Search the database
Any partial matches
Word prefixes only
Company
Activity
Product
Brand
As a phrase, in one block
News
Our newest partners
Konto Team Kft.
Cégeknek és magánszemélyeknek egyaránt könyvelünk. Cégünknél 2 fő alkalmazott dolgozik.
Read article›
Gutta Róbert
Cégünk 2001-ben alakult, országszerte vállalunk munkát, alvállalkozóként dolgozom.
Read article›
Airtherm Hungária Kft.
Nyáron nagyon melege van? Van a piacon 1000féle lég kondi? Nem tudja melyiket kellene be szeretetni? Akkor hívja fel a Airtherm Hungária Kft-t és segítenek önnek ki választani a leg megfelelőt nyárra. Ők csak a legjobbakkal dolgoznak LG, Panasonic klímával az a leg megbízhatóbak. Ha most hív fel akciókkal tudunk önnek kedveskedni akár ingyen házhoz visszük és be is kötjük hívjon most megéri!
Read article›
Decor-color-code Bt.
Cégünk Informatikai szolgáltatást nyújt virtuális gépek formájában. Célunk az előfizető számára egy virtuális gép biztosítása, előre meghatározott konstrukció szerint. A menedzselt virtuális gépet ajánljuk azon ügyfeleinknek, akik nem tudnak, vagy nem akarnak a virtuális gép konfigurálásával, üzemeltetésével foglalkozni. A dedikált virtuális gép biztosít egy dedikált szervert. A gépen egyetlen nagy virtuális gép fut, ami az egész gépet kitölti, a megrendelőnek bármilyen probléma esetén helyszíni fizikai beavatkozása nélkül le tudjuk állítani, és el is indíthatjuk.
Read article›
Fickó Kft.
1998-ban alakult a cégünk, 6 fővel dolgozunk. Ipari hímzést vállalunk.
Read article›
Raklap és Tüzép Kft.
Cégünk 2003-ban alakult fűrészpor, apriték gyártása és értékesítése céljából.Müködésünk az egész országra és külföldre is kiterjed.Folyamatos fejlesztést hajtunk végre a piaci viszonyoknak megfelelően. Széleskörű tevékenységeink közé tartozik raklapgyártás és fuvarozás. Látogasson el honlapunkra, hogy bővebb tájékoztatást kapjon termékeinkről és szolgáltatásunkról. Ne habozzon, jelentkezzen most!
Read article›
Dräger Medical Mo. Kft.
A Dräger Medical 2001-ben indította útjára orvosi műszerek és berendezések kereskedelmével és szervizelésével foglalkozó leányvállalatát, melynek 100%-os tulajdonosa. A cég folyamatosan növekvő létszámú munkatárs-csapattal biztosítja a magas színvonalú ellátást. A XIII. kerületben levő irodaházunkban bemutató- és oktatóterem, tágas irodák, raktárhelyiségek, kitűnő körülmények biztosítják a munkavégzéshez szükséges hátteret. 15 fő szervizszakember és szervizkoordinátor biztosítja a termékek karbantartását és szervizelését. Decentralizált szervizszervezet-képviseletünk van Szegeden, Pécsett, Baján, Győrött, Miskolcon, Debrecenben és Zalaegerszegen is.
Read article›
Eb-Őrző Kft.
2005-ben létrejött vállalkozásunk, kimondottan rejtett kerítésrendszerek kereskedelmével, kiépítésével és szolgáltatással foglalkozik. Az évek során számos kutyatartó számára nyújtottunk már megoldást rejtett kerítéselemek, rendszereink kiépítésével. Amennyiben szeretne ezzel kapcsolatban még bővebben tájékozódni, csak annyit kell tennie, hogy ellátogat honlapunkra. Kutyakerítés, kutyatartó rendszerek, és még nagyon sok egyéb termékkel kapcsolatban gyűjthet be információkat! Forduljon hozzánk bizalommal!
Read article›
Hungarodeal Kft.
Cégünk 1994-ben alakult. Fő tevékenységünk fűrészáru import, nagy- és kiskereskedelme. Fenyőfűrészárut főként Szlovákiából, Romániából, illetve a FÁK államaiból importáljuk. Szolgáltatásaink: faimpregnálás, gyalulás, hajópadló készítés és tanácsadás. Bővebb információért látogasson el honlapunkra.
Read article›
Berényi Kft.
Cégünk több éves tapasztalattal rendelkezünk, Fejér megyében vállalunk papíráru nagykereskedelmet és ingatlannal kapcsolatos munkát.
Read article›