Keresés az adatbázisban
Bárhol keressen a szóban
Szó elejétől keressen
Cég
Tevékenység
Termék
Márka
Kifejezésként, egyben
Napi frissítésű gazdasági és céginformációs hírek
Szerdától drágul az üzemanyag
Szerdán a Mol a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát 3 forinttal, míg a gázolajét 5 Ft-tal emeli. A változást követően a benzin literenkénti átlagára 378 forintra, a gázolajé 391 forintra emelkedik. Az autósok a különböző töltőállomások árai között akár 50 forintos különbséget is tapasztalhatnak Az üzemanyagok ára legutóbb pénteken változott, a 95-ös benziné 2 forinttal...
Bővebben›
Bulgáriában hamarosan bevezetik az eurót
Bulgária lesz az eurózóna huszadik országa, de nem szabad elsietni a folyamatot, ami ehhez vezet – nyilatkozta Pierre Moscovici, az Európai Bizottság gazdasági és pénzügyekért felelős biztosa pénteken. Az ország kormánya elkötelezett az euró bevezetése mellett, és egy éven belül tagjai lehetnek az ERM II. árfolyam-mechanizmus rendszernek, melyben két évet kell eltölteniük, mielőtt az...
Bővebben›
A banki adategyeztetés október végéig lehetséges
A parlamenti ülésen 2019.06.25-én 156 igen szavazattal, 1 nem ellenében fogadta el a pénzmosás és a terrorizmus finanszírozása megelőzéséről és megakadályozásáról szóló jogszabály módosítását, a házszabálytól eltérve. A változtatás a hatékony végrehajtás, valamint a még szükséges ügyfélátvilágítás megfelelő elvégzése érdekében egy új értesítési kötelezettséget is bevezet: a szolgáltatóknak a...
Bővebben›
Őstermelők adóbevallása
A NAV idén, első alkalommal készít ett adóbevallási tervezetet a mezőgazdasági őstermelőknek is, ha a bevallások és adatszolgáltatások szerint 2017-ben bevételt, jövedelmet szereztek. De a mezőgazdasági őstermelőknek (családi gazdálkodók, családi gazdaság tagjai) ki kell egészíteniük az adóbevallási tervezetet az önálló tevékenységből, illetve az őstermelői tevékenységből keletkezett...
Bővebben›
Legújabb partnereink
Ut-Tal Tervező és Szolgáltató Bt.
A cég 1996-ban alakult a DÉLTERV Kft.-ből kiválva. Jelenleg 6 főállású alkalmazottal dolgozunk. Rendelkezésünkre áll Csongrád megye, Békés megye és Bács-Kiskun megye területére vonatkozóan több mint 8000 db szakvélemény, de az ország egész területén végeztünk munkákat.
Bővebben›
Deko-Ratio Design Stúdió
Cégünk a különböző szempontokkal és célokkal rendelkező piaci szereplők számára különböző, az ő egyedi igényeikre szabott megoldásokat kínálunk. Arra törekszünk, hogy minden szegmensben megtaláljuk azt a plusz szolgáltatást, amellyel az adott Partnerünk számára a legnagyobb többletértéket teremthetjük. A piac- és ügyfélorientált megközelítésünkben. Ismerjük partnereinket, tudjuk a céljaikat és elsődleges feladatunknak érezzük, hogy segítsük őket ezek elérésében. Elég széles a termékskálánk, hogy a kisvállalkozások valamennyi dekorációs és reklámigényét ki tudjuk szolgálni, és mindehhez elegendő hozzáértéssel is rendelkezünk, hogy az egyes szakterületeken is az elvárható minőséget nyújtsuk.
Bővebben›
Márton Residence 2003 Kft.
Cégünk fő tevékenysége ingatlanfejlesztés, -forgalmazás, -bérbeadás, -közvetítés, és lakások, lakóparkok, családiházak építése. Irodánk megtalálható Budapest IX. kerületében, az Üllői út 103. szám alatt.
Bővebben›
Phoenix Global Kft.
Cégünk, a Phoenix Global, Tűz és Munkavédelmi Tanácsadó, és Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. Teljes körű szolgáltatást nyújtunk, Tűz és munkavédelem terén egyaránt. Munkáinkat, szolgáltatásainkat, a szakszerű, pontos, precíz munkavégzés jellemzi. Cégünk kiemelkedő figyelmet fordít minderre! Kiváló szakemberek végzik szolgáltatásaink minden formáját. Cégünk, Tatabányán található. Bővebb információ érdekében, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Bővebben›
T-Plasztik Kft.
Főtevékenységünk a gumi- és műanyaggyártás, valamint habanyag-feldolgozás. A folyamatosan növekvő piaci igények, és lehetőségek hatására sorozatos fejlesztések, beruházások történtek cégünknél, melynek során bővítettük gépparkjainkat és termékeinket. Bővebb információkért kérjük keresse fel honlapunkat.
Bővebben›
Dalnoki Sport Kft.
Cégünk sportruházat, és sporteszközök forgalmazásával foglalkozik. Termékeink: sportmez, futballcipő, labda, atlétikai és speciális cipők, futball kiegészítők, hálók, sportszár, zokni, koordinációs eszközök, edzői termékek, valamint orvosi és terápiás termékek.
Bővebben›
GD Gép és Daru Kft.
Emelőszerkezet gyártása, kereskedelme. Célunk a folyamatos termékfejlesztés, és a gyártási szerelési munkák hatékonyságának növelése. Emelőasztal, kapu, forgódaru, minden, ami ezekkel a termékekkel kapcsolatos. Látogasson el honlapunkra, és ismerkedjen meg velünk, hogy bizalommal fordulhasson felénk. Ismerkedjen meg termékeinkkel, árainkkal, munkásságunkkal, majd rendeljen bizalommal.
Bővebben›
Orszak-Pannónia Kft.
Szemcseszórás, építési szakipari szolgáltatás. Ipari korrózióvédelem, festés, mázolás. Speciális bevonatrendszerek.
Bővebben›
Kocsis Kft.
A KOCSIS Kft 1995-től vesz részt pályakezdők, diákok, munkanélküliek és munkaviszonnyal rendelkezők képzésében. A Kocsis Oktatóközpont több mint egy évtizedes munkával Somogy megye egyik legnagyobb magániskolájává fejlődött. Fő profilunk angol-, németnyelv-vizsga felkészítő tanfolyamok, valamint ECDL és az országos képzési jegyzékben szereplő számítástechnikai képzések: számítástechnikai szoftver-üzemeltető, gazdasági informatikus.
Bővebben›
Tolnatej Zrt.
Tolnatej zrt. Tejtermékek gyártásával foglalkozó cégünk, minden tekintetben tökéletes minőségű termékek gyártásával foglalkozik. Úgy gondolom, hogy nagyon sok ember számára nem ismeretlen ez a név, hiszen országos szinten nagyon sok helyen jelen vagyunk. Termékeink között megtalálhatja a tejet, tejfölt, joghurtot, túrót, és nagyon sok egyéb tejterméket,mellyel kapcsolatban bővebben tájékozódhat ha ellátogat honlapunkra!
Bővebben›