Keresés az adatbázisban
Bárhol keressen a szóban
Szó elejétől keressen
Cég
Tevékenység
Termék
Márka
Kifejezésként, egyben
Napi frissítésű gazdasági és céginformációs hírek
Szerdától drágul az üzemanyag
Szerdán a Mol a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát 3 forinttal, míg a gázolajét 5 Ft-tal emeli. A változást követően a benzin literenkénti átlagára 378 forintra, a gázolajé 391 forintra emelkedik. Az autósok a különböző töltőállomások árai között akár 50 forintos különbséget is tapasztalhatnak Az üzemanyagok ára legutóbb pénteken változott, a 95-ös benziné 2 forinttal...
Bővebben›
Bulgáriában hamarosan bevezetik az eurót
Bulgária lesz az eurózóna huszadik országa, de nem szabad elsietni a folyamatot, ami ehhez vezet – nyilatkozta Pierre Moscovici, az Európai Bizottság gazdasági és pénzügyekért felelős biztosa pénteken. Az ország kormánya elkötelezett az euró bevezetése mellett, és egy éven belül tagjai lehetnek az ERM II. árfolyam-mechanizmus rendszernek, melyben két évet kell eltölteniük, mielőtt az...
Bővebben›
A banki adategyeztetés október végéig lehetséges
A parlamenti ülésen 2019.06.25-én 156 igen szavazattal, 1 nem ellenében fogadta el a pénzmosás és a terrorizmus finanszírozása megelőzéséről és megakadályozásáról szóló jogszabály módosítását, a házszabálytól eltérve. A változtatás a hatékony végrehajtás, valamint a még szükséges ügyfélátvilágítás megfelelő elvégzése érdekében egy új értesítési kötelezettséget is bevezet: a szolgáltatóknak a...
Bővebben›
Őstermelők adóbevallása
A NAV idén, első alkalommal készít ett adóbevallási tervezetet a mezőgazdasági őstermelőknek is, ha a bevallások és adatszolgáltatások szerint 2017-ben bevételt, jövedelmet szereztek. De a mezőgazdasági őstermelőknek (családi gazdálkodók, családi gazdaság tagjai) ki kell egészíteniük az adóbevallási tervezetet az önálló tevékenységből, illetve az őstermelői tevékenységből keletkezett...
Bővebben›
Legújabb partnereink
ABT Hungária Könyvvizsgáló Kft.
Az ABT cégcsoporthoz tartozó ABT Hungária Könyvvizsgáló Kft. 1993-tól kezdte meg működését Magyarországon. A társaság komplex pénzügyi megoldásokat kínál a számvitel, adózás és könyvvizsgálat területén. Fő tevékenységi területeink: adótanácsadás, könyvvizsgálat, könyvelés, bérszámfejtés, számviteli, könyvvizsgálói és könyvviteli szolgáltatás. Büszkék vagyunk arra, hogy ügyfeleink zömével több éves, tartós kapcsolatot sikerült kialakítanunk. Nagy hangsúlyt fektetünk az ügyfelekkel szembeni személyes kapcsolattartásra, valamint szolgáltatásaink minőségére, megbízhatóságára és hatékonyságára.
Bővebben›
Kocsis Kertészet
Cégünk dísznövénytermesztéssel és virágok nagy- és kiskereskedelmével foglalkozik. Növényházunkban szobai cserepes növényeket kínálunk, a szabad területen pedig parképítő növények és kiegészítő anyagok, fenyőkéreg, speciális virágföldek, kerámiák, balkonládák, tápoldatok, virágkötészeti kellékanyagok, csomagolóanyagok kerülnek értékesítésre. Lehetőség van exkluzív növénybeültetés megrendelésére, illetve növénybérlésre.
Bővebben›
Bakony-Holz Kft.
Cégünk 1997-ben alakult, jelenleg 4-5 főt foglalkoztatunk. Veszprém megye területén épületasztalos-ipari termékek gyártásával, kereskedelmével foglalkozunk.
Bővebben›
Copy General Kft.
