Keresés az adatbázisban
Bárhol keressen a szóban
Szó elejétől keressen
Cég
Tevékenység
Termék
Márka
Kifejezésként, egyben
Napi frissítésű gazdasági és céginformációs hírek
Szerdától drágul az üzemanyag
Szerdán a Mol a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát 3 forinttal, míg a gázolajét 5 Ft-tal emeli. A változást követően a benzin literenkénti átlagára 378 forintra, a gázolajé 391 forintra emelkedik. Az autósok a különböző töltőállomások árai között akár 50 forintos különbséget is tapasztalhatnak Az üzemanyagok ára legutóbb pénteken változott, a 95-ös benziné 2 forinttal...
Bővebben›
Bulgáriában hamarosan bevezetik az eurót
Bulgária lesz az eurózóna huszadik országa, de nem szabad elsietni a folyamatot, ami ehhez vezet – nyilatkozta Pierre Moscovici, az Európai Bizottság gazdasági és pénzügyekért felelős biztosa pénteken. Az ország kormánya elkötelezett az euró bevezetése mellett, és egy éven belül tagjai lehetnek az ERM II. árfolyam-mechanizmus rendszernek, melyben két évet kell eltölteniük, mielőtt az...
Bővebben›
A banki adategyeztetés október végéig lehetséges
A parlamenti ülésen 2019.06.25-én 156 igen szavazattal, 1 nem ellenében fogadta el a pénzmosás és a terrorizmus finanszírozása megelőzéséről és megakadályozásáról szóló jogszabály módosítását, a házszabálytól eltérve. A változtatás a hatékony végrehajtás, valamint a még szükséges ügyfélátvilágítás megfelelő elvégzése érdekében egy új értesítési kötelezettséget is bevezet: a szolgáltatóknak a...
Bővebben›
Őstermelők adóbevallása
A NAV idén, első alkalommal készít ett adóbevallási tervezetet a mezőgazdasági őstermelőknek is, ha a bevallások és adatszolgáltatások szerint 2017-ben bevételt, jövedelmet szereztek. De a mezőgazdasági őstermelőknek (családi gazdálkodók, családi gazdaság tagjai) ki kell egészíteniük az adóbevallási tervezetet az önálló tevékenységből, illetve az őstermelői tevékenységből keletkezett...
Bővebben›
Legújabb partnereink
"Vért" Kisgép
Jött a nyár és nem tud ki ülni a kertbe, mert idegesíti a fű? Nincs egy jó fűnyírója? Akkor magának a "Vért" Kisgép szaküzletre van szüksége. Minden féle fű nyírógép meg található nálunk. Nagy választékkal várja a boltunk nagy Kanizsán. Lépjen fel weblapunkra és nézze meg online az ajánlatunkat! Folyamatosan frissítjük, az oldalunkat heti akciókkal várjuk az új vásárlóinkat.
Bővebben›
Bicalor Kft.
Vállalkozásunk fő tevékenységi köréhez épületgépészet, klíma- és légtechnika, illetve víz-, gáz-, fűtésszerelés tartozik. Vállalkozásunk az egész ország területén sikeres referenciákkal bizonyította szaktudását, hozzáértését megbízhatóságát. Többek között vállalunk kazánház telepítését és központifűtési munkálatokat, gázvezeték, központifűtés és légtechnika szerelést. Részfeladatok megoldására is vállalkozunk. Tekintse meg weboldalunkat és referenciáinkat!
Bővebben›
Bartaco Kft.
Alvállalkozókkal dolgozunk. Referencia: Videoton, Transelektro, Veszprémtej, Ablon, Magyar Vállalkozók Klubja.
Bővebben›
Parri Trade Bt.
Cégünk 1994-ben alakult, jelenleg 1 főt foglalkoztatunk. Papíráru és számítástechnikai kellékanyag kiskereskedelmével foglalkozunk.
Bővebben›
e-nett Kft.
Profilunk három részből tevődik össze; hírközlési felügyelet; infó-kommunikáció; és objektumok távfelügyelete. A felügyeleti központban találhatók a szervek, melyek az adatokat szabványos adatbázisban tárolják és ezeket a többszintű jogosultsági rendszer szabályainak megfelelően, XML formában szolgáltatják a felhasználói alkalmazásoknak. További információért látogasson el honlapunkra!
Bővebben›
Bit-Ép Bt.
Hallott már cégünkről? Ha esetleg nem, akkor itt az ideje annak, hogy megismerkedjen munkásságunkkal, melybe rengeteg energiát fektetnek kiválóan képzett mérnökeink, szakembereink. Látogasson el honlapunkra, és ismerje meg cégünk tevékenységeit, legyen Ön is elégedett partnerünk. Biztosíthatjuk afelől, hogy munkáink minden esetben szakembereink legjobbját képezik.
Bővebben›
Viaprodukt Tervező és Szolgáltató Kft.
A pécsi Viaprodukt Tervező és Szolgáltató Kft. több mint 15 éve foglalkozik a a Dél-dunántúli régió közlekedési létesítményeinek (összekötő utak, csomópontok, kerékpárutak stb.), valamint út- és mélyépítési létesítményeinek tervezésével. Referenciamunkáinkat és partnereink listáját honlapunkon tekintheti meg, ahol az általunk végzett munkákról képanyagot is talál. Reméljük, hamarosan Önt is megbízóink között üdvözölhetjük!
Bővebben›
Techno Globál Pécel Kft.
Cégünk 13 éve piaci szereplő: magánvállalkozásként kezdtük, majd kft-ként folytattuk tevékenységünket. Mindenkori szlogenünk: "Mindent a megrendelő legnagyobb megelégedésére, a legjobb minőségben!" Munkáinkra garanciát vállalunk!
Bővebben›
Balmazpharm Egészségügyi Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.
A családi vállalkozás korábbi cégei: Balmazpharm-A Bt. Hanor Bt. 4060 Balmazújváros, Dózsa Gy. 3.
Bővebben›
Kardirex Egészségügyi Központ Győr Kft.
A Kardirex Egészségügyi Központ egy magán-egészségügyi intézmény Győr-Moson-Sopron megyében. Tevékenységünk többek között az egészségügyi szolgáltatást, járóbeteg - ellátást foglalja magába. Szakképzett, összeszokott kollektíva biztosítja a magas színvonalú ellátást betegeink részére. Foglalkozás-egészségügyi szolgáltatással kapcsolatban látogasson el rendelőinkbe vagy keresse fel honlapunkat.
Bővebben›