Keresés az adatbázisban
Bárhol keressen a szóban
Szó elejétől keressen
Cég
Tevékenység
Termék
Márka
Kifejezésként, egyben
Napi frissítésű gazdasági és céginformációs hírek
Szerdától drágul az üzemanyag
Szerdán a Mol a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát 3 forinttal, míg a gázolajét 5 Ft-tal emeli. A változást követően a benzin literenkénti átlagára 378 forintra, a gázolajé 391 forintra emelkedik. Az autósok a különböző töltőállomások árai között akár 50 forintos különbséget is tapasztalhatnak Az üzemanyagok ára legutóbb pénteken változott, a 95-ös benziné 2 forinttal...
Bővebben›
Bulgáriában hamarosan bevezetik az eurót
Bulgária lesz az eurózóna huszadik országa, de nem szabad elsietni a folyamatot, ami ehhez vezet – nyilatkozta Pierre Moscovici, az Európai Bizottság gazdasági és pénzügyekért felelős biztosa pénteken. Az ország kormánya elkötelezett az euró bevezetése mellett, és egy éven belül tagjai lehetnek az ERM II. árfolyam-mechanizmus rendszernek, melyben két évet kell eltölteniük, mielőtt az...
Bővebben›
A banki adategyeztetés október végéig lehetséges
A parlamenti ülésen 2019.06.25-én 156 igen szavazattal, 1 nem ellenében fogadta el a pénzmosás és a terrorizmus finanszírozása megelőzéséről és megakadályozásáról szóló jogszabály módosítását, a házszabálytól eltérve. A változtatás a hatékony végrehajtás, valamint a még szükséges ügyfélátvilágítás megfelelő elvégzése érdekében egy új értesítési kötelezettséget is bevezet: a szolgáltatóknak a...
Bővebben›
Őstermelők adóbevallása
A NAV idén, első alkalommal készít ett adóbevallási tervezetet a mezőgazdasági őstermelőknek is, ha a bevallások és adatszolgáltatások szerint 2017-ben bevételt, jövedelmet szereztek. De a mezőgazdasági őstermelőknek (családi gazdálkodók, családi gazdaság tagjai) ki kell egészíteniük az adóbevallási tervezetet az önálló tevékenységből, illetve az őstermelői tevékenységből keletkezett...
Bővebben›
Legújabb partnereink
Czím-Fa Kft.
Asztalosipari termékek, bútorgyártás, ez cégünk fő profilja, Bútorra lenne szüksége? Válassza a tökéletes szolgáltatást nyújtó céget! Asztalosipari termékek széles kínálata, tökéletes bútorok gyártása, akár saját elképzelései szerint is, konyhabútorok széles választéka, és nagyon sok egyéb bútor, mellyel kapcsolatban bővebben tájékozódhat, ha ellátogat hozzánk! Keressen fel minket Ön is mielőbb!
Bővebben›
Távit Kft.
Cégünk kábeltelevíziós szolgáltatással, távközlés tervezéssel és kivitelezéssel foglalkozik országos szinten.
Bővebben›
Kipszer Vasszerkezetgyártó Kft.
Fém és acél szerkezet gyártással foglalkozó cégünk áll szíves rendelkezésére. Amennyiben acélgyártással kapcsolatban szeretne bővebben tájékozódni, csak azt tanácsolhatom, hogy látogasson el honlapunkra és tájékozódjon bővebben. Ipari konténer, hulladéktároló konténer, utcai hulladékgyűjtő, ezen termékekkel mind, mind találkozhat, amennyiben ellátogat honlapunkra! Hulladéktároló konténerre lenne szüksége? Ház, lakásfelújítás? Sok a lim-lom? Mi vagyunk az Ön számára megfelelő segítség! Vegye fel velünk a kapcsolatot!
Bővebben›
Erfaker Kft.
Szerszámok széles választéka? Fűrészgép? Fűrész lánc? Szerszámra lenne szüksége? Ha még nem tudja, hogy kihez fordulhatna, hogy kitől szerezhetne be tökéletes minőségű termékeket, nagyon kedvező áron, akkor csak azt tanácsolhatom, hogy látogasson el holnapunkra és tájékozódjon bővebben! Vegye fel velünk a kapcsolatot Ön is, hiszen velünk csak jól járhat! Forduljon hozzánk bizalommal!
Bővebben›
Mélyép Építő Kft.
Cégünk mélyépítéssel foglalkozik. Elsősorban Somogy megyében, de az egész ország területén vállalunk munkát.
Bővebben›
Nickel Klíma Kft.
Társaságunk a VINCI ENERGIES CENTRAL & EASTERN EUROPE magyarországi leányvállalata. Cégünk 1994-ben kezdte meg tevékenységét. Fő profilunk tisztatér rendszerek tervezése, kivitelezése és szervizelése az alábbi területeken: nanotechnológia, biotechnológia, elektronika, egészségügy, gyógyszeripar, szépségipar (kozmetika), valamint az élelmiszer-iparban.
Bővebben›
Koncept Kft.
Cégünk 1993-ban alakult, fő profilja az autókölcsönzés. Autókölcsönzésen felül kiegészítőket, tetőcsomagtartót, tetőboxokat és síléctartókat lehet bérelni illetve lehetőség van lószállító bérlésére is. Cégünk a német WAECO cég autós kényelmi felszereléseit és utólagosan szerelhető autóextráit forgalmazza kb. 400 féle terméket.
Bővebben›
Chemetall Kft.
Cégünk 1991-ben alakult. Fő tevékenységünk felületkezelő vegyszerek gyártása és forgalmazása. Termékeink biztosítják a fém és műanyag alkatrészeknek a feldolgozás során tiszta és kenőanyagmentes környezetet ezzel elősegítve a festék vagy bevonat jó tapadását. Bővebb információért látogasson el honlapunkra.
Bővebben›
Meridián 2000 Kft.
Célunk, hogy a térségben olyan reklámirodát működtessünk, mely magas színvonalon, megrendelőink igényeit szolgálva működjön.
Bővebben›
Saint-Gobain Autover Hungária Kft.
Autóüveg kis- és nagykereskedelem: - a hazai járműpark összetételéhez igazodó széles üvegválaszték; - szélvédő, oldal- és hátsó autóüvegek, ragasztók és segédanyagok; - gyors, díjmentes kiszállítás 16-24 órán belül az ország bármely területére; - egyedi üvegek beszerzése 1-3 héten belül; - szolgáltatás-arányos viszonteladói kedvezmények.
Bővebben›