Cégünk fő tevékenységei a reprográfia, nyomtatás és fénymásolás. Célunk, hogy széles szolgáltatási portfólióval álljunk nagyvállalatok, kisvállalkozások és egyéni ügyfelek rendelkezésére. poszter nyomtatás, elektronikus dokumentumkezelés, sokszorosítás, szkennelés, és ez csak néhány dolog szolgáltatásainkból. Irodatechnikai, és mérnöki szolgáltatásaink is vannak. Cégünk saját futárszolgálatával házhozszállítást is vállal. Folyamatos akciókkal várjuk kedves ügyfeleinket!
Bővebben›
Atelier Eiring Kft.
Cégünk belsőépítészeti termékek forgalmazásával foglalkozik. Palettánkon számos FORMICA termék szerepel, melyek kimagasló minőségű anyagokkal járulnak hozzá lakása vagy üzlete elegáns megjelenéséhez. Raktárunkból rövid határidővel tudjuk teljesíteni megrendelését. Folyamatosan megújuló akciókkal várjuk meglévő és leendő ügyfeleinket. Törzsvásárlóinknak külön engedményekkel kedveskedünk. Kérdésével bátran forduljon szakembereinkhez, akik segítenek Önnek megtalálni az optimális megoldást.
Bővebben›
Nemzetközi Oktatási Központ
Tevékenységeink a felnőttoktatás, szakképzés és idegenforgalom. Nemzetközi követelményeknek is megfelelő képzéseket biztosítunk érettségivel rendelkezők részére, korhatár nélkül, folyamatos rendszerben, kis csoportos tréning formában is. A képzésben résztvevők igényeihez alkalmazkodó, főként hétvégi intenzív oktatást tartunk, nemzetközileg is elismert oktatókkal. Gyakorlati lehetőségeket, és nem utolsó sorban sikeresen vizsgázott hallgatóinknak munkalehetőséget biztosítunk.
Bővebben›
Egri Csillagok Zrt.
Cégünk fő tevékenysége a bortermelés és kereskedelem. Pincészetünk Egerben, a Verőszalai történelmi pincesoron található. Cégünk jogelődje a 60-as évek óta foglalkozik szőlő-termesztéssel és borászattal. A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően, ma már a legkorszerűbb technológiával végezzük a borkészítést. A Szépasszonyvölgyi borkimérésünk, a borászat teljes választékával várja a kedves vendégeit. Irodánk megtalálható, Egerben a Verőszala utca 21. szám alatt.
Bővebben›
Liszkai Épületgépészeti és Kereskedelmi Kft.
Cégünk 1992-ben alakult. Cégünk fő tevékenységi köre, az épületgépészeti termékek forgalmazása. Folyamatosan arra törekszünk, hogy tökéletes minőségű termékekkel szolgálhassuk ki kedves vásárlóinkat, hogy megújuló, tökéletes minőséget nyújthassunk számukra! Szerelvények, szaniteráru kereskedelem, nálunk garantáltan csak tökéletes minőséggel találkozhat! Keressen fel minket Ön is mielőbb! Válassza a tökéletes szolgáltatást a tökéletes termékeke mellett!
Bővebben›
WinterTrade Kft.
WinterTrade Zrt. 2010-ben érte el a végleges formáját mint cég, és a főbb termékcsoport természetesen az ételek lettek. Saját márkát alakítottak ki a paradicsom ívilágát felhasználva. Beszállítóik a legjelentősebb hazai üzemek és számos más oszág beli cég. Gyümölcs, és zöldség konzerv kereskedelemmel is foglalkozik a cég, de a bővebb információért látogasson el a dewinter.hu oldalra.
Bővebben›
Magic (Onyx) Magyarország Kft.
A Magic (Onyx) Magyarország Kft. informatikai technológia forgalmazásával, valamint üzletviteli szolgáltatás tanácsadás területén tevékenykedik. Magic Software Enterprises 100%-os leányvállalata. Ennek megfelelően a felhalmozott szakmai tapasztalatot egyesíti egy világcég szakmai és pénzügyi hátterével. Piaci szegmensünk az államigazgatási és az üzleti élet szinte minden területe. Termékeinkre jellemző az igen erőteljes és korszerű technológia, könnyű használhatóság és használatukból mérhető üzleti eredmények. Vegye igénybe szolgáltatásainkat!
Bővebben›