Suchen in Datenbank
Irgendwo im Suchbegriff
Suche nach dem Anfang des Suchbegriffs
Firma
Tätigkeit
Produkt
Marke
Suchbegriff als ein Wort
Nachrichten
Unsere neuesten Partner
Ut-Tal Tervező és Szolgáltató Bt.
A cég 1996-ban alakult a DÉLTERV Kft.-ből kiválva. Jelenleg 6 főállású alkalmazottal dolgozunk. Rendelkezésünkre áll Csongrád megye, Békés megye és Bács-Kiskun megye területére vonatkozóan több mint 8000 db szakvélemény, de az ország egész területén végeztünk munkákat.
Weiter›
Deko-Ratio Design Stúdió
Cégünk a különböző szempontokkal és célokkal rendelkező piaci szereplők számára különböző, az ő egyedi igényeikre szabott megoldásokat kínálunk. Arra törekszünk, hogy minden szegmensben megtaláljuk azt a plusz szolgáltatást, amellyel az adott Partnerünk számára a legnagyobb többletértéket teremthetjük. A piac- és ügyfélorientált megközelítésünkben. Ismerjük partnereinket, tudjuk a céljaikat és elsődleges feladatunknak érezzük, hogy segítsük őket ezek elérésében. Elég széles a termékskálánk, hogy a kisvállalkozások valamennyi dekorációs és reklámigényét ki tudjuk szolgálni, és mindehhez elegendő hozzáértéssel is rendelkezünk, hogy az egyes szakterületeken is az elvárható minőséget nyújtsuk.
Weiter›
Márton Residence 2003 Kft.
Cégünk fő tevékenysége ingatlanfejlesztés, -forgalmazás, -bérbeadás, -közvetítés, és lakások, lakóparkok, családiházak építése. Irodánk megtalálható Budapest IX. kerületében, az Üllői út 103. szám alatt.
Weiter›
Phoenix Global Kft.
Cégünk, a Phoenix Global, Tűz és Munkavédelmi Tanácsadó, és Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. Teljes körű szolgáltatást nyújtunk, Tűz és munkavédelem terén egyaránt. Munkáinkat, szolgáltatásainkat, a szakszerű, pontos, precíz munkavégzés jellemzi. Cégünk kiemelkedő figyelmet fordít minderre! Kiváló szakemberek végzik szolgáltatásaink minden formáját. Cégünk, Tatabányán található. Bővebb információ érdekében, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Weiter›
T-Plasztik Kft.
Főtevékenységünk a gumi- és műanyaggyártás, valamint habanyag-feldolgozás. A folyamatosan növekvő piaci igények, és lehetőségek hatására sorozatos fejlesztések, beruházások történtek cégünknél, melynek során bővítettük gépparkjainkat és termékeinket. Bővebb információkért kérjük keresse fel honlapunkat.
Weiter›
Dalnoki Sport Kft.
Cégünk sportruházat, és sporteszközök forgalmazásával foglalkozik. Termékeink: sportmez, futballcipő, labda, atlétikai és speciális cipők, futball kiegészítők, hálók, sportszár, zokni, koordinációs eszközök, edzői termékek, valamint orvosi és terápiás termékek.
Weiter›
GD Gép és Daru Kft.
Emelőszerkezet gyártása, kereskedelme. Célunk a folyamatos termékfejlesztés, és a gyártási szerelési munkák hatékonyságának növelése. Emelőasztal, kapu, forgódaru, minden, ami ezekkel a termékekkel kapcsolatos. Látogasson el honlapunkra, és ismerkedjen meg velünk, hogy bizalommal fordulhasson felénk. Ismerkedjen meg termékeinkkel, árainkkal, munkásságunkkal, majd rendeljen bizalommal.
Weiter›
Orszak-Pannónia Kft.
Szemcseszórás, építési szakipari szolgáltatás. Ipari korrózióvédelem, festés, mázolás. Speciális bevonatrendszerek.
Weiter›
Kocsis Kft.
A KOCSIS Kft 1995-től vesz részt pályakezdők, diákok, munkanélküliek és munkaviszonnyal rendelkezők képzésében. A Kocsis Oktatóközpont több mint egy évtizedes munkával Somogy megye egyik legnagyobb magániskolájává fejlődött. Fő profilunk angol-, németnyelv-vizsga felkészítő tanfolyamok, valamint ECDL és az országos képzési jegyzékben szereplő számítástechnikai képzések: számítástechnikai szoftver-üzemeltető, gazdasági informatikus.
Weiter›
Tolnatej Zrt.
Tolnatej zrt. Tejtermékek gyártásával foglalkozó cégünk, minden tekintetben tökéletes minőségű termékek gyártásával foglalkozik. Úgy gondolom, hogy nagyon sok ember számára nem ismeretlen ez a név, hiszen országos szinten nagyon sok helyen jelen vagyunk. Termékeink között megtalálhatja a tejet, tejfölt, joghurtot, túrót, és nagyon sok egyéb tejterméket,mellyel kapcsolatban bővebben tájékozódhat ha ellátogat honlapunkra!
Weiter›