Search the database
Any partial matches
Word prefixes only
Company
Activity
Product
Brand
As a phrase, in one block
News
Our newest partners
Flex-Coop Kft.
Ön vállalkozó, akinek szüksége van különböző állványokra, célgépekre, egyedi gépekre, esetleg acélszerkezetek kellenek? A legjobb helyen jár, hiszen mi 1986 óta foglalkozunk ezeknek az elemeknek a gyártásával. Látogasson el honlapunkra, ahol minden szükséges termékről bővebb információhoz juthat. Válasszon minket, hogy kiváló minőséghez jusson rendkívül kedvező árakon. Legjobbat a legjobbtól. Ne habozzon, válasszon nálunk.
Read article›
Lang & Társai Kft.
Cégünk 1996 óta foglalkozik lemezmegmunkáló szerszámok, lézervágó kopóalkatrészek, besajtolható kötőelemek és komplett lemezalakító, lemezkötési technológiák forgalmazásával. Az általunk képviselt amerikai, német, francia, izraeli és olasz gyártók világszerte ismertek termékeik kiváló minőségéről. Kedvező árakkal, rövid határidőkkel és szakmai tanácsadással igyekszünk partnereink megelégedésére szolgálni.
Read article›
Acid 95 Bt.
Cégünk 1995-bem alakult, tíz éves tapasztalattal rendelkezünk.
Read article›
BETA-TRANS PLUSZ Kft.
Cégünk 1994-ben kifejezetten azzal a céllal alakult, hogy az akkori konténeres fuvarpiacon megteremtsen egy színvonalas szolgáltatást, kialakítsa a szükséges infrastruktúrát, illetve az akkori információáramlás szinte teljes hiányát megszüntesse. A kezdeti időszakban a kihívásoknak eleget téve a vállalat nagy léptekben növelte szállítási kapacitását, miközben igyekezett az elsők között eleget tenni a folyamatosan növekvő minőségi elvárásoknak mind műszaki-technikai, mind informatikai téren. Mára már a nemzetközi kombinált forgalomban előforduló összes ISO szabvány konténert képesek vagyunk belföldön vagy az Európai Unióban házhoz szállítani, mérettől, fajtától függetlenül, valamint e konténerekben szállított bármely árufajtát, legyen az akár túlsúlyos, hűtött, fagyasztott, ömlesztett, folyékony vagy veszélyes áru. Az elmúlt évben a vállalat a 100 legdinamikusabban fejlődő magyarországi kis- és közepes vállalkozások soraiban megtalálható.
Read article›
PC Bontó Bt.
Pc Bontó Bt. Mint, ahogy az a cégnevünkben is látható, számítástechnikai eszközökkel kapcsolatos tevékenységekben vagyunk jelen. Számítástechnikai szolgáltatásokat, feladatok látunk el. Szoftvertanácsadás, számítástechnikai hibaelhárítás, és nagyon sok egyéb tevékenység, mellyel találkozhat, ha minket választ. Cégünkkel kapcsolatban bővebben tájékozódhat, amennyiben ellátogat honlapunkra!
Read article›
VE-Matéria Kft.
A VE-Matéria Kft. szoftverfejlesztést és szoftverkészítést folytat fő tevéknységként. Szolgáltatásaink köre kiterjed szoftverfejlesztésre, rendszerfelügyeletre, hibalelhárításra, WebHost-WebMail üzemeltetésre, valamint Webbolt áll ügyfeleink rendelkezésére. Ügyfeleink igényeinek kielégítésénél törekszünk az egyedi megoldások kialakítására, valamint pontosságra, megbízhatóságra. Amennyiben felkeltettük érdeklődését a szoftverfejlesztés körében, látogasson el honlapunkra!
Read article›
Sowa-Ker Kft.
Cégünk 1999 óta foglalkozik, építőanyag kereskedéssel, telephelyünkön építőanyagok széles választéka várja Önt. Hatalmas árukészletünknek köszönhetően, Ön akár egyből hozzájuthat a keresett termékhez. Célunk, hogy mindig minden körülmények között pontosan tudjuk kiszolgálni kedves vásárlóinkat, megrendelőinket! Célunk a tökéletes szolgáltatás nyújtás. Úgy gondolom, hogy ez minden vállalkozás elengedhetetlen velejárója! Vegye fel velünk a kapcsolatot!
Read article›
Kopp Sándorné, Bajna fűrészüzem
A vállalkozásnál 7 fő alkalmazott dolgozik. A fűrészüzem és a kereskedés egy helyen található.
Read article›
Göcsej Nyomda Kft.
Tisztelt Hölgyem, Uram! Engedje meg, hogy néhány mondatban bemutassuk Cégünket. A Göcsej Nyomda Kft. 1989-es megalapítása óta tudásának teljes spektrumával igyekszik kielégíteni a nyomdaipari termékek iránt felmerülő piaci igényeket. Dinamikusan követi a piac változásait, lépést tartva a technológiai fejlődéssel, ezáltal kifogásolhatatlanul kielégítve a folyamatosan növekedő vevői elvárásokat. A 3 fős vállalkozásból indult nyomda a vezetőség és a dolgozók szakmai hozzáértésének, kemény munkájának köszönhetően mára már egy lendületesen működő, folyamatosan bővülő cég közel félszáz alkalmazottal. Tevékenységünk során a nyomtatásban ismeretes technikákat nagyfokú hozzáértéssel alkalmazzuk (flexo-, ofszet- és digitális nyomás). Nyomdánk ügyviteli nyomtatványoktól kezdve, plakátok, öntapadós címkék, prospektusok, könyvek, újságok nyomásán keresztül névjegykártyák, esküvői meghívók, bélyegzők, tömbös nyomtatványok készítésével foglalkozik. A nyomdai termékek szerkesztésén, színre bontásán keresztül a késztermékig mindent saját magunk állítunk elő (külön kérésre a tervezést is vállaljuk). Nyomólemezeink CTP-rendszeren keresztül készülnek, saját előállításban. Cégünk nem riad vissza a sürgős, illetve kis példányszámú megrendelésektől sem, hisz ezeknek is nagy precizitással rövid határidőn belül képes eleget tenni a különböző technikai eszközökön keresztül (pld. digitális technika). A vállalkozás filozófiájának alapja a minőség folyamatos magas szinten tartása, mely a szervezeti- és termelési változások menedzselését vonja maga után; valamint ügyfeleink színvonalas kiszolgálása, szállítási határidők pontos betartása.
Read article›