Keresés az adatbázisban
Bárhol keressen a szóban
Szó elejétől keressen
Cég
Tevékenység
Termék
Márka
Kifejezésként, egyben
Napi frissítésű gazdasági és céginformációs hírek
Szerdától drágul az üzemanyag
Szerdán a Mol a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát 3 forinttal, míg a gázolajét 5 Ft-tal emeli. A változást követően a benzin literenkénti átlagára 378 forintra, a gázolajé 391 forintra emelkedik. Az autósok a különböző töltőállomások árai között akár 50 forintos különbséget is tapasztalhatnak Az üzemanyagok ára legutóbb pénteken változott, a 95-ös benziné 2 forinttal...
Bővebben›
Bulgáriában hamarosan bevezetik az eurót
Bulgária lesz az eurózóna huszadik országa, de nem szabad elsietni a folyamatot, ami ehhez vezet – nyilatkozta Pierre Moscovici, az Európai Bizottság gazdasági és pénzügyekért felelős biztosa pénteken. Az ország kormánya elkötelezett az euró bevezetése mellett, és egy éven belül tagjai lehetnek az ERM II. árfolyam-mechanizmus rendszernek, melyben két évet kell eltölteniük, mielőtt az...
Bővebben›
A banki adategyeztetés október végéig lehetséges
A parlamenti ülésen 2019.06.25-én 156 igen szavazattal, 1 nem ellenében fogadta el a pénzmosás és a terrorizmus finanszírozása megelőzéséről és megakadályozásáról szóló jogszabály módosítását, a házszabálytól eltérve. A változtatás a hatékony végrehajtás, valamint a még szükséges ügyfélátvilágítás megfelelő elvégzése érdekében egy új értesítési kötelezettséget is bevezet: a szolgáltatóknak a...
Bővebben›
Őstermelők adóbevallása
A NAV idén, első alkalommal készít ett adóbevallási tervezetet a mezőgazdasági őstermelőknek is, ha a bevallások és adatszolgáltatások szerint 2017-ben bevételt, jövedelmet szereztek. De a mezőgazdasági őstermelőknek (családi gazdálkodók, családi gazdaság tagjai) ki kell egészíteniük az adóbevallási tervezetet az önálló tevékenységből, illetve az őstermelői tevékenységből keletkezett...
Bővebben›
Legújabb partnereink
Lóti-Futi 2000 Kft.
Építőipari kisegítőanyag kereskedelmünk, szigetelőanyag kereskedelmünk készséggel áll az Ön rendelkezésére. Amennyiben szeretne szolgáltatásainkkal kapcsolatban széleskörűen tájékozódni, csak annyit kell tennie, hogy ellátogat honlapunkra és megtekinti széleskörű leírásunkat! Építőipari ragasztó, purhab, bármiről is legyen szó, látogasson el hozzánk és tekintse meg termékeink széles választékát!
Bővebben›
VB-Consult Kft.
Cégünk 1997-ben alakult, székhelyünk Budapesten található. Cégünk alapítóinak célja egy komplex mérnökszolgálati tevékenység nyújtása az építészeti szféra területén. Építőipari beruházás-szervezési tevékenységeink: építészeti, és épületgépészeti engedélyezési és kiviteli tervezés, komplett építésfelügyelet, pénzügyi elszámolás, és dokumentálás. Számos referenciával rendelkezünk, melyeket honlapunkon megtekinthet. Ha bármilyen kérdése van, bátran keresse fel irodánkat!
Bővebben›
Európa Ingatlanüzemeltetési Kft.
Tevékenységi körünk, ingatlan bérbeadása, üzemeltetése, forgalmazása, iprai csarnokok és irodaházak üzemeltetése. Irodánk megtalálható Budapest V. kerületében a Nagysándor József u. 10. szám alatt.
Bővebben›
Miklós és Páll Kft.
Miklós és Páll Kft. Papíráru és irodaszer kereskedelemmel áll az Ön rendelkezésére. Bélyegző és bélyegzőpárnák széles választéka várja Önt nálunk, illetve még nagyon sok egyéb papíráru, és irodaszer, mellyel kapcsolatban bővebben tájékozódhat! Írószerre lenne szüksége? Bélyegzőpárnára? Amennyiben tökéletes minőséghez szeretne hozzájutni, nálunk garantáltan megtalálja majd a megfelelőt! Csupán csak annyit kell tennie, hogy ellátogat honlapunkra és bővebben tájékozódik!
Bővebben›
Gedax Kft.
Cégünk a Gedax Kft. 1044 Budapest Rév utca 2. szám alatt található. Társaságunk a gépkölcsönzés területén tevékenykedik. Főbb tevékenységi köreink részletesebben: Gépek és gépjárművek kölcsönzés, kosaras gép, kosaras autó, kosaras emelő bérbeadása, magasban végzendő munkák kivitelezése. Látogasson el honlapunkra és tekintse meg árukészletünk kínálatát. További információkat és elérhetőségeinket szintén honlapunkon olvashatja.
Bővebben›
HMM Trade Kft.
Cégünk már 25 éve jelen van a nemzetközi húskereskedelemben, ez idő alatt sok tapasztalatot szereztünk a húsiparban és húskereskedelemben. Az ország EU csatlakozásáig inkább az import kereskedelemre fordítottuk a figyelmünket, amely során sok tapasztalatot nyertünk. A csatlakozás után már a hústermékek exportjára figyeltünk, ami által jelen vagyunk Távol-Keleten, Oroszországban és természetesen az Európai Unió húspiacain is.
Bővebben›
Aluprof-Hungary Kft.
Az ALUPROF cég alumínium rendszereit bankok, hivatalok, hotelek, irodai épületek, határátkelők, repülőterek, autószalonok, ipari létesítmények, kereskedelmi és lakóépületek, sport és szakrális létesítményekben találhatóak meg. Stratégiánk az építészek, gyártók, építési cégek és egyéni ügyfelek által elismert termékek széles választékának az ajánlása. Célunk továbbá, hogy alkalmazottaink kiváló minőségben szolgálják ki ügyfeleinket, miközben nyereséget termel a cég számára és elégedettséget kelt az alkalmazottak között.
Bővebben›
Mozaik-R Kft.
Cégünk motorgumik, gumiabroncsok, és könnyűfém felnik forgalmazásával foglalkozik. Minőségi árukészletünket, világhírű beszállítóink garantálják. Autóalkatrész választékunkban megtalál mindent, amire szüksége lehet. Bőséges gumiabroncs kínálatunkből válogathat, minden féle méretben, és minőségben megtalálja az Önnek legmegfelelőbbet.
Bővebben›
Németh Lajos Egzóta Díszfaiskola
Cégünk 1983-ban alakult, jelenleg 6 főt foglalkoztat.
Bővebben›
Orbán és Orbán Bt.
Cégünk 2003-ban kezdte meg működését. Fő tevékenységünk a vagyonvédelem és értékszállítás, de mellette irodák üzletek üzemek magánépületek és közintézmények takarításával, karbantartásával is foglalkozunk. Irodánk megtalálható Pátyon, a Vörösmarty út. 29. szám alatt.
Bővebben›