ÜDVÖZÖLJÜK OLDALUNKON!
Ön a BITT Technology-H Kft. cégböngészős alweboldalát nyitotta meg.

Cégünk székhelye : 2885 Bakonybánk, Bánki Donát Iparterület 1..

Cégünk tevékenysége:
Műhelyberendezés gyártása

Cégünk 1992 óta jelen van a műhelyberendezések gyártóinak versenyében, saját tulajdonú gyártóbázissal rendelkezünk Bakonybánk, Bánki Donát iparterületén.
A BITT Technology-H Kft. 1991-ben alakult, osztrák-magyar tulajdonú cégként Jelenleg teljesen magyar tulajdon. Az osztrák partnercég fő tevékenységi területe radioaktív sugárzásmérő berendezések gyártása és telepítése volt. Cégünk 1992-94-ben egyedi profilt alakított ki, saját fejlesztésű ipari bútorok gyártására szakosodott, megpróbálta sikeresen betölteni azt az űrt ami a kialakulóban levő autószervizek, kisvállalkozások eszközigénye jelentette. 25 éve számítógépes CAD tervezés, 20 éve KMD termelésirányítás, 20 éve ISO 9001 minősítés, a korszerű CNC lemezmegmunkáló technológia a garancia arra,

hogy az eddig több mint 640 megrendelőnk pontosan azt, és olyan terméket kapott tőlünk, mind amilyent megrendelt. Termék-skálánk sok innovatív a mai kornak , a piac igényeinek megfelelő terméket tartalmaz. Termékeink nagy része modul rendszerű , így könnyen testre-szabható a megrendelő igényei szerint úgy funkcionálisan, mint a színvilág tekintetében egyaránt. Amennyiben Ön a feldolgozó ipar valamelyik területén kapacitását bővíteni szeretné biztosan talál termékeink között az Ön számára hasznosat. Keresse türelemmel!

Jó böngészést kívánok :

Geczinger Tamás ügyvezető

A felső menüsor használatával további információkhoz juthat cégünkről.

Köszönjük látogatását!

BITT Technology-H Kft.