Suchen in Datenbank
Irgendwo im Suchbegriff
Suche nach dem Anfang des Suchbegriffs
Firma
Tätigkeit
Produkt
Marke
Suchbegriff als ein Wort
Nachrichten
Unsere neuesten Partner
Metál-Boy Kft.
Cégünk fém és nemesfém felvásárlással foglalkozik (vas-színesfém, vörösréz, sárgaréz, alumínium, akkumlátor, katalizátor, kábel és számítástechnikai, hulladékok, arany-ezüst ékszerek, tárgyak illetve zálogpapírjait, azonnal készpénz fizetéssel)
Weiter›
Szilpet Kft.
Kizárólag Budapesten dolgozunk. Magánszemélyek részére és cégeknek alvállalkozóként az elmúlt 10 évben kb. 70 társasházat építettünk a III. kerületben. Családi ház: Remetehegyi út 174.
Weiter›
Securopa Kft.
Kételyei vannak házastársa hűségét illetően? Szeretné vagyonát biztonságban tudni? Nálunk mindezekre megoldást találhat. Cégünk biztonságtechnikával, vagyonvédelemmel és magánnyomozással is foglalkozik. Kérdésével, kérésével forduljon hozzánk, mi a lehető legnagyobb bizalommal kezeljük azt! Látogasson el honlapunkra, és tudjon meg többet rólunk!
Weiter›
Visegrádi Bobpálya Bt.
Cégünk tevékenységi- és szolgáltatási körébe a következők tartoznak: sportlétesítmények üzemeltetése, bérbeadása. Visegrádon a Nagyvillám-Kilátó mellett 2 bobpálya kanyarog a hegyoldalban. A hagyományos medres pályában nyári bobbal, és a minden időjárási körülmények közt használható alpesi bobbal. Eső vagy hó esetén plexi tetővel szereljük fel a bobokat. A gyerekeket homokozó és csúszda is várja.
Weiter›
ASG Hajtómű Kft.
Ipari szerelvények automatizálása. Pillangószelepek, gömbcsapok, tolózárak, egyéb csővezetéki szerelvények forgalmazása. Helyszíni szerelés, kivitelezés.
Weiter›
Hauni Hungária Gépgyártó Kft.
Dohányipari gépek és alkatrészek gyártásval foglalkozunk. Cégünk 1994-ben alakult, jelenleg több mint 900 főt foglalkoztatunk.
Weiter›
Termoko Kft.
Vállalkozásunk a következő tevékenységi körökkel rendelkezik: tüzeléstechnika, érintésvédelmi szabványossági felülvizsgálat, sújtólég és robbanásbiztos berendezések telepítése,felülvizsgálata, telemetriai mérő és felügyeleti rendszerek telepítése, üzemeltetése, egyéb épületgépészeti tevékenység, szárazjégszórásos felülettisztítás. Tevékenységünk főleg az ipari üzemek tüzelőberendezéseinek szervizelése karbantartása ,beüzemelése,de kommunális,és lakossági berendezésekkel is foglalkozunk.
Weiter›
Boldizsár Bt.
17 éve működik cégünk. Több mint 1400 ingatlanajánlattal rendelkezünk. Számos külföldi partnerünk van.
Weiter›
IT Jobs Kft.
Vállalkozásunk állások keresésével, közvetítésével foglalkozik. Munkaerő-kölcsönzés és munkaerő közvetítése mellett Budapesten és az ország területén kínálunk állásokat. Hírdetéseket fogadunk álláskeresőktől és munkalehetőséget kínálunk munkaadóktól.
Weiter›
Vem Elektronik Kft.
Cégünk 1991-ben alakult, Békéscsabán található.Autóelelktronikai, illetve elektronikus vagyonvédelmi eszközöket forgalmazunk. Termékeink között lézerblokkolók, lézerérzékelők, autóriasztók, központi zárak, tolatóradar, mobiltelefon kihangosítók is megtalálhatóak, de ezeken kívül még számos más termékünk van. Továbbá vezeték nélküli mozgásérzékelők, füstérzékelők, gázérzékelők, és riasztóközpontok széles választéka várja kedves vevőinket.
Weiter›