Suchen in Datenbank
Irgendwo im Suchbegriff
Suche nach dem Anfang des Suchbegriffs
Firma
Tätigkeit
Produkt
Marke
Suchbegriff als ein Wort
Nachrichten
Unsere neuesten Partner
Sector Hungary 1992 Zrt.
Cégünk a biztonságtechnika területén tevékenykedik. Fő profiljaink: élőerős védelem, szállítmánykísérés és értékvédelem, rendezvények biztosítása, pénz- és értékszállítás, futárszolgálat, technikai rendszerek tervezése és kivitelezése, távfelügyeleti rendszerek üzemeltetése. Egyéb szolgáltatásaink: veszteségforrás kutatása, kintlévőségek kezelése, épületüzemeltetés, takarítás és zöldterületek rendezése.
Weiter›
Norell Trade Kft.
Bérkert Csempe szaküzlet. Ha csempére lenne szüksége, és szeretne nagyon széles választékkal találkozni, nagyon kedvező árak mellett, akkor Önnek nálunk a helye, hiszen tőlünk csak ezt kaphatja. A nagyon széles választékot, igazán kedvező árak mellett, és természetesen a tökéletes minőséget. Szegeden található üzletünk, garantáltan elnyeri majd az Ön tetszését is, minden tekintetben! Válasszon minket Ön is!
Weiter›
Euro-Trader Kft.
Cégünk 1995-ben alakult, jelenleg 16 főt foglalkoztatunk. Távközléstechnikai szolgáltatással, mezőgazdasági tevékenységgel foglalkozunk.
Weiter›
Agora-B Kft.
Cégünk fő profilja: építőanyagok kis és nagykereskedelme, fenyő fűrészáru forgalmazás tetőszerkezetek készítése, impregnálása, gyalulása egyéb tetőkiegészítők - tetőablak, Facro ablak, bitumenes zsindely - árusítás.
Weiter›
Metmark Kft.
A Metmark Kft. 2003 óta forgalmaz félkész és kész fémtermékeket. A perforált és expandált lemez, valamint a hullámrács és járórács/lépcsőelem a fő termékkörünk. Emellett forgalmazunk alumínium felhajtórámpákat 200 kg-tól a 20 tonna terhelhetőségig. Mobil mozgássérült kompakt rámpáink megkönnyítik a kerekesszékkel történő közlekedést. Vállaljuk köz- és magánépületek galambmentesítését.
Weiter›
Korrektex Kft.
Vállalkozásunk 1996-ban alakult kiskereskedelmi célból. Kezdetben német originál (gyűjtőzsákos) áruval dolgoztunk, amely az első évben elég jó volt, ezért egyre nagyobb mennyiséget vásároltunk. A második esztendőben azt vettük észre, hogy az áru minőságe egyre gyengült, továbbá drágult, a váltás mellett döntöttünk. 1999-től átálltunk holland originál ruhacsomagok válogatására, annyira szuper volt, mintha Trabantból ültünk volna át egy Mercedesbe! Folyamatosan fejlődtünk, majd egyszercsak megjelent a nyersáru mellett (ugyanabból a válogatóból) az extra minőségű felnőtt- és gyerekruha-vásárlás lehetősége. Ez ugyan nem volt olcsó, de lehetővé tette, hogy kevesebb fizikai munka (válogatás) mellett megtartsuk, sőt növeljük a forgalmunkat. Ezután - mivel a nyersáruban egyre kevesebb extra minőségű árut találtunk, így - teljesen átálltunk a holland extra vásárlására, amivel a 6-7 év alatt soha nem volt probléma. Az elmúlt években, Zala-megyében (csak itt kiskereztünk) messze a legjobb árut kínáltuk. Ennek hírére egyre több kereskedő keresett fel bennünket áruvásárlás céljából! Ennek és a 2006-ban általunk (közkívánatra) szerzett angol originál, illetve az extra árunak köszönhetően is döntöttünk a nagykereskedés mellett. Nevünkből adódóan (korrekt) garanciát tudunk vállalni arra, hogy kereskedőink folyamatosan ugyanazt a minőséget kapják. Partnereink közül nem egy panaszkodott előző nagykerére, hogy először nagyon jó árut kaptak, majd (a beetetés után) az egyre rosszabb lett. Nálunk ez garantáltan nem fordulhat elő, mivel mi ELSŐSORBAN a hosszú távú együttműködésre törekszünk!
Weiter›
Hajdú-Glass Bt.
1994-ben alakítottuk meg a HAJDÚ-GLASS Laboreszköz és Díszüveggyártó Bt-t. A cég családi vállalkozásnak indult, melyben díszüvegek és laboreszközök gyártásával foglalkoztunk. Többször vettünk részt a Kelet-Nyugat Expo Nemzetközi Kiállításon, ahol az általunk tervezett formákkal jelentünk meg, melyek a borászatban és a szesziparban használt díszbutellák voltak. Az itt bemutatott termékek üzleti sikereket hoztak számunkra, így nem csak a magyar, hanem a külföldi piacon is elismertté váltunk. Ezek után megkezdtük a piackutatást, a lehetséges üzleti partnerekkel való kapcsolat felvételét. Európában elsőként az olasz piacról sikerült partnereket találnunk. Olaszországba kezdetben éttermekben használatos üvegedényeket, illetve asztali kiegészítőket gyártottunk. A későbbiek folyamán más termékekkel is bővült kínálatunk: díszbutellákkal, borászati dísztárgyakkal és laboreszközökkel. A kapcsolattartás folyamatos, azóta is legfőbb üzleti pertnereink közé tartoznak. A későbbiek folyamán több ország piacára is sikerült betörnünk. Magyarországon kívül ma már többek között Németországba, Belgiumba, Oroszországba, Svájcba, sőt Amerikába is gyártunk termékeket. Az 1999-es évben a középvállalkozások közül az elsők között voltunk, akik a legtöbb európai országba gyártottunk. Ennek jóvoltából keresett meg bennünket az MTV1 közszolgálati televízió és riportot készített a cégről. Míg az 1999-es árbevételünk úgy 45.000.000 forint volt, addig a 2000-es már 67.000.000 forint fölött. Jelenleg szeretnénk beindítani az osztrák piacot is, amelyhez nagy reményeket fűzünk, és mivel sokat tartózkodunk az osztrák határ környékén lehetőséget látunk arra, hogy mint kiskereskedők olcsóbban juttassuk el termékeinket a vevőkhöz. Termékeinkről tudni kell, hogy előállításuk kézi munkával történik, mely nagyon gondos, pontos, hozzáértő szakképzettséget igényel. Az általunk előállított üvegtermékek mindegyike borosszilikát üvegből készül, melyek hőállóak és egyben vegyszerállóak is. Laboreszközeinket és díszüvegbutelláinkat megpróbáljuk a vevők fantáziájának megfelelően és formatervezetten előállítani. Az olimpiára és bármilyen sporteseményre díszüvegeket is gyártunk megrendelés szerint.
Weiter›
Ovi-Tech Kft.
Cégünk fő tevékenysége játszótéri eszközöket gyártása és forgalmazása immár több éve. A szigorú biztonságtechnikai szabványoknak teljes mértékben eleget tettünk, úgy hogy a játékok esztétikusak, magas minőségűek , funkcionálisak, ergonomikusak, strapabíróak, tartósak maradtak, emellett környezet és emberbarátok is. Irodánk megtalálható Nagybajom, Sugár utca 26. szám alatt.
Weiter›
Kaba Elzett Zrt.
A Kaba Elzett Zrt. kaputechnikával, kulcsmásolással, valamint zár, lakat és vasalat gyártásával foglalkozik. Ha tehát új kulcsokra van szüksége, akkor mi vagyunk a lehető legjobb megoldás! Referenciánk száz szónál is beszédesebb, ezért aztán ha ellátogat weboldalunkra, minderről Ön is meggyőződhet! További információkat szintén honlapunkon kaphat.
Weiter›