Search the database
Any partial matches
Word prefixes only
Company
Activity
Product
Brand
As a phrase, in one block
News
Our newest partners
Kirkop Kft.
A Kirkop Kft. fűtéstechnikával, hűtéstechnikával és víztechnikával foglalkozik. Szóval ha fűteni, hűteni vagy vizezni szeretne, akkor reméljük, cégünk neve az elsők között bukkan fel, mint lehetséges kivitelező. Minderre elsőrangú portfóliónk s felkészült szakembergárdánk tesz minket szinte mindenki másnál alkalmasabbá. További információkért, kérjük, keresse fel megújult honlapunkat, ahol garantáltan választ kaphat minden felmerülő kérdésére.
Read article›
Németh Ferenc
Cégünk 1996-ban alakult, jelenleg 4 főt foglalkoztatunk. Lineáris, polietilén csomagolóanyagok gyártásával, légpárnás fólia konfekcionálásával, kémények felszerelésével foglalkozunk.
Read article›
Bona Kft.
?Szenvedéllyel a fapadlóért.? Úgy gondolom, hogy nincs is annál szebb látvány, mint amikor a szobánk, vagy akár nappalink padlóját egy természetes fa padló ékesítit. Cégünk ezt tudja biztosítani az Ön számára. A tökéletes minőséget, a szépséget, a kedvező árakat. Tekintse meg termékeink széles választékát, és amennyiben elnyerte bármelyik is az Ön tetszését, ne habozzon, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Read article›
Corrad-Design Kft.
Corrad- Design Kft, zászló készítéssel, zászló rúd készítéssel foglalkozó cég. Zászlók széles választékát és tökéletes minőségét tudjuk biztosítani önkormányzatok, iskolák, közintézmények számára. Termékeink magas minőséget és nagyon kedvező árakat biztosítanak az Ön számára is! Ha ezzel kapcsolatban még bővebben tájékozódna, vagy felvenné velünk a kapcsolatot akkor látogasson el honlapunkra!
Read article›
Autó K & M Kft.
Cégünk 1978 óta foglalkozik Volkswagen, Audi személy- és haszongép-járművek javításával. 1990 óta a gyári alkatrészeket Németországból, Münchenből szállítjuk be. Mára kereskedelmi tevékenységünket kibővítettük a Volkswagen csoport többi tagjára is. A Skoda és Seat személygépkocsikhoz utángyártott és beszállítói alkatrészeket is forgalmazunk.
Read article›
Nestlé Hungária Kft.
A Nestlé ma már világvezető pozíciót tölt be, termékei minőségét illetően, és természetesen az eladást, értékesítést illetően. Élelmiszerek gyártása mellett, nagyon sok egyéb termékkel kapcsolatban tájékozódhatunk bővebben! Édesipari termékek, instant kávé, nagyon sok termék fűződik a Nestlé névhez. Szeretne még több információhoz jutni ezzel kapcsolatban? Ebben az esetben csak annyit kell tennie, hogy ellátogat honlapunkra és bővebben tájékozódik!
Read article›
Pallér Triász Építésziroda Kft.
Cégünk 1998-ban alakult. Tevékenységi körünkben végzett tervezési referenciáink körébe lakóépületek, szálláshelyek, ipari ? és mezőgazdasági épületek, logisztikai központok, sportlétesítmények, egészségügyi ? és oktatási épületek és egyéb középületek egyaránt beletartoznak. Vállalkozásunk a tervezésen, mint főtevékenységen túl építőanyag kereskedelemmel is foglalkozik.
Read article›
Next 2001 Kft.
Szeretne befektetni a pénzét de a magyar cégbe nem mer? Akkor Next 2001 Kft. való önnek osztrákba segít be fektetni, kamatoztatni a pénzét. 2001 óta jól működő pénz tanácsadó cég eddig panasz nem volt ránk! Folyamatosan nézzük a magyar forint értékét stb? Szakembereink arra vannak ki speciálodva hogy maga jól járjon, ha tetszünk, látogasson, el weblapunkra ahol bővebben olvashat rólunk!
Read article›
EuroSzol Kft.
EuroSzol Kft. minden ami a gépkocsi belsejét széppé teszi! Autó belsőkárpit és bőrtermékeket gyártó vállalkozás. Igénye szerint műbőrből, bőrből belső kárpitot készítünk autójába. De gyártunk táska féléket , bőrdíszműipari termékeket. A célunk, hogy megrendelőink vevőink a legjobb minőséget kapja tőlünk. Amennyiben felkeltettük figyelmét kérem keressen bennünket!
Read article›
Rácz és Domján Kft.
Munkatársaink segítségével több zrt., kft. és kht. rendszeres könyvvizsgálatát végezzük. Számos eseti vizsgálatot végzünk évente, mérleg felülvizsgálathoz, átalakuláshoz, végelszámoláshoz, tulajdonosi érdekvédelemhez, uniós pályázathoz kapcsolódóan. Munkáink az ország egész területéről vannak. Kollégáink önállóan, de igény esetén team munkában is látnak el feladatokat. Több könyvelőirodával állunk kapcsolatban, a tulajdonos igénye esetén közvetlenül a könyvelővel tartjuk a kapcsolatot.
Read article›