Keresés az adatbázisban
Bárhol keressen a szóban
Szó elejétől keressen
Cég
Tevékenység
Termék
Márka
Kifejezésként, egyben
Napi frissítésű gazdasági és céginformációs hírek
Legújabb partnereink
Schaller Emil
Cégünknél 1 fő alkalmazott dolgozik. 53 éve állunk partnereink rendelkezésére, kívánságra bármit le tudunk gyártani, kovácsoltvasból is.
Bővebben›
Zorál Építőipari Kft.
Cégünk többek között foglalkozik medencekészítéssel, uszodatechnikai eszközökkel, műanyagtartályak, kádak készítésével. Tevékenységünk között megtalálja még épület, híd, alagút és közművezeték építését. Ezeken kívül vállalunk még faházak tervezését és kivitelezését. Ha ellátogat honlapunkra, részletes tájékoztatót kap a meglévő készleteinkről.Forduljon hozzánk bizalommal.
Bővebben›
Inter V. & V. Kft.
Vas és acéláru kereskedelemmel foglalkozó cégünk, készséggel áll az Ön rendelkezésére. Horganyzott lemez, ötvözött, finom és dúrva lemez, és nagyon sok egyéb termék mellyel akkor találkozhat, ha minket választ! Termékeinkkel, és szolgáltatásainkkal kapcsolatban bővebben tájékozódhat, amennyiben ellátogat honlapunkra! Ne habozzon! Vegye fel velünk a kapcsolatot Ön is mielőbb!
Bővebben›
Kőbazár Bt.
Pesti kínálat vidéki árakon! Nálunk nem az a kérdés, hogy mit árulunk, hanem hogy önnek mire van szüksége.
Bővebben›
Domomatic Kft.
Elektromos és elektronikus gépek, berendezések, alkatrészek kiskereskedelmével foglalkozó cég vagyunk. Célunk, hogy mindenkit tökéletes minőségű termékekkel tudjunk kiszolgálni. Termék választékunk igen széles, így garantált lehet az Ön számára, hogy megtalálja nálunk, majd azt a terméket, amelyet keres, amelyre éppen szüksége van! Cégünkkel, szolgáltatásainkkal és termékeinkkel kapcsolatban bővebben tájékozódhat, amennyiben ellátogat honlapunkra!
Bővebben›
TÜZÉP-telep
1966-ban alakult a cégünk, 4 fővel dolgozunk. 14 éve működteti Pásztor Pál a céget.
Bővebben›
MGL Kiadói Kft.
2001-ben alakult a cégünk, 1 fővel dolgozunk. Időszaki kiadvány kiadásával foglalkozunk.
Bővebben›
VT-SOFT Videoton Software Kft.
Cégünk professzionális számítástechnikai megoldásokat nyújt bérszámfejtés, adózás, munkaügy, valamint a humánerőforrás menedzsment területén. Több mint 20 éves szakmai tapasztalatunkkal, széles körű szaktudásunkkal a hétköznapi, valamint az egyedi feladatok esetén is az élen járunk. Hogy miért válasszon minket? Csak néhány a legfontosabbak közül: modern technológiával, széleskörű szolgáltatásokkal, személyre szabott megoldásokkal, valamint saját fejlesztésű, díjnyertes termékekkel (lsd: Opus bér program) rendelkezünk. Bővebb információért tekintse meg honlapukat!
Bővebben›
Kalnet Bt.
A Kalnet Bt. 1992-ben alakult Szarvason. A kezdetben szélvédojavítással foglalkozó cég profilja rövidesen kereskedelemmel bovült ki. Néhány év alatt a Szarvasi Vas-Fémipari Rt. egyik jelentos nagykereskedojévé vált. Az 1996-ban megkezdett kávéfozogyártás (KALIFA) mellett jelenleg a rolnis és fix lámpafüggesztékek gyártása tartozik a cég fo tevékenységei közé.
Bővebben›
Kricbacher Épülettisztító Egyéni Cég
Cégünk iroda takarítással, szőnyegtisztítással, új szolgáltatásként matrac tisztítással, atka mentesítéssel foglalkozik Pest megyében.
Bővebben›