Suchen in Datenbank
Irgendwo im Suchbegriff
Suche nach dem Anfang des Suchbegriffs
Firma
Tätigkeit
Produkt
Marke
Suchbegriff als ein Wort
Nachrichten
Unsere neuesten Partner
Pigniczki és Tsa Bt.
Cégünk, termékek előállításával, és kereskedelmével egyaránt foglalkozik. Társaságunk tevékneységi köre a textíliparhoz kapcsolódik. Gyártásunk fő profilja, az autóüléshuzat készítés. Az általunk gyártott termékek minden tekintetben a tökéletes minőséget biztosítják az Ön számára! Termékeinkkel kapcsolatban bővebben tájékozódhat, amennyiben ellátogat honlapunkra!
Weiter›
Liftcontrol Szeged Kft.
Cégünkről A LIFTCONTROL SZEGED Kft. családi vállalkozás. Tulajdonosai 1973-tól számítottan foglalkoznak felvonókkal. A cég profiljába tartozik: Komplett felvonók - emelőgépek tervezése, forgalmazása, szerelése, szervizelése: Az általunk szállított felvonó-berendezések biztosítják a változatos megjelenést és a magas színvonalú működést a Megrendelő igényei szerint. Modernizáció: a LIFTCONTROL SZEGED Kft. termékei közt az országban előforduló minden felvonós felhasználásra található korszerű megoldás, az egyszerű lakóházi felvonó-modernizációs csomagoktól kezdve a nagy bonyolultságú műszaki megoldásokig. Elhasználódott komponensek kiváltása korszerű energiatakarékos elemekre a vonatkozó szabványok szabályozások figyelembevételével. 24h Mentési ügyelet: Cégünk felvonó vészjelző-rendszereket forgalmaz, telepít és üzemeltet! Vállaljuk, hogy az év 365 napján napi 24 órában a felvonóban rekedt személyeket az előírásoknak megfelelően gyorsan és szakszerűen kimentjük, vagy külön kérésének megfelelően a Megrendelő által megjelölt mentő személyt értesítjük. A LIFTCONTROL SZEGED Kft. célja, hogy szaktudásával és kreativitásával tevékenyen hozzájáruljon a magyarországi anyag és személymozgatás fejlődéséhez. E törekvés meghatározó eleme, hogy Társaságunk magas színvonalú, versenyképes, a felhasználói igényekhez rugalmasan alkalmazkodó termékeivel és szolgáltatásaival érje el partnereinek megelégedését. Legfőbb törekvésünk, hogy a lehető legbiztonságosabb és legmegbízhatóbb megoldást nyújtsuk megrendelőinknek. További információkért látogasson el weboldalunkra: www.lcsz.hu
Weiter›
Hajrá Ipari Ker. és Szolg. Kft.
Cégünk 1999-ben alakult, több éves tapasztalattal rendelkezünk, csomagolóanyag, műanyag fólia, lemez gyártásával, gipsztermék előállításával és vendéglátással foglalkozunk.
Weiter›
EMG-Trade Kft.
Társaságunk 1991 óta végzi a megadott tevékenységeit. Igyekszünk hosszútávon kiszámítható partnerek lenni. Miért válasszon minket? -Az EMG Ipari park személyautóval, tehergépkocsival és tömegközlekedési eszközökkel is könnyen megközelíthető. -A zöld területek és az ízlésesen kialakított épületek kellemes hangulatot teremtenek és jó benyomást tesznek az ideérkező üzletfelekre. -Bérlőinknek megegyezés szerint biztosítunk parkolóhelyeket. -A telepen porta- és biztonsági szolgálat működik az itt dolgozók és értékeik védelmében. -Az ipari park területén működő postaszolgálat és büfé ideális körülményeket biztosítanak a munkához.
Weiter›
MAG-IST '98 Kft.
Cégünk 1998-ban alakult, jelenleg 3 főt foglalkoztatunk, Heves megyében vállalunk munkát.
Weiter›
InCa Információtechnológiai Kft
Cégünk története 1998-ra nyúlik vissza. Tevékenységi körünk szoftverfejlesztés és web szolgáltatás. A kezdetben csak szoftverfejlesztéssel foglalkoztunk, ám ügyfeleink igényeit tekintetbe véve cégünk szolgáltatásai folyamatosan bővül. Általában egyedi ügyviteli rendszereket készítünk, illetve web szolgáltatásokat végezünk. Társaságunk 1999-ben magára vállalta az az outsourcing megoldásokat, így cége jobban tud koncentrálni fő tevékenységére, és a kiszervezett tevékenységet mi végezzük el. Elvégezzük a szerverfelügyeleti feladatokat a komplett vállalati rendszerek szállítását, üzemeltetését és felügyeletét, mindezt biztosítjuk, és karbantartjuk.
Weiter›
Christopher Kft.
Cégünk 1993 óta tevékenykedik a faipari belsőépítész piacon. Főbb tevékenységeink: irodabútor gyártás-forgalmazás, irodák, vezetői szobák, tárgyalótermek bútorozása, szállodák, éttermek, bankfiókok berendezése, recepciók, pultok, kiállítási standok tervezése, gyártása, üzletek tervezése-kivitelezése, autószalonok tervezése-kivitelezése, konyhabútorok, lakossági bútorok tervezése-kivitelezése, gránit-, márvány pultok készítése. Bővebb információért látogasson el honlapunkra.
Weiter›
Zorex Hungária Kft.
Cégünk az élelmiszer-iparban, gyógyszeriparban, édesiparban nélkülözhetetlen hűtőberendezésekben használt környezetbarát folyékony hűtőfolyadék forgalmazásával piacvezető szinten foglalkozik. Az általunk forgalmazott környezetbarát élelmiszer-ipari fagyálló folyadékok az ország számos élelmiszer-ipari, tejipari, édesipari, söripari, borászati üdítőital-gyártó üzemében teljesítenek a vevők legnagyobb megelégedésére.
Weiter›
Biofilter Környezetvédelmi Zrt.
A Biofilter Környezetvédelmi Zrt. 1990-ben alakult. Alaptevékenysége a használt sütőolajok és hulladék begyűjtése, újrahasznosítása.
Weiter›
Ilex-Kert Kft.
Cégünk 2001-ben alakult, jelenlegi alkalmazottak száma 12 fő. Foglalkozunk vetőmag, gyümölcsfa kereskedelmével. Teljes körű kertészeti szolgáltatást, szaktanácsadást, kertépítést, öntözőhálózat kiépítést vállalunk Budapest területén.
Weiter›