és autóipari mennyiségben.
Bővebben›
GeoGrid Kft.
Termékforgalmazás, cégképviselet, projekt elemek kivitelezése és tanácsadás, az, ami cégünk fő profiljait alkotják. Naprakészen, frissített tudással állunk megrendelőink előtt, hogy az építészet, azon belül az út- és mélyépítés területein magas színvonalú megoldásokkal segítséget nyújtsunk. Látogasson el honlapunkra, és ismerkedjen meg termékeinkkel is, melyek a következőket alkotják. Rézsűvédőpaplan, aszfaltrács, georács. Ezen termék forgalmazásával is foglakozik cégünk.
Bővebben›
Bánszky és Társa Bt.
Cégünk 1998-ban alakult, ingatlan adásvételével, bérbeadásával foglalkozunk.
Bővebben›
Vértes Univerzál Kft.
Klímaberendezés, medence, vagy műanyagtermékről legyen is szó az épületgépészeti témakör kapcsán, de egy a biztos, a Vértes Univerzál Kft., már fennállásától számítva, a megrendelő igényeit tartotta szem előtt, az innovációra és a magas kvalitású szakemberek alkalmazásával egyetemben. Lehet a minőség az évek folytán a tapasztalattal nőtt, de az árakat megpróbálták vásárló baráttá alakítani. Kattintson az oldalra, nem fogja megbánni.
Bővebben›
Cartoon Design Stúdió Bt.
Fő tevékenységünk reklám és ajándéktárgyak gyártása, kiskereskedelme. Kínálatunkban megtalálhatóak a sajátos stílusú kézműves tárgyak, Tiffany üvegek, kovácsoltvas bútorok, művészi gyertyák, környezetbarát papírcsodák, hobby anyagok, különleges ajándékok. Dekorációs és lakberendező tevékenységünk keretein belül vállalunk számítógépes arculattervezést, kirakat és kiállításrendezést. Irodánk megtalálható Sárváron, az Ady Endre u. 6.
Bővebben›