Suchen in Datenbank
Irgendwo im Suchbegriff
Suche nach dem Anfang des Suchbegriffs
Firma
Tätigkeit
Produkt
Marke
Suchbegriff als ein Wort
Nachrichten
Unsere neuesten Partner
Consulting Számítástechnikai Szaktanácsadó Kft.
1989-ben alakult a cégünk, 4 fő alkalmazottal dolgozunk.
Weiter›
Vip-Rex Kft.
Építkezne? Felújítana? Szüksége lenne habarcsadalékra? Akkor Önnek az építőanyag kereskedelemmel foglalkozó Vip-Rex Kft-t ajánljuk. Itt mindent megtalál, amire egy építkezés vagy felújítás során szüksége lehet. Ha beton, ha vakolat, Vip-Rex Kft. Amennyiben tökéletes szolgáltatást szeretne, keresse fel Ön is a Vip-Rex Kft honlapját és vegye fel velük a kapcsolatot.
Weiter›
Deczki Geod Kft.
Cégünk a Deczki Geod Kft. teljes körű geodéziai szolgáltatásokra szakosodott vállalkozás. Fő profilunk a térképészet és földmérés. Tevékenységeink: építőipari kivitelezés, mérnöki geodézia, földmérés, digitális térképkészítés, megosztási vázlatrajz, tervezési térképkészítés, telekmegosztás, ingatlanforgalmazás, ingatlan adás-vétel, ingatlan bérbeadás, ingatlanközvetítés, mérnöki tervezés, mérnöki tanácsadás, értékbecslés.
Weiter›
Balance 2000 Kft.
Balance 2000 kft-t 15 éve alapították. Ebben a könyvelő irodában, a lehető legtapasztaltabb és legképzettebb emberek dolgoznak, ahol tanácsadással, ügyintézéssekel, de akár cégátvilágítással is foglalkozunk. Tevékenységében a rra törekszik, hogy egy vállalkozás valamennyi ügyének intézésére képes legyen. Vegye fel velük a kapcsolatot a balance2000.hu-n.
Weiter›
Újfehértó Város Önkormányzata
Újfehértó közigazgatásilag Szabolcs-Szatmár Bereg megyében fekvő város a Nagykálló kistérségben. A terület- és településfejlesztés terén sokat tettünk és teszünk. A régi kaszinó épületében Technológiai inkubátor működik. Városi Múzeumunkban állandó és időszaki kiállítás látható. Udvarán jeles újfehértóiaknak emléket állító szoborpark kialakítása folyik.
Weiter›
3FP Kft.
Cégünk, a 3FP Kft, csővezetéki szerelvényekkel, gázolaj lopásgátlással kapcsolatban lehetünk az Ön segítségére. Termékeink, minden igényt kielégítően a tökéletes minőséget képviselik. Szolgáltatásaink igen széleskörűek. Amennyiben ezzel kapcsolatban, vagy akár cégünkkel kapcsolatban bővebben tájékozódna, látogasson el honlapunkra és tájékozódjon bővebben, széleskörű leírásunk alapján.
Weiter›
RMD-Electronic Kft., Sony Hivatalos Márkaszerviz
Cégünk 1999-ben alakult, jelenleg 9 főt foglakoztatunk.
Weiter›
Agria CAD Kft.
Cégünk 2005-ben kezdte meg működését. Fő profilunk az épületgépészeti és energetikai tervezés, mely a családi házas kategóriától kiindulva egészen az ipari méretű energetikai rendszerekig terjed. Szolgáltatásaink palettáján megtalálhatóak a kapcsolódó szakágak (építészet, villamos-erőátvitel, irányítástechnika). A műszaki tervezés keretein belül vállaljuk, családi házak, társasházak, kommunális létesítmények épületgépész tervdokumentációinak, ipari létesítmények kazánházak, hőközpontok 3D-s elrendezési terveinek, tanulmányterveknek, engedélyezési terveknek az elkészítését. Irodánk megtalálható Tarnalelesz Szabadság út 59. szám alatt.
Weiter›
Atest Kft.
Az Atest Kft. mérnöki szolgáltatást, tanácsadást végez. Ennek keretén belül oktatást, tesztelést végez és ügyfélszolgálatot tart fenn. Oktatáson belül Teradyne tesztberendezések üzemeltetői és programozói tréningjeit szervezi, ami bemutatóelőadásokból, számítógépes gyakorlatokból és a tesztberendezéseken végzett munkából állnak, amit a megrendelő egyedi igényeihez igazítunk. Tesztelés esetén ügyfeleinek berendezésekhez kapcsolódó műszaki tanácsadással foglalkozik, valamint programozói támogatást nyújt. Ügyfélszolgálatunk Teradyne ügyfeleit támogatja magyar és angol nyelven.
Weiter›
Stop Gépjárművezető-képző Bt.
Autósiskolánk indít A, A1, A könnyített, B, Moped kategóriás tanfolyamokat. Motoros tanfolyamunkhoz iskolánk biztosít védőruházatot, bukósisak, protektoros kesztyűt, védő protektorokat, motoros esőruhákat és motorokat minden kategóriában. Iskolánk megtalálható Szegeden, a Budapesti Krt. 4/A. szám alatt.
Weiter›