Suchen in Datenbank
Irgendwo im Suchbegriff
Suche nach dem Anfang des Suchbegriffs
Firma
Tätigkeit
Produkt
Marke
Suchbegriff als ein Wort
Nachrichten
Unsere neuesten Partner
Tailor Trans Kft.
A gyöngyösi székhelyű Tailor Trans Kft. fő profilként fuvarozási szolgáltatásokra szakosodott társaság. Családi vállalkozásunk már több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezik szakterületén, a közúti fuvarozásban és a nemzetközi szállítmányozásban. Cégünk mindenkori alapelve a folyamatos fejlesztés, gépjárműparkunk modern szinten tartása, az újítások megismerése, elsajátítása és természetesen hasznosítása.
Weiter›
Secco Kft.
Cégünk 1994 óta működik, és felületképző, felületvédő tevékenységgel foglalkozik, főprofilunk a korrózióvédelem. Műszer- és eszközparkunkat, tevékenységünket, valamint szakértő gárdánk tudását folyamatosan bővítjük, hogy az Önök igényeit a legmagasabb szinten elégíthessük ki.
Weiter›
Kuzma Gránit Kft.
Kőfaragás, akkor csak Kuzma Gránit. Sokszor szeretne meggyőződni arról, hogy halála után a megfelelő sírkövet készítik e el önnek, vagy netán más igényei vannak? Egyedi bárpultot szeretne magának és családjának készítettni. Nem akarja a bevásárló központok tucat termékeit megvenni, őn másra vágyik. A vállalkozás rugalmasan igazodik a megrendelő igényeihez. Keresse fel honlapunkat, a kuzmagranit.hu-t.
Weiter›
Laudán Bt.
Cégünk kisállat-felszerelési cikk, kutyaeledel, kutyafelszerelés, macskaeledel kiskereskedelmével foglalkozunk.
Weiter›
Obsitos Védelem Kft.
Cégünk fő profilja az objektum és terület őrzés, e mellett vállalja elektronikus riasztó, valamint terület (település) figyelő rendszerek tervezését, telepítését, felügyeletét és karbantartását, javítását is. Továbbá vállalunk távfelügyeleti, pénzszállítási, takarítás és telep karbantartási, zöldterület kezelési, területek füvesítési, öntöző rendszerek kiépítési, hulladékszállítási, rovar és rágcsálóirtó tevékenységeket is.
Weiter›
Zavaczky Kft.
Cégünk 1991-ben alakult, jelenleg 3 fővel dolgozunk.
Weiter›
Mügat Kkt.
Cégünk építésügyi szakértéssel, tervezéssel, felelősműszaki vezetéssel foglalkozik.
Weiter›
AC-Ker Bt.
Cégünk tevékenységi körei: Légtechnikai és épületgépészeti szolgáltatások, valamint klímatechnikai tevékenység. Telepített berendezéseink szervizelésével, karbantartásával is foglalkozunk. Kis- és nagykereskedők igényeit is kiszolgáljuk.
Weiter›
Zöld Pázsit Bt.
Cégünk közületek és magánszemélyek részére egyaránt vállal kert- és paképítést Veszprém megyében.
Weiter›
Do-Ma Bt.
A Do-Ma Bt ipari-és háztartási tisztítószerek gyártásával foglalkozik. Kiváló minőségű termékeinket kedvező árakon kínáljuk Önnek! Nálunk megtalálhatja mindazt, amire a tisztítás során szüksége lehet. Látogasson el üzletünkbe, vagy keresse fel weboldalunkat, ahol kényelmesen, kedvenc karosszékéből vásárolhat webshopunk segítségével.
Weiter›