Keresés az adatbázisban
Bárhol keressen a szóban
Szó elejétől keressen
Cég
Tevékenység
Termék
Márka
Kifejezésként, egyben
Napi frissítésű gazdasági és céginformációs hírek
Szerdától drágul az üzemanyag
Szerdán a Mol a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát 3 forinttal, míg a gázolajét 5 Ft-tal emeli. A változást követően a benzin literenkénti átlagára 378 forintra, a gázolajé 391 forintra emelkedik. Az autósok a különböző töltőállomások árai között akár 50 forintos különbséget is tapasztalhatnak Az üzemanyagok ára legutóbb pénteken változott, a 95-ös benziné 2 forinttal...
Bővebben›
Bulgáriában hamarosan bevezetik az eurót
Bulgária lesz az eurózóna huszadik országa, de nem szabad elsietni a folyamatot, ami ehhez vezet – nyilatkozta Pierre Moscovici, az Európai Bizottság gazdasági és pénzügyekért felelős biztosa pénteken. Az ország kormánya elkötelezett az euró bevezetése mellett, és egy éven belül tagjai lehetnek az ERM II. árfolyam-mechanizmus rendszernek, melyben két évet kell eltölteniük, mielőtt az...
Bővebben›
A banki adategyeztetés október végéig lehetséges
A parlamenti ülésen 2019.06.25-én 156 igen szavazattal, 1 nem ellenében fogadta el a pénzmosás és a terrorizmus finanszírozása megelőzéséről és megakadályozásáról szóló jogszabály módosítását, a házszabálytól eltérve. A változtatás a hatékony végrehajtás, valamint a még szükséges ügyfélátvilágítás megfelelő elvégzése érdekében egy új értesítési kötelezettséget is bevezet: a szolgáltatóknak a...
Bővebben›
Őstermelők adóbevallása
A NAV idén, első alkalommal készít ett adóbevallási tervezetet a mezőgazdasági őstermelőknek is, ha a bevallások és adatszolgáltatások szerint 2017-ben bevételt, jövedelmet szereztek. De a mezőgazdasági őstermelőknek (családi gazdálkodók, családi gazdaság tagjai) ki kell egészíteniük az adóbevallási tervezetet az önálló tevékenységből, illetve az őstermelői tevékenységből keletkezett...
Bővebben›
Legújabb partnereink
Dakovit Kft.
Cégünk állattenyésztők, állatorvosok, keveréktakarmány-és premixgyártó cégeknek 40 speciális, takarmányba keverhető készítmények kereskedelmi képviseletét látja el. Partnereink igényei szerint szakmai és logisztikai szolgáltatást is biztosítunk. Termékeink: biológiai adalékanyagok, emulgeáló készítmények, édesítőszerek, íz-és aromaanyagok, kokcidiózis ellni készítmények. Bővebb információért látogasson el honlapunkra.
Bővebben›
Four-Go Kft.
Cégünk négy tulajdonossal 1994-ben alakult. A társaság munkatársai magas színvonalú szakmai tudással, gyakorlati tapasztalattal rendelkeznek. Ügyfeleink számára a precíz és felelősségteljes szolgáltatáson kívül korszerű informatikai hátteret is biztosítunk.
Bővebben›
Agria-Forest Kft.
Fenyő fűrészáru kiskereskedelmével és nagykereskedelmével foglalkozó cég vagyunk. Termékeink között megtalálhatóak az orosz, ukrán, szlovák származású lucfenyők, borovi és vörösfenyők, hazai kivágású tölgy, bükk lombos fűrészáruk. A ritkábban használatos cseresznye, dió, akác ill. egzotikus fafajok egy-két napos szállítási határidővel szintén megrendelhetők cégünknél. Lambériából, hajópadlóból a régió legnagyobb választékával állunk a vevők rendelkezésére. Gyalult termékeket is forgalmazunk.
Bővebben›
Kun-Ker-Index Bt.
Cégünk 1997. óta működik. Fő profilunk barkácsáruk, szerszámok kiskereskedelme. Termékeink közt megtalálhatóak a fűrészek, fűrészlapok, tűzőgépek, szorítók, satuk, fogók, lyukasztók, csapszegvágók, csillag-, villáskulcsok, dugókulcsok, dugófejek, imbusz-, torxkulcsok, csavarhúzók, bitek, mérőszalagok, kalapácsok, kőműves, burkoló és festő szerszámok, munkaruházat, kerti eszközök.
Bővebben›
Pákó-DV Kft.
Főbb megrendelőink: - Dunaújváros önkormányzata - Dunaferr Zrt. - Energiaszolgáltató Kft. - Dvg Zrt. (közt.fennt.váll.) - Dunanett Kft. - Intercisa Lakásszöv.
Bővebben›
Arcelor Acélkereskedelmi Kft.
Az Arcelor Acélkereskedelmi Kft. az Arcelor csoport termékeit forgalmazza Magyarországon. Célunk a vevőink egyedi igényeinek maximális kielégítése. Szakértőink segítenek a legoptimálisabb megoldások megtalálásában.
Bővebben›
VINO D'ORO Borkereskedés
Cégünk 2009 szeptemberében alakult, mégpedig azon elhatározásból, hogy Nyíregyházát, Szabolcs-Szatmár-Bereg megyét, Borsod, majd Hajdú-Bihar megyét is ellásuk kiváló minőségű magyar és külföldi borokkal. Filozófiánkhoz a Zwack Borház állt legközelebb, kiknek egyértelmű törekvése a magyar kézműves borok eljuttatása, megismertetése a minőségi borfogyasztókkal. Elsőként a "Gastro" vonalat indítottuk be Kiss Péter sommelier vezetésével, aki 20 éve próbálja Nyíregyházán népszerűsíteni a minőségi borokat. Második lépésben Jómagam próbálom e webes felületen megismertetni és forgalmazni borainkat. Harmadik lépésben Csengeri Ágnes borász segítségével szeretnénk kialakítani és végigvezetni kisvárosunk éttermein, borvacsorákkal egybekötött kulináris élvezeteket habzsoló Vino D'oro BORKLUBBOT. A Borklub már rég működik Nyíregyházán, azok az emberek akik valamelyik éttermünkben már jártak borvacsorán, vagy más éttermekbe, borkereskedésekbe, kóstolókra, gyakorlatilag már rég megalakították. Szerencsére ez a kör ha kell, ha nem borozik és csak minőségi borokat fogyaszt, legtöbbször mértékkel.... Nos, ezeknek az embereknek nyújtunk különböző szolgáltatásokat.
Bővebben›
Wood-Mizer Hungary Kft.
Rönkhasító gépek kereskedelme, és ezek alkatrészeinek és tartozékainak forgalmazása, gépek szervizelése.
Bővebben›
M+P Security Kft.
Cégünk 1997-ben alakult. Szakembereink gyári kiképzést kaptak a kanadai Cansec cégnél beléptető rendszerek tervezéséhez, kivitelezéséhez szükséges ismeretekből, a svájci KABA Baxess cégnél a nagybiztonságú PAXOS Compact zárak szerelési és üzemeltetési ismereteiből, ill. a La Gard zárgyár mechanikus és elektronikus zárainak szerelési és javítási ismereteiről. Szakembereink a külföldi cégek továbbképzései mellett számos magyar képviseleti cég által tartott oktatáson is részt vesznek a technikai ismeretek folyamatos bővítése céljából.
Bővebben›
Partner Kft.
Cégünk főtevékenysége műszaki vizsgálat és elemzés, acél alapanyagoknak és acélszerkezetek hegesztett kötéseinek roncsolásos és/vagy roncsolásmentes vizsgálata. E vizsgálatok közé tartozik az Ultrahangos (UH) anyagvizsgálat, UH falvastagság-mérés, UH repedésmérés, UH repedésvizsgálat, mágneses-, mágnesezhetőporos vizsgálat, folyadékbehatolásos vizsgálat, keménységmérés és spektroszkópos vizsgálat.
Bővebben›