Keresés az adatbázisban
Bárhol keressen a szóban
Szó elejétől keressen
Cég
Tevékenység
Termék
Márka
Kifejezésként, egyben
Napi frissítésű gazdasági és céginformációs hírek
Legújabb partnereink
Kávai Bt.
Cégünk megalakulása óta foglalkozik vendéglátó ipari munkaruházat kiskereskedelmével. Forgalmazunk vendéglátó egységek számára formaruhákat, egyedi egyenruhákat és munkavédelmi lábbeliket és brikenstock lábbeliket. Mindemellett foglalkozunk strasszolással, szitázással és hímzéssel, továbbá a Felix késtermék család forgalmazói is vagyunk. Vállunk vendéglátó egységek részére zöldség, gyümölcs és egyéb száraz áru házhozszállítását is.
Bővebben›
Tamag Bt.
Cégünk gyógyhatású készítmények és kozmetikumok gyártásával foglalkozik. Tevékenységi körünkbe tartoznak még pl. gyógynövények, gyógybalzsamok és -gélek, valamint gyógyteák OGYI engedéllyel rendelkező gyógyhatású készítmények gyártása és kereskedelme. Magyarországon a gyógyszertárakban és a gyógynövény szaküzletekben kapható 3 termék, melyek alapanyaga az Euphorbia hirta vagy annak kivonata: tafedim tea, tafedim balzsam és gél. Euphorbia hirtának gazdag hatóanyag tartalmával magyarázható gyulladásgátló, fájdalomcsillapító, görcsoldó, daganat visszafejlesztő, antibakteriális, antivirális, gyomor- és bélpanaszokat gyógyító, enyhe vízhajtó és légúti betegségeket enyhítő hatása.
Bővebben›
VÉN Familia Bt.
Cégünk kábeltévé üzemeltetéssel foglalkozik Kalocsán.
Bővebben›
Hotel Balmaz Kft.
Wellnes, pihenés, szabadság. Néha igenis szükségünk van pihenésre, kikapcsolódásra. Ekkor gondolkodni kezdünk azon, hogy vajon hol is tölthetnénk el egy kis időt, ahol nyugalomban és tökéletes körülmények között kikapcsolódhatnánk. Hotel Balmaz, az Ön tökéletes választás lehet! Céges rendezvény, családi kedvezmény, és nagyon sok egyéb szolgáltatás, na és tökéletes kikapcsolódás várja nálunk Önt is!
Bővebben›
Gázpalack Kft.
Cégünk 1996b-ban alakult, jelenleg 2 fővel dolgozunk. Tota gázpalack kereskedelmével foglalkozunk.
Bővebben›
Answer Bau Hungária Kft.
Telefonos rendelés felvétel HELYSZÍNEN TÖRTÉNŐ FIZETÉSSEL, házhoz szállítással Egerben és 10 km-es körzetében. Nemesvakolatok, festékek, lazúrok SZÍNKEVERÉSE (pótlás keverése 1 ÓRÁN BELÜL) Fa lépcsőrendszerek helyszíni felmérése gyártása, beépítése.
Bővebben›
Lovas Faiskola
1991-ben alakult a cégünk, családi vállalkozásként üzemelünk.
Bővebben›
Diamant Pur 2000 Bt.
Cégünk, olyan minőségi szolgáltatásokat nyújt az Ön számára, amellyel személyre szabottan az Ön egyedi problémáját tudjuk orvosolni. Hajápolási termékekkel és hajgyógyászattal várjuk Önt, annak érdekében, hogy Ön a lehető legnagyobb mértékben csak elégedett lehessen majd! Biztos vagyok abban, hogy termékeink szolgáltatásaink, elnyerik majd az Ön tetszését is! Csak annyit kell tennie hogy felveszi velünk a kapcsolatot!
Bővebben›
Gubás Bt.
Tisztelt Partnerünk! A jövőbeni jó együttműködés reményében engedje meg, hogy cégünket bemutassuk. Tevékenységi körünk: speciális hőcserélők importja és rendszerbe állítása szerelés, műszaki segítségnyújtás műszaki-kereskedelmi konzultáció vevőszolgálat Külföldi cégek képviselete: MASO GmbH (Német) Sinus és paddle szivattyúk SACOME S.A. (Spanyol) Hullámosított falú hőcserélők LAS MARIAS (Argentina) Élelmiszerek, Mate és egyéb teák. Ha érdeklik Önt a korszerű élelmiszer feldolgozó technológiák valamint az egészséges táplálkozás úgy hasznos és új információkhoz juthat oldalainkon! Reméljük kellemes perceket tölt el honlapunkon és hamarosan partnerünkét üdvözölhetjük.
Bővebben›
Kosznovszky Sándor
Cégünk 1989-ben alakult, jelenleg 8 főt foglalkoztatunk. Autópark 3db 3,5 tonna összsúlyú teherautó (1,5-2 tonna terhelhetőségű).
Bővebben›