Suchen in Datenbank
Irgendwo im Suchbegriff
Suche nach dem Anfang des Suchbegriffs
Firma
Tätigkeit
Produkt
Marke
Suchbegriff als ein Wort
Nachrichten
Unsere neuesten Partner
Hart-Trade Kft.
Cégünk 1992-ben alakult, alkalmazottak száma: 13 fő. Több mint 10 éve foglalkozunk sütőipari termékek (kenyér, pékáru, kifli, zsemle) gyártásával.
Weiter›
Betanit Kft.
Tisztelt Szállodavezető! Engedje meg, hogy röviden bemutassuk szolgáltatásunkat, mely beruházásunk befejeztével új perspektívát nyit a mosodai szolgáltatás fogalmában: - Szállítási pontosság: Mosodánk kapacitása 12 tonna/nap, jelenlegi kihasználtság 30%, a maradék 70% tartalék kapacitást képez. Ezzel biztosítva a mindenkori szállítási időpont teljesítését, valamint üzemünk Budapest központjában helyezkedik el, ezzel mind a szállítás időtartama, mind költsége lecsökken. - Mennyiségi pontosság: Mosást mindig különböző kapacitású, egyedi gépeken végezzük. Semelyik ügyfél textíliája nem keveredik más ügyfélével. Rövid távú terveink között szerepel a textíliák egyedi felismerő chippel való ellátása, amely teljes garanciát biztosít keveredések elkerülésére, illetve a szállítólevél pontosságára. - Minőségpontosság: Többletkapacitás miatt megengedhető a technológia pontos betartása, amelyet a Henkel Ecolab higiéniai szakembere automata mosószeradagoló-rendszer segítségével végez és folyamatosan ellenőriz. - Kapcsolattartás: Minden ügyfelünket egyedien kezeljük, kapcsolattartó közreműködésével, aki minden problémát a szolgáltatási helyszínen kezel. Ezen leírás függvényében az alábbi ajánlatot tesszük az Ön által üzemeltetett szálloda teljes éves mosási feladatainak ellátására: Szállodai textília kilós mosása: 110 Ft/kg + áfa
Weiter›
Hatlap Kft.
A Hatlap Kft. 1997-ben Békéscsabán alakult családi vállalkozásként. Csavar és szerelvény szakkereskedelmünkön túlmenően különböző bemutatókhoz, kiállításokhoz, rendezvényen való megjelenéshez kapcsolódó tevékenységekkel, szolgáltatásokkal foglalkozó társaság vagyunk. Alaptevékenységeink közé tartozik kiállítási standok, pavilonok tervezése valamint komplett kivitelezése és bontása. Tevékenységünket teljes körűen végezzük országosan, külföldön, szomszédos országokban egyaránt. Referenciáink között hazai és nemzetközi kiállítások díjnyertes standjai, pavilonjai, dekorációi, kreatív megoldásai egyaránt megtalálhatók. Tagjaink szakmai tapasztalata és társ cégünk a pesti székhelyű Kűhidi Stúdió Kft. tagjainak múltja, szakmai munkássága közel 30 éves múltra tekintenek vissza. Az elmúlt évtizedekben megszerzett tapasztalatainkat a minőség mellett a teljes lebonyolítás és ügyfél kapcsolat rugalmasságában tudjuk kamatoztatni. Az eltérő igényeknek megfelelően csapatunk teljesen nyitott egyedi elvárások megvalósítására is. Fontos célunk, hogy az ügyfél elképzelése és a kiállításokon való megjelenése elérje célját. Standjainkat az eltérő igényeknek megfelelően moduláris SYMA szabvány stand installációs rendszerektől kezdve az egyedi építő megoldásokig megtervezzük és kivitelezzük ügyfeleinknek. Partnereinket megismerve kreatív ötletekkel és megoldásokkal támogatjuk a stand egyedi megjelenését, sikerét. Ügyfeleink elképzeléseit alapul véve számítógépes 3D látványterven adjuk át a megépítendő stand, pavilon háromdimenziós látvány képeit. Megrendelőnk a kivitelezés bármely fázisában betekinthet a munkálatokba és változtathat eredeti elképzelésein. A stand kivitelezésével kapcsolatos munkákat mint a dekorációs, asztalos, lakatos, villamos, elektronikai, informatikai és egyéb munkák, szakembereink nagy tapasztalattal végzik biztosítva a magas elvárásoknak megfelelő látványt és minőséget. A komplett kivitelezésen túlmenően a bontást és szállítást is cégünk végzi, így ez az ügyfélnek nem jelent külön megoldást, gondot. A moduláris, gyors, költség hatékony SYMA alumínium installációs rendszer bérbeadásán, telepítésén kívül standok, pavilonok berendezéseinek, kellékeinek, dekorációs elemeinek, bútorainak bérbeadásával is ügyfeleink rendelkezésre állunk. Szolgáltatásaink magukba foglalják a stand szőnyegezés, gipszkarton és egyéb falak felépítését is. Vállaljuk továbbá helységek, üzletek belső kialakítását, grafikai munkák, dekoráció, növénydekoráció, reklámtábla, tervezés, egyedi berendezések megoldását egyaránt. Munkáinkat „kulcsrakész” állapotban adjuk át ügyfeleinknek. Vegyen részt sikeresen kiállításokon az Ön saját elképzeléseivel, egyedi sajátos megoldásokkal a közönségben maradandó látvánnyal, megnyerő megjelenéssel. Keressen bennünket bizalommal, hogy részvétele, standja megjelenése elérje célját. Előzetes megbeszélés alapján elkészítjük és megküldjük árajánlatunkat az Ön részére. Üdvözlettel: Hatlap csapata
Weiter›
Dispomedic Kft.
Cégünk 1994-ben alakult külföldi gyártók magyarországi képviseletére. Az alapítók célja magas színvonalú, a betegek jobb életminőségét szolgáló és költséghatékony orvosi eszközök forgalmazása.Több külföldi céget képviselünk Magyarországon, így az általunk kínált termékkör az egészségügy számos területét felöleli a sebészettől az urológián, légzésterápián, az intenzív ellátáson át a higiéniáig.
Weiter›
Ceramica Italiana Kft.
Olasz, spanyol és nagyon különleges portugál kerámia burkolatok egyenesen a gyártóktól. 5 gyár teljes választéka a megszokottól a különlegesig, a mediterrán stílustól a minimalistán át a luxusig minden megtalálható és mindez elérhető árakon, és természetesen kiváló minőségben. Nálunk a pár m2-es vásárló is figyelmes és barátságos kiszolgálásban részesül. Tervezésben térítésmentesen segítünk. Akril- és hidromasszázs kádak széles választékban kaphatók. Bugnatese olasz csaptelepek modern és rusztikus (bronz) kivitelben.
Weiter›
Otis Bt.
Fő profilunk a vegyipari termékek gyártása valamint nagykereskedelme. Előállítunk lenolaj alapú tömítőket és tapaszanyagokat is. Két évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkezünk ezen a területen. Termékeinket igyekszünk a természetesség jegyében elkészíteni, ezért csak természetes anyagokból és környezetbarát eljárásokkal dolgozunk, így termékeink nem okoznak egészségkárosodást, bőrirritációt vagy allergiás tüneteket. Elsősorban lenolajat használunk a gyártáshoz.
Weiter›
MF 2003 Kft.
Társaságunk a régi épületek homlokzatainak teljes körű rekonstrukciójára szakosodott. Az állványozástól a felület kíméletes tisztításán keresztül a szükséges javításokkal, pótlásokkal a felület kezeléséig. Törekvésünk az eredeti állapot helyreállítása! Dísztéglával kapcsolatos ügyeivel forduljon bizalommal hozzánk!
Weiter›
Marsall Kft.
Cégünk vállalja riasztóberendezésének telepítését és korszerűsítését. Nem csak betörésvédelmi riasztó köthető távfelügyeletre, rendszerünk sokféle egyéb jelzés feldolgozására és átvitelére alkalmas: füst/tűz érzékelés, veszélyes hőmérséklet (pl üvegháznál lehűlés vagy túlmelegedés), veszélyes gázok jelenléte (autószerelő műhely, kazánház), veszélyes vízszint, stb. stb. A beérkező jelzés után diszpécserünk megteszi az előre megbeszélt lépéseket
Weiter›
Bali György
Cégünknél 4 fő alkalmazott dolgozik. Referencia: Méréshitelesítés - ELMÜ, Budapest; Mecsek Áruház, Pécs; Árpád Áruház, Pécs.
Weiter›
Delfin Uszodatechnika
Luxus házat építet? Nem talál egy jó medenceépítő céget? Akkor tudom önnek ajánlani Delfin Uszodatechnika céget! Kitűnő en dolgoznak gyors, precíz, megbízható embere kell, dolgozik cég. Ha felkeltettük érdeklődését, akkor kérem, látogasson el a weblapunkra. www.delfinuszodatechnika.hu ?ra. Nézze meg a folyamatos akciónkat figyelje. Vegye fel minél előbb velünk a kapcsolatot, hogy együtt tudjunk dolgozni.
Weiter›