Suchen in Datenbank
Irgendwo im Suchbegriff
Suche nach dem Anfang des Suchbegriffs
Firma
Tätigkeit
Produkt
Marke
Suchbegriff als ein Wort
Nachrichten
Unsere neuesten Partner
Betomix-Holzer Kft.
Cégünk fő profilja a faipari gépek és szerszámok kis és nagykereskedelme. Termékeink közt megtalálhatóak a gérvágók, kör fűrészek, állványok, fúrók és csavarozók, dekopír- és kardfűrész, lézeres távolságmérő, Ezen kívül ügyfeleink rendelkezésére álunk élezőüzemünk szolgáltatásaival. Üzletünk megtalálható Nyíregyházán, az Árpád út 41./a. szám alatt.
Weiter›
Sodexo Pass Hungaria Kft.
A [F]Sodexo Pass Hungária Kft.[/F] piacvezető az utalványforgalmazásban. Utalványainkat több mint 12 000 partnerünk választja, összesen 750 000 dolgozója számára, melyeket [F]az ország legnagyobb, 40 000 egységből álló elfogadóhely hálózatában lehet felhasználni.[/F]
Weiter›
Liftelem Kft.
A Liftelem Kft. 2004-ben történt alapítását megelőzően tevékenységünk a felvonóalkatrész-gyártás még 1992-re tekint vissza. Termékgyártásunk jelentős részét a régi és új felvonókhoz történő hívó- és vezérlőtablók gyártása adja, kisebb részét a felvonóvezérlésekhez kapcsolódó elektronikus egységek gyártása képezi.
Weiter›
Paleotherm Kft.
Cégünk egy hőszivattyún alapuló épület fűtési-hűtési rendszer értékesítésére, az értékesítés támogatására, területi képviselői, tervezői, kivitelezői, fejlesztői hálózat és összeszerelői bázis megszervezésére, működtetésére létrehozott vállalkozás. Elvégezzük a tervezéshez szükséges talaj hővezető-képesség mérést is. Irodánk megtalálható Budapest XIII. kerületében, a Váci út 30. V. em. alatt.
Weiter›
Esma Spanyol-Magyar Reklám Kft.
Cégünk 1989-ben alakul. Az eltelt idő alatt, médiatulajdonosként a közterületi reklámpiac egyik meghatározó szereplőjévé váltunk. Széleskörű média portfólióval rendelkezünk, többek között villanyoszlop-reklámok, korlátreklám, óriásplakát, járműreklám, padlóreklám, balusztrád, metrókövetésjelző, közterületi órák, hulladéktároló reklám, megállóreklámok. Szolgáltatásink közt szerepel a grafikai látványterv készítése, a helyszínek kiválasztása, a tervezés, a film- és plakátgyártás.
Weiter›
Doxabi Zrt.
Cégünk ingatlan bérbeadásával, valamint ingatlankezeléssel és forgalmazással foglalkozik. Irodánk fő profilja irodák, telephelyek, raktárak, építési telkek, családi házak, lakások adásvételének és bérbeadásának teljes körű lebonyolítása. Irodánk fő törekvése, hogy ügyfeleink igényeinek megfelelően Borsod-Abaúj-Zemplén megye területén az összes fellelhető ingatlant felkutassuk, ezzel biztosítjuk ügyfeleink számára a gyors, kényelmes és megbízható ügyintézést.
Weiter›
ER-Tank Kft.
Cégünk vendéglátással foglalkozik a Tisza-tó melletti, Fűzfa Panzióban. A pihenni vágyóknak tökéletes kikapcsolódást biztosítunk, az elszállásolás kisebb faházakban történik. Emellett wellness szolgáltatásokat is nyújtunk, a gasztronómia különlegességeit kínáljuk. A pihenőpark területén horgászási lehetősége is van vendégeinknek. Panziónk konferencia eseményeknek is tökéletes helyszíne lehet. Vállalunk esküvő lebonyolítást is. Látogasson el honlapunkra, tájékozódjon bővebben és forduljon hozzánk bizalommal.
Weiter›
Vas és Társa Szerelő Kft.
A Vas és Társa Építőipari és Kereskedelmi Bt. 1992-ben alakult, mint családi vállalkozás. Mivel a vállalkozás tevékenységi köre kibővült, 2001. évben megalakult, A Vas és Társa Szerelő Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. A cég a megalakulása óta folyamatosan és töretlenül fejlődik. A fejlődés ütemének meghatározója és motorja az építőiparban elért eredmény. A főváros és az ország több helyén állnak azok a kisebb-nagyobb épületek, melyek épületgépészetének és lakatosszerkezetének tervezését, finanszírozását, kivitelezését a cégünk végezte. A Kft. minden területen folyamatosan követi az új technológiákat, amit ugyanúgy biztosít a partnerei számára is. A minőség nálunk nem más, mint minden lehetséges tevékenységünk azon eleme, amellyel a lehető legmegfelelőbben teljesíthetjük a megrendelők igényét, kivívhatjuk megelégedésüket. A munkánk során már hagyományosnak mondható: - a különböző csővezeték-rendszerek és a különböző kazánházi rendszerek beépítése, - a legkorszerűbb szellőző- és klímaberendezések használata. A Vas és Társa Szerelő Kft. eddigi eredményes működéséhez a munkatársak magas fokú szakképzettsége is nagymértékben hozzájárult.
Weiter›
Fejes és Társa Kft.
A Fejes és Társa Kft. egy dinamikusan fejlődő közepes méretű vágóüzem. 1992-ben alakult önálló társas vállalkozássá. Akkor még bérelt vágóhídon végezte a vágást, 1996-ban az új saját tulajdonú vágóhíd megépítésével teljesen önállóvá vált. Tevékenységi köre a sertés, szarvasmarha és juh vágására terjed ki.
Weiter›
Hafner Pneumatika Kft.
A Hafner Pneumatika Kft.-t 1991-ben, Hafner Erik, egy Magyarországról származó mérnök alapította magyar partnerekkel. Közel 30 éves tapasztalatát hozta Németországból Magyarországra, melyet a pneumatikus szelepek tervezése és gyártása területén szerzett. A vállalkozás, a hazai előállítású pneumatikus szelepeket kezdettől fogva Németországba exportálta. A cég folyamatos fejlődése lehetővé tette, hogy egy komplett pneumatikai programot tudjon ajánlani partnerei számára. Cégünk egy növekvő, innovatív vállalkozás, melynek legfőbb célja az ügyfeleinek elégedettsége. Ezért fontos, hogy a gyártmányok és a szolgáltatások, mind minőségben, árban és határidőben megfeleljenek partnereinknek. Folyamatosan fejlődő országos értékesítési hálózatunk, jól szervezett logisztikai hátterünk gondoskodik partnereink elégedettségéről. A Hafner Pneumatika Kft. termékei a magyarországi értékesítési hálózatán kívül, eljutnak számos európai és Európán kívüli országba is. Amit nyújtunk: - házhoz szállítás raktárkészletről, akár 24 órán belül - személyes kiszolgálás telephelyünkön - műszaki szaktanácsadás - egyedi megállapodás szerinti szállítási, fizetési feltételek - kedvező árak, versenyképes kondíciók
Weiter